Witam ... wszystkich

Prosto z mostu

... wiekszość na pewno kiedyś słyszała o ciągu liczbowym
Fibonacciego a jesli nie to w tym temacie bedzie mogła sie przekonac ze to ciekawy sposób na zarobienie "paru groszy"
...
ciag przedstawia sie nastepująco ... 1 -> 1 -> 2 -> 3 -> 5 -> 8 -> 13 -> 21 -> 34 -> 55 .. itd mysle ze sam zapis nie jest skomplikowany i kazdy rozszyfruje o co chodzi w tym ciagu ...
Ja obrałem sobie taki system gry tym ciągiem ...
wybieram dwa mecze (robie tzw dubelka) .. przeważnie sa to mecze under/over lub handicapy , zdarzaja sie tez zwykłe money line (1x2) ...
ako dubla waha sie w granicach 2.7 - 4.5 ..
przykładowo za kazdym razem robimy dubla
ako 3.0 podstawiamy to do ciagu 1->1->2 ....
1 poziom / 1 j x 3.0 (trafiamy) = 3 / mamy 2 j zysku
znowu zaczynamy od 1 poziomu1 poziom / 1 j x 3.0 (nietrafiamy)
2 poziom / 1 j x 3.0 (nietrafiamy)
3 poziom / 2 j x 3.0 (trafiamy) = 6 / mamy 2j zysku (6 minus zainwestowane 4j)
oczywiscie nie musimy zaczynac naszego grania od 1 j ... bez wahania mozemy zmianiac poczatkowa stawke (1 poziomu) ..oczywiscie w zaleznosci od budzetu ktoym dysponujemy ..

w kolejnych etapach trzymamy sie w/w ciagu ... ponosza stawki wg wzoru Fibonaciego ...przykładowo zaczynamy granie od 20 zł ... nasz system gry bedzie sie przedstawiał nastepujaco
20->20->40->60->100->160->260->420 ... itd
od poczatku sierpnia gram tym ciagiem i wyniki moze nie rzucaja na kolana .. ale mnie w zupełnosci zadowalaja .. oto statystyki ciagu
wyniki w sierpniu

-----------------------------------------
obecnie w połowie września zmieniłem bukmachera ... dysponuje wiekszym budzetem (ogolnie w pul na system jest 4000 PLN ... ale tylko 1500 jest przeznaczone na gre tym systemem .. reszta zamrozona (odpukac .. w razie totalnej katastrofy)

------------------------------------------
Temat zaczynam od 1 poziomu

STOP WSZELKIEGO RODZAJU WPISOM
wszelkie informacje prisze kierowac przez prywatna poczte (priv)