Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy ona zakocha się w Tobie zadbanym, z przepięknym nosem i lektorskim głosem, a nie gdy będziesz szedł po mieście w ubrudzonym gajerze i nie obejrzy się za Tobą jak sto innych kobiet. Wtedy, gdy nie będzie ceniła Cię za to jaki jesteś mądry, ale za to jaki jesteś gdy masz wypchany portfel i kiedy uświadomi sobie, że dajesz jej więcej pieniędzy niż Ty dostajesz w pracy...
I pomyśleć że jak byłem młody to się śmiałem z takich tekstów a to szczera prawda
Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy ona zakocha się w Tobie zadbanym, z przepięknym nosem i lektorskim głosem, a nie gdy będziesz szedł po mieście w ubrudzonym gajerze i nie obejrzy się za Tobą jak sto innych kobiet. Wtedy, gdy nie będzie ceniła Cię za to jaki jesteś mądry, ale za to jaki jesteś gdy masz wypchany portfel i kiedy uświadomi sobie, że dajesz jej więcej pieniędzy niż Ty dostajesz w pracy...
I pomyśleć że jak byłem młody to się śmiałem z takich tekstów a to szczera prawda
milosc nie istanieje chyba ze do pieniedzy i lekkiego zycia
a jak sie wiaza dwie osoby o podobnym potencjale finansowym?
Cieszy mnie to, że Hasi widzi jak daremny jest Aleksandrow i zostawia go na ławce. Nie boi się wystawić Langila w najważniejszy meczu sezonu - jak sam stwierdził. Brawo - oby obronił się decyzjami
Ja zawsze jeździłem na randki moją starą 13-letnią skodą felicją z przegnitą blacharką żeby mieć odrobinę pewności że dla laski liczą się inne rzeczy niż tylko kasa
a jak sie wiaza dwie osoby o podobnym potencjale finansowym?
długo i szczęśliwie
Originally Posted By: pacyfista
dla starego rocznika odległe czasy chociaż w chujowym systemie to było jakoś bardzie życzliwie i przyjaznie dla blizniego
mamy taki plan żeby wyjebać cały PiS i PO za sejmowe bramy
won na marsa
tak jeszcze 15 lat temu tak było że bez problemu szło takie rzeczy ogarnąć ale w aktualnych czasach nie ma bata. Najgorsze jest to że nie ma jak tego wyjaśnić dalszej rodzinie. Oni czegoś takiego nie rozumieją bo sami są bogaci i ich córki już dawno zamężne. U mnie niby to samo jest bogactwo ale oszczędna rodzina jest śmiertelne ale ma to ku temu swe plusy. Niestety minus jest taki jak mój poprzedni wpis.
Ja zawsze jeździłem na randki moją starą 13-letnią skodą felicją z przegnitą blacharką żeby mieć odrobinę pewności że dla laski liczą się inne rzeczy niż tylko kasa
a mnie jak zawsze pytały czym przyjechałem to mówiłem że siódemką myślały że chodzi o bmw a to był nr tramwaju