Przecież na papierze wcale skład źle nie wygląda. Przynajmniej w mojej opinii jest to ekipa na top 6 spokojnie.
dla mnie ten skład jest dramatycznie słaby
Wystarczy powrót Głowy i Guzmicsa i inaczej to będzie wyglądać.
pokaż mi na których pozycjach w porównaniu do poprzedniego sezonu Wisła się wzmocniła?
bo ja zanotowałem tylko odejście Wolskiego, który w 14 meczach miał 4 bramki i 9 asyst
Mójta i Zachara to żadne wzmocnienia
Mójta to nie wzmocnienie? Obrońca, który strzela 8 bramek(część z nich z karnych to fakt) i ma 9 asyst, to żadne wzmocnienie
Zresztą, ja nie piszę o wzmocnieniach tylko tym co w moim odczuciu w dalszym ciągu mają na papierze, a mają mega solidnych grajków. Głowa wiadomo, doświadczeniem wciąga nosem 90% obrońców z ligi. Guzmics podstawa reprezentacji Węgier. Sadlok z lewej, Jovic z prawej. Top 5 ligi na spokojnie. W środku Mączyński i Brlek z lewej Mały, powiesz mi, że to są 3 słabiaki? Z prawej jakby lekka zapaść, ale ten Bartosz z nami całkiem nieźle sobie radził. Żeby nie było ok, tutaj jest dziura. Z przodu Brożek coby o nim nie mówić to te co najmniej 10 bramek zawsze zakutasi. Ondrasek dobry napastnik wg mnie. Spokojnie ma potencjał na min 10 bramek w lidze. To nie jest ekipa na top 6?