#667366 - 19/09/2006 10:22
Re: Horse Racing in UK II
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2002
|
Witam, Cała moja uwaga podąża dzisiaj do Newmarket. To taki dzień gdzie ścigają się wyłącznie 2-tki, biegi najtrudniejsze do typowania ale ulubione przeze mnie. NEWMARKET 1.45 - faworyci biegu SANLEY i SAM LORD ten drugi ma lepszą jazdę a za pierwszym przemawia ,że ścigał się po trawie. Oczywiście w biegu jest wiele interesujących debiutów ale ja z reguły preferuję konie biegane. TYP: SANDREY
1.45 - najmocniej grany niepokonany TRAFFIC GUARD , dla mnie bieg rozgrywają HE'S HAMBURG i RESIGNATION TYP DNIA: HE'S HAMBURG
2.20 - znów dwa konie wyróżniające się w grze CIRCLE OF LOVE i LIGHT SHIFT dołożę do nich swego cichego faworyta SATIN BRAID TYP: SATIN BRAID ( place)
2.55 -bardzo trudny wyścig z debiutującym faworytem SHEVCHENKO, ja zaufam tu Teddiemu Durcanowi,dosiadającemu SAHRATI TYP: SAHRATI
3.30 - wykreowany faworyt MIA'S BOY mnie nie przekonuje TYP: ------
4.00 - i tak naprawdę tu będzie prawdziwe ściganie, wyścig Class 2 ,niby powinno się grać KING CHARLES ale ja tu wietrzę sporą niespodziankę SRI PEKAN TWO(konie 2-tnie tr.Cole w rewelacyjnej formie, dla mnie to od lat najlepszy trener dwulatków, II msc R.Hannon) i DORA EXPLORA szczególnie ta druga to kurs 23/1. TYP :SRI PEKAN TWO (place) ; DORA EXPLORA (place)
4.35 - znów praktycznie same debiuty bez zdecydowanego faworyta . TYP: ROSIE'S GLORY (place)
5.10 - Class 3 , wyrównane konie,może być wszystko TYP:EVERYMANFORHIMSELF
to by było na tyle, alki co Ty na to?
|
Do góry
|
|
|
|
#667368 - 19/09/2006 10:36
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
na dizs nie widze nic szczegolnego pod czym moglbym sie podpisac.
jest jeden typ ,ale nie jestem przekonany w stopniu pozwalajacym popracie go w calej rozciaglosci, co najwyzej mozna zagrac na place.
3.05 Brighton - Folio
ja bardziej tu liczę ROSE OF PETRA i wygląda,że te dwa koniki powinny rozegrać wyścig
|
Do góry
|
|
|
|
#667369 - 19/09/2006 11:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
4.15 Brighton Baboosh Fonic Rock Ganymede
4.25 Beverley Polish Welcome Atlantic Story
5.25 Brighton Diamond Josh
Wszystko E/W.
|
Do góry
|
|
|
|
#667370 - 19/09/2006 11:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Jeszcze jeden.
5.25 Brighton Danehill Stroller
|
Do góry
|
|
|
|
#667371 - 19/09/2006 12:12
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
Quote:
Witam, Cała moja uwaga podąża dzisiaj do Newmarket. To taki dzień gdzie ścigają się wyłącznie 2-tki, biegi najtrudniejsze do typowania ale ulubione przeze mnie. NEWMARKET 1.45 - faworyci biegu SANLEY i SAM LORD ten drugi ma lepszą jazdę a za pierwszym przemawia ,że ścigał się po trawie. Oczywiście w biegu jest wiele interesujących debiutów ale ja z reguły preferuję konie biegane. TYP: SANDREY
1.45 - najmocniej grany niepokonany TRAFFIC GUARD , dla mnie bieg rozgrywają HE'S HAMBURG i RESIGNATION TYP DNIA: HE'S HAMBURG
2.20 - znów dwa konie wyróżniające się w grze CIRCLE OF LOVE i LIGHT SHIFT dołożę do nich swego cichego faworyta SATIN BRAID TYP: SATIN BRAID ( place)
2.55 -bardzo trudny wyścig z debiutującym faworytem SHEVCHENKO, ja zaufam tu Teddiemu Durcanowi,dosiadającemu SAHRATI TYP: SAHRATI
3.30 - wykreowany faworyt MIA'S BOY mnie nie przekonuje TYP: ------
4.00 - i tak naprawdę tu będzie prawdziwe ściganie, wyścig Class 2 ,niby powinno się grać KING CHARLES ale ja tu wietrzę sporą niespodziankę SRI PEKAN TWO(konie 2-tnie tr.Cole w rewelacyjnej formie, dla mnie to od lat najlepszy trener dwulatków, II msc R.Hannon) i DORA EXPLORA szczególnie ta druga to kurs 23/1. TYP :SRI PEKAN TWO (place) ; DORA EXPLORA (place)
4.35 - znów praktycznie same debiuty bez zdecydowanego faworyta . TYP: ROSIE'S GLORY (place)
5.10 - Class 3 , wyrównane konie,może być wszystko TYP:EVERYMANFORHIMSELF
to by było na tyle, alki co Ty na to?
witam
przeanalizowalem Twoje propozyje a oto ich efekty:
NEWMARKET 1.15 - TYP: SANDREY , jak najbardzije trafna propozycja, 1.45 - HE'S HAMBURG - ja dla odmiany proponuje He's A Humbug - jest to jeden z dzisiejszych typow ktorym ma najwieksze szanse trafienia. oczywiscie nie jest to typ dnia, ale tak za mala stawke warto zagrac
|
Do góry
|
|
|
|
#667373 - 19/09/2006 12:31
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
musialem sie pospieszyc, gdyz 2.15 sie juz zblizala. teraz dokoncze wywody.
2.55 - TYP: SAHRATI - moja sugestia Morning Farewel jako EW
5.10 - TYP:EVERYMANFORHIMSELF - ja stawiam na zdecydowane outsider, jednak tylko jako place "Ede's Dot Com", zapewne przegra z twoja propozcyja, mysle ze jednak znajdzie sie w piewszej 3.
Oprocz tego z mojej strony, jednak znalazlem typ ktory oficjalnie sygnuje swoim popdisem, wystawiajac do moich typow dnia:
1.45 - HE'S HAMBURG
powodzenia
A Ty się śmiej z Hamburga , lepiej byś dał jakiegoś konia do skontrowania. A co do 5.10 to Cię zaskoczę EDE'S DOT COM to mój drugi koń w stawce.
|
Do góry
|
|
|
|
#667377 - 19/09/2006 13:27
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
Quote:
I teraz 1-45 He's A Humbug nie wytrzymał presji i szybko odpadł
wychodzi na to ze decyzje podejmowane zbyt szybko sa nieoplacalne - przynajmniej w moim przyapdku.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|