Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6
Opcje tematu
#663386 - 06/12/2006 23:38 Re: LM - GRUPA G -Arsenal,Porto,Hamburger,CSKA
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Ale sobie dzis pogralem,
Remis wszedl i gratuluje tym ktorzy sie skusili na ten parszywy kurs;-)
Dalej obstaje przy swoim, kurs byl do bani i Porto gralo na win, to ze Kapiszonowcy mieli szczescie to juz inna sprawa bo grali jak baby w pasjans

Do góry
Bonus: Unibet
#663387 - 07/12/2006 00:44 Re: LM - GRUPA G -Arsenal,Porto,Hamburger,CSKA
bulas Offline
journeyman

Meldunek: 24/11/2005
w pełni sie z Tobą zgadzam bo jakos nie wierze ze Quaresma sepcjalnie strzelał w słupek zeby był remis a wynik tego meczu jest wynikiem głownie tego ze w druzynie Kanonierów wystąpiło dzis 11 murarzy z papierami
pozdrawiam

Do góry
#663388 - 07/12/2006 01:55 Re: LM - GRUPA G -Arsenal,Porto,Hamburger,CSKA
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
Quote:

w pełni sie z Tobą zgadzam bo jakos nie wierze ze Quaresma sepcjalnie strzelał w słupek zeby był remis a wynik tego meczu jest wynikiem głownie tego ze w druzynie Kanonierów wystąpiło dzis 11 murarzy z papierami
pozdrawiam

ja mam z kolei inna teorie... jakby strzelil gola nic by sie nie stalo bylo dosc czasu by stracic/strzelic bramke wyrownujaca... z kolei gdy byly juz ostatnie minuty i wtedy bylo za duze ryzyko gola strzelic sami widzieliscie jak mecz wygladal... poza tym mecz o awans - 6 kolejka - i bez zoltej kartki? bez jaj panowie...

Do góry
#663389 - 07/12/2006 09:52 Re: LM - GRUPA G -Arsenal,Porto,Hamburger,CSKA
waldi561 Offline
member

Meldunek: 31/03/2006
ja mam z kolei inna teorie... jakby strzelil gola nic by sie nie stalo bylo dosc czasu by stracic/strzelic bramke wyrownujaca... z kolei gdy byly juz ostatnie minuty i wtedy bylo za duze ryzyko gola strzelic sami widzieliscie jak mecz wygladal... poza tym mecz o awans - 6 kolejka - i bez zoltej kartki? bez jaj panowie...

Zgadzam sie z toba calkowicie. Gdyby Porto strzelilo na 1-0 to na 100% Arsenal by wyrownal. Przypomnijcie sobie przebieg meczu Szwecja - Dania. Mialo byc 2-2. Dania objela prowadzenie i pozniej cofneli sie tylko do obrony i czekali az szwedzi im wepchna pilke do siatki. Pozniej prowadzenie znowu Danii i znowu tylko obrona. Do konca meczu 2 minuty Bramkarz Danii lapie pilke i wypuszcza prosto pod nogi Szweda i 2-2 . Normalnie smiech na sali. Przekret jawny w bialy dzien na oczach calego swiata i co? I nic. Mieli gdzies opinie tego calego swiata ze sie zblaznili troche taka ustawka. Pamietam ze ja sam bylem pewny wtedy ze bedzie kazdy inny wynik niz te 2-2 bo myslalem ze nie pozwola sobie na to ze caly swiat bedzie sie smial z ich amatorskiego podejscia do meczu i sprzedania sie na oczach milionow ale jak to zobaczylem to juz bylem pewny ze sport to tylko biznes a nie czyste sportowe zawody. Od tamtej pory jak trafiaja sie takie mecze to z promocji juz tylko korzystam i wczoraj Arsenal remis poszedl za 1000 i ani przez moment jak dla mnie nie byl on zagrozony. Ten mecz wczoraj to poprostu smiech na sali. Werder ostatnio tez miala byc 1 i byla ale tu bylo wiadomo juz 2 tyg temu ze Brema mimo zwyciestwa i tak bedzie szans na awans bo na Camp Nou nawet nie zremisuje wiec Chelsea tylko tym wynikiem sie zblaznila. I mam nadzieje ze za to im Barca teraz dokopie po drodze do finalu.

Do góry
#663390 - 07/12/2006 11:14 Re: LM - GRUPA G -Arsenal,Porto,Hamburger,CSKA
kiki1981 Offline
enthusiast

Meldunek: 12/11/2005
Quote:

ja mowie ze bedzie juz za duzo w zyciu widzialem i przezylem zeby w to nieuwierzyc.stawiam 2:2 na bf kurs powyzej 15

no nieudala sie moja ustawka moze jakis temat zalozymy o nieudanym typie

Quote:

kiki1981 - nie wiem ile masz lat ale madrze myslisz i masz przeczucie .gratulacje.

mam 15 lat i ucze sie w gimnazjum zaocznym

p.s. odnosnie meczu powiem tylko tyle co mialo byc to bylo i to juz historia. lecimy dalej

pozdrawiam

Do góry
Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6

Moderator:  Akhu, Biszop