Witam Panie i Panowie, szukam 2 miejsc w samochodzie do Marsyli, wyjazd 29 wieczorem z Podlasia albo Wawki, do innych miast też możemy dojechać, jakieś propozycje od inwestorów kibiców?
Dlaczego wołacie na Warren'a per Biczu? Przecież już dawno zmienił nick zresztą zawsze tak jest, ludzie nicki zmieniają po latach, a i tak ich się nazywa po staremu
a przypierdzielił Ci ktoś w ten niewyparzony pyszczek
jak bedziesz bil to nie zapomnij zameldowac zonie a tak na powaznie nie kompromituj sie chlopie bo swoimi wpisami robisz z siebie pajaca co to kogo interere co ty robisz w domu i jaki masz rygor to tylko swiadczy o tobie jakim jestes mokasynem [/quote]
umiesz czytać wsioku??? (Master nie bierz tego do siebie ) chyba każdy tu sobie popisuje co wczoraj robił/popijał to że nie chce żeby mnie dziecko widziało ojca nabitego to moje osobiste zasady i gówno Ci do tego smarkaty pajacu a kompromitujesz się ty swoimi szczeniackimi wypowiedziami i dlatego BARDZO CIĘ PROSZĘ NIE ODPISUJ NA MOJE POSTY A JA TEŻ ROBIĘ NA CIEBIE WIELKIEGO IGNORA
aker, a wyzywajcie się jak chcecie - to taki rodzaj forumowej "sympatii". :-))
Jaga się przypierdzielił z tymi swoimi infantylnymi stwierdzeniami do mnie jak rzep psiego ogona bo już nie chodzę na mecze i jestem przeciwny żeby miasto dawało 20 baniek klubowi który i tak tę kasę przeperdzieli