Polacy przeszli dalej ale trzeba sobie zdawać sprawę że praktycznie od drugiej połowy nie istnieli na boisku i mieli mnóstwo szczęścia. Z Chorwacją czy Portugalią z taką grą bez szans.
cieszmy sie niewatpliwym sukcesem, na taki wyczyn w mistrzostwach europy polacy czekali kilkadziesiat lat
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Kuuuuuuurrrrwwwwaaaa!!!!!! Mamy to!!!!!! Kocham wszystkich!!!! Beksa też.. Wszystkich!!!!! Nie dziekujcie mi...7 minut do końca dogrywki wyszedłem i zamknąłem się w kiblu.. Wiedziałem, że to poskutkowało...kurwwwwwa
Polacy przeszli dalej ale trzeba sobie zdawać sprawę że praktycznie od drugiej połowy nie istnieli na boisku i mieli mnóstwo szczęścia. Z Chorwacją czy Portugalią z taką grą bez szans.
cieszmy sie niewatpliwym sukcesem, na taki wyczyn w mistrzostwach europy polacy czekali kilkadziesiat lat
Zgadza się ale gra poza bardzo dobrą 1 połową była bardzo słaba.
Zgadza się ale gra poza bardzo dobrą 1 połową była bardzo słaba.