Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#665096 - 17/09/2006 06:23 Re: Premiership 5 Kolejka 16.09 - 17.09
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/11/2003
Quote:

Co do meczu Niebieskich z Czerwonymi zgadzam sie z Camino,
w moim przypadku typowanie 1x2 ich meczy raczej konczylo sie nie powodzeniem wiec odpuszczam ten mecz.
Jakies fatum co do zespolu Beniteza od kiedy on jest trenerem.
Jedno co mi rzuca sie w oczy to to ze w lidze wiecej meczy wygrala Chelsea, w pucharach zawsze mieli z The Reds problemy.
10 zwyciestw, 4 remisy i 3 przegrane na wlasnym stadionie (bilans spotkan poczawszy od 93 roku).
Odkad pszyszedl Benitez Chelsea jasli wygrywala to nigdy overowo, jesli przegrywala to zawsze overowo,
tak wiec statystycznie czas na przelamanie over i win gospodarzy.
Zwyciestwa nie gram ale over sprobuje.

Chelsea - Liverpool over 2,5 2,30 /betway/ 3/10

Niby nie duzo ale i tak zbyt wiele jak na ten mecz, typ bardziej na czuja bo jak dla mnie te dwie druzyny w meczach ze soba sa nieprzewidywalne.
Warto poszukac zakladu czy bedzie czerwona kartka, wg mnie bedzie, ew karny.
Te dwie druzyny zawsze graja ze soba ostro.

zgadzam się w 100% zagrałem over 2 @1.807 10bet.com / w przypadku wyniku 1-1, 2-0 zwrot stawki /

Sytuacje kadrowe

Pewne jest, że Mourinho nie będzie mógł skorzystać z Joe Cole'a, gdyż odnowiła mu się kontuzja kolana i będzie musiał pauzować przez 2 tygodnie. Dobrą wiadomością jest to iż do składu po kontuzji powraca Arjen Robben.

W ekipie gości nie wystąpi John Arne Risse.

Chelsea: Cech, Boulahrouz, Ferreira, Carvalho, Terry, Bridge, A Cole, Geremi, Makelele, Essien, Lampard, Ballack, Mikel, Kalou, Wright-Phillips, Robben, Shevchenko, Drogba, Cudicini.

Liverpool: Reina, Finnan, Agger, Hyypia, Carragher, Aurelio, Pennant, Luis Garcia, Alonso, Sissoko, Gerrard, Zenden, Crouch, Kuyt, Bellamy, Fowler, Dudek, Gonzalez, Warnock.

Sędzia:Mike Riley

Stacje transmitujące mecz: Sky Sports 1, Canal+ Sport D/F/N/S, ART Sport 4 ,Galaxie Sport ,C+ Deporte 2, Premiere Sport Portal, Sport TV1, Supersport 1, Sport 2 Hungary, Sky Calcio 10, Sky Sport 3 (Italia), TPS Star, Canal+ Sport (Pol)

za chelsea.pl

do tego zagram home win @1.80

Do góry
Bonus: Unibet
#665097 - 17/09/2006 07:46 Re: Premiership 5 Kolejka 16.09 - 17.09
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Chelsea Londyn - F.C Liverpool

Wszystko dziś przemawia za Chelsea - Niedzielny mecz na Stamford to szlagier ligi angielskiej,Chelsea nadal bardzo mocna,na własnym stadionie nie przegrała od 21 lutego 2004 roku kiedy to uległa Arsenalowi w derby Londynu.Przed sezonem sprowadzone takie gwiazdy jak Szevchenko czy Ashley Cole,muszą siać respekt wsród rywali.
Rafa Benitez dzisiaj jakby tego było mało nie może skorzystać z Johna Arne Riise.Liverpool nie gra tak ładnie i tak przekonywująco jak np.w sezon wczesniej,ostatnio przegrana w derby Liverpoolu z Evertonem aż 3:0 odbije się na psychice piłkarzy a co za tym idzie będzie wieksza presja.Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj Chelsea zgarnie całą pule i ogra Liverpool.Tak też zagram ...

www.betandwin.com 1.70
www.sportingbet.com 1.72
www.bet-at-home.com 1.75
www.iprofesjonal.pl 1.63

Do góry
#665098 - 17/09/2006 08:03 Re: Premiership 5 Kolejka 16.09 - 17.09
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006

dla mnie meczem niedzieli w anglii jest pojedynek na white harte line

jeśli prof utrzymał kurs na linii 1.79 to w ogóle będzie smacznie

koguty powinni odprawić londyńskich kasztanów bez problemu. fulhan nie bez kozery ma przydomek wieśniaki:> nawet na ich dzielnicy w londynie można spotkać więcej kibiców chelsea niż fulham (fulham graniczy bezpośrednio z chelsea)

w tottenhamie na pewno nie zagra wielbiony przez pół albionu lennon:/ niepewny jest też udział berbatova.
jednak szersza ławka daje jolowi równie wartościowe pole manewru.

wspomniana już była absencja bullarda - to naprawde spore osłabienie gości. do tego nie będzie mógł zagrać W.Routledge, który de facto jest wypożyczony z hotspur i ma zakaz gry przeciwko ''swoim''. nie wiadomo czy zagra senegalczyk diop.

koguty u siebie przeważnie głośno pieją i czas wrócić na właściwy tor, bo na razie wyniki kiepściutkie. okazja do zgarnięcia 3pkt wysmienita. skład mają dużo mocniejszy i myślę że goscie nie będą potrafili skutecznie grać w destrukcji.

łyk statystyki: 19-10-2 na stadionie tottenhamu, bramki: 56:26

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop