Francja - Portugalia
Typ: Francja wygra mecz a Griezmann lub Giroud strzelą bramkę
Kurs: 3.8
Betsson
Finały się ogląda, a nie obstawia takiej zasady trzymają się niektórzy, ale ja nie
Gospodarze na fali. Jak dla mnie jeśli ktoś miał ich zatrzymać to Niemcy, ale nie dali rady. Portugalia jak pisałem już wcześniej "przeczołgała"się do finału. Nawet pomijając takie fakty jak zwycięstwa Francuzów w 2 ostatnich meczach z Portugalczykami w 2 ostatnich latach porównanie obu zespołów na tych mistrzostwach zdecydowanie przemawia za trójkolorowymi. Francja wydaje się z meczu na mecz grać coraz lepiej i jako zespół prezentuje się obecnie bardzo dobrze. Myślę, że nadszedł czas aby ktoś Portugalczyków sprowadził na ziemię, a kto ma strzelać te gole dla Francji jak nie jej najskuteczniejsi piłkarze Griezmann czy Giroud. Naprawdę byłbym zdziwiony jakby Portugalia z taką grą wygrała Euro - no chyba, że najlepszy mecz na ME zagrają w finale, ale ja osobiście w to nie wierze. Sam Ronaldo to za mało, Francja ma lepszego bramkarza, ma Pogbe, ma najskuteczniejszego strzelca czy kapitalnie grającego Payeta.
Dodatkowo gwoli przypomnienia - jak Francja organizuje finały MŚ czy ME to je wygrywa