#663306 - 01/11/2006 19:31
Re: LM - GRUPA G -Arsenal,Porto,Hamburger,CSKA
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Pisalem, pisalem i komputer odmowil posluszenstwa i wszystko szag trafil;/ Wiec w skrocie: Arsenal Fc - Cska Moscow -1.0 & -1.5 typ 2 kurs 1.95 Moskiewscy najemnicy nie stracili jeszcze bramki w tej fazie, dzis pewnie sie to zmieni ale nie przewiduje wygranej Kanonierow wiecej niz 1 bramka. Stawka srednia ze wskazaniem na mala poniewaz Arsenal gra z roznym szczesciem u siebie Ogolnie wiekszosc dzisiejszych meczy jest marna do grania, Milan Real i Lyon raczej wygraja, coc jesli mialbym szukac sensacji to w Mediolanie czyli jakies handi na rywali ale mysle ze lepiej sledzic dzis live i pokombinowac z rogami i ewentualnie opcjami o/u.
|
Do góry
|
|
|
|
#663307 - 19/11/2006 19:02
|
stranger
Meldunek: 19/11/2006
|
21.11, wtorek 20:45 Stadion Dinamo Moskwa CSKA Moskwa -:- FC Porto - - 20:45 Emirates Stadium Londyn Arsenal Londyn -:- Hamburger SV 1. CSKA Moskwa 4 2 2 0 2:0 8 2. FC Porto 4 2 1 1 7:4 7 3. Arsenal Londyn 4 2 1 1 4:2 7 4. Hamburger SV 4 0 0 4 3:10 0 Same remisy w tej grupie może Arsenal sie szarpnie ale wątpie jest ostatnio cienki jak barszcz
|
Do góry
|
|
|
|
#663309 - 20/11/2006 15:42
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/06/2006
|
Mecz dnia: Arsenal Londyn - Newcastle United (1:1). Według dziennikarzy SkySports to spotkanie było najlepszym meczem sobotniej 13. kolejki Premiership. Najpierw na prowadzenie wyszły Sroki po golu Kierona Dyera, ale 20 minut przed końcem wyrównał Thierry Henry.
źródło: anglia.goal
|
Do góry
|
|
|
|
#663310 - 20/11/2006 15:43
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
Quote:
pytanie tylko czy zagra Henry bo cos czytalem ze w niedziele nie zagral
Jeśłi dobrze kojarze to Arsenal grał w sobotę, zremisował 1-1 z Newscastle. Bramke dla Kanonierów zdobył właśnie Henryk, który zaczął jednak mecz na ławce rezerwowych. Przyczyna takiej sytuavcji nie była jednak kontuzja, a plan pana Wengera, który chciał dać odpocząć swojej największej gwieździe po meczu reprezentacji Francji
|
Do góry
|
|
|
|
#663312 - 20/11/2006 19:42
|
veteran
Meldunek: 31/07/2006
|
Tutaj proste 2 mecze do typowania Arsenal 1 bo jeśli nie wygrają to będzie dla nich bardzo źle. Oni grają dobrze tylko, że są bardzo nieskuteczni. Hamburg hm...każdy wie jak oni grają. I CSKA under w Rosji trudno o bramki a do tego Porto gra w innych temperaturach niż w tych co panują w Moskwie.
|
Do góry
|
|
|
|
#663313 - 20/11/2006 20:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/12/2004
|
Quote:
Tutaj proste 2 mecze do typowania Arsenal 1 bo jeśli nie wygrają to będzie dla nich bardzo źle. Oni grają dobrze tylko, że są bardzo nieskuteczni. Hamburg hm...każdy wie jak oni grają. I CSKA under w Rosji trudno o bramki a do tego Porto gra w innych temperaturach niż w tych co panują w Moskwie.
W edycjii CL 2004/05 w jednej z grup spotkały się: Chelsea, PSG, CSKA i ... FC Porto. Niemal równo dwa lata temu, 24 listopada 2004r. ciepłolubni piłkarze z Porto przyjechali do Moskwy i ... wygrali 1-0. Tak więc, warto być ostrożnym prognozując wynik opierając się na czynnikach atmosferycznych. Czasem się to sprawdza, ale zbyt rzadko aby było regułą. Porto wcale nie musi przegrać w Moskwie.
Co do Arsenalu, to inny wynik niż zwycięstwo Kanonierów będzie sporą niespodzianką. Głównie ze względu na słabiutkie wyniki HSV. Ale czy warto stawiać na chimeryczny Arsenal po kursie ok. 1.20?
GL
|
Do góry
|
|
|
|
#663314 - 20/11/2006 21:22
|
addict
Meldunek: 28/09/2006
|
Quote:
Quote:
pytanie tylko czy zagra Henry bo cos czytalem ze w niedziele nie zagral
Jeśłi dobrze kojarze to Arsenal grał w sobotę, zremisował 1-1 z Newscastle. Bramke dla Kanonierów zdobył właśnie Henryk, który zaczął jednak mecz na ławce rezerwowych. Przyczyna takiej sytuavcji nie była jednak kontuzja, a plan pana Wengera, który chciał dać odpocząć swojej największej gwieździe po meczu reprezentacji Francji
hmm widzialem dzis mecz arsenalu, i grali niezle duzo mieli sytuacji tylko nie umieli ich wykorzystac a co do Henrego to tak jak kolega pisal wyzej ze Wenger chcial odpoczac mu po meczu reprezentacji i przed meczem w LM, wszedl i widzialem jego bramke z rzutu wolnego cudna :) tak wiec jutro o Henrego nie ma co sie martwic pozdrwaiam
|
Do góry
|
|
|
|
#663316 - 20/11/2006 22:39
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
Quote:
CSKA v Porto
Zapowiada się baardzo ciekawy meczyk. Przegrany tych zawodów najprawdopodobniej zacznie pakować walizki. Buki faworyzują w tym pojedynku ruskich. Zastanawiam się czy nie warto jednak postawić po wysokim kursie na Porto. Porto w lidze gra wybornie poza tym co baardzo ważne nie boją się rosyjskiej pogody pamiętacie mecz 2 lata temu kiedy przy -17 stopniach porto wygrało z ruskimi??? Co uważacie o tym meczyku?
pozdr.
Jescze dzisja rano chciałem dać spokojnie 1X lub 1. Lubie stwiać na rosyjskie drużyny, kiedy graja u siebie, dużym handicapem w ich przypadku jest wałsne boisko. Ale kiedy sprawdziłem mecze z sezonu 2004/2005 to już mi sie zapaliła czerwona lampka. Podoban sytuacja, pierwszy mecz zremisowany 0-0 teraz może być różnie, chociaż CSKA bardzo dobrze sobie radzi w tegorocznej LM. Chciałbym żeby wygrało CSKA, ale nie ryzykuje 1 X 2, skusze sie chyba na under 2,5, ale kurs jest mały i podejrzany (nie lubie kursów równo 1,5). Do gównego kuponu granego bardzo grubo dołoże chyba under 3,5 .
To tylr dobranoc
|
Do góry
|
|
|
|
#663317 - 21/11/2006 05:16
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
20:45 Arsenal - Hamburger SV
Sędzia: Claus Bo Larsen (Dania)
Prawdopodobne składy:
Arsenal: Lehmann - Eboue, Toure, Senderos, Clichy, Hleb, Fabregas, Gilberto, Flamini, van Persie, Henry
HSV: Wächter - Fillinger, B. Reinhardt, Mathijsen, Atouba, Wicky, Jarolim, Trochowski, van der Vaart, Ljuboja, Sanogo
|
Do góry
|
|
|
|
#663319 - 21/11/2006 16:02
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Uwazalbym ze stawka, przy taki kursie taka stawka to spore ryzyko Owszem kurs nie powstal na zasadzie widzimisie wystawiajacych ale przy tego rodzaju zakladach to podpucha bo oplacalnosc znikoma:) Over za 2,65 tutaj duzo bardziej zasadny oczywiscie przy odpowiedniej stawce:) Swoja droga jezeli juz koniecznie under to mozna wygrzebac za 1,50 wiec Twoje 1,4 juz zupelnie marne
|
Do góry
|
|
|
|
#663320 - 21/11/2006 16:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Panowie szanujmy sie... 1.4 na under... W meczu 7 latków, z zalozeniem, ze na bramce Buffon i Casillas to moze ten under bylby oplacalny... w innym przypadku ni hu hu. Pierwsze wtorkowe spotkanie jak dla mnie jest bardzo interesujace. Kazdy sie tak podnieca tą defensywa Cska.. jak dla mnie przereklamowana. Gdyby z Emirates Stadium wyjechali z dwycyfrowym workiem bramek, to tez by mieli taka zajebista obrone ?Przeciez to, ze Rosicki nie trafil na pustą bramke to chyba nie jest zasluga obrony CSKA ? Chyba, ze jakis ruski szaman zaczarowal ich bramke. Świezo upieczeni mistrzowie rosji...popili pewnie troche, lekko rozluznienie przyszlo. Na dobra sprawe nawet porazka ruskich nie eliminuje ich z walki o awans, gdyz w perespektywnie czeka ich mecz z hsv. Moim zdaniem najwyzsza pora na odstepstwa od reguly, dlatego dzisiaj spodziewam sie overa i... remisu. To wlasnie podzial punktow wydaje mi sie najbardziej prawdopodobny... dlaczego ? Remis jest dobrym rezultatem dla obydwu zespolów. A pozatym ani cska u siebie, ani porto na wyjezdzie nie zanotowali jeszcze takie wyniku. Potencjal oby zespolów w moim mniemaniu porowynwalny. Reasumujac: Cska - Porto X @3 5/10 Cska - Porto 2 @2.44 dnb 2/10 Oba zespoly strzelą ? Tak @2.05 2/10 Over 2.5 @2.65 1/10 Jeszcze dw 1-1 za drobne, a na jakiegos combosa wrzuce... Porto strzeli @1.62.
|
Do góry
|
|
|
|
#663322 - 21/11/2006 17:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Witam... Chcialbym napisac pare zdan o meczu CSKA z Porto. Jakos sie dziwne zawsze sklada ze gdy europejski zespol pojedzie do Rosji rzadko przywozi "latwe" punkty, rzadko w ogole przywozi komplet punktow. Moze na wschodzie panuje swoisty klimat, ktory nie pomaga rozwinac zachodnim zawodnikom skrzydel. Kto wie,kto wie... CSKA jak do tej pory na wlasnym boisku zanotowala dwa skromne, ale jak wazne zwyciestwa ( po 1:0 z Hamburgiem i Arsenalem) i jest liderem w grupie G. Ma 8 punktow, o 1 wiecej niz Porto i Arsenal. I to wlasnie pomiedzy tymi zespolami rozegra sie walka o awans. Pierwszy mecz zakonczyl sie remisem obu zespolow. Spotkanie bylo bardzo wyrownane i ten wynik na pewno nikogo nie skrzywdzil. Tutaj mozna zagrac na under, ale troche za maly kurs. Z drugiej strony wiele wskazuje na zwyciestwo CSKA, ale mi po glowie chodzi remis (kurs 3.15). Porto latwo skory nie odda...Jakas taka moja intuicja. Zobaczymy jak to bedzie... Pozdrawiam i zycze powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#663323 - 21/11/2006 17:19
|
addict
Meldunek: 04/10/2006
|
Quote:
Panowie szanujmy sie... 1.4 na under...
W meczu 7 latków, z zalozeniem, ze na bramce Buffon i Casillas to moze ten under bylby oplacalny... w innym przypadku ni hu hu.
Pierwsze wtorkowe spotkanie jak dla mnie jest bardzo interesujace.
Kazdy sie tak podnieca tą defensywa Cska.. jak dla mnie przereklamowana. Gdyby z Emirates Stadium wyjechali z dwycyfrowym workiem bramek, to tez by mieli taka zajebista obrone ?Przeciez to, ze Rosicki nie trafil na pustą bramke to chyba nie jest zasluga obrony CSKA ? Chyba, ze jakis ruski szaman zaczarowal ich bramke.
Świezo upieczeni mistrzowie rosji...popili pewnie troche, lekko rozluznienie przyszlo. Na dobra sprawe nawet porazka ruskich nie eliminuje ich z walki o awans, gdyz w perespektywnie czeka ich mecz z hsv. Moim zdaniem najwyzsza pora na odstepstwa od reguly, dlatego dzisiaj spodziewam sie overa i... remisu. To wlasnie podzial punktow wydaje mi sie najbardziej prawdopodobny... dlaczego ? Remis jest dobrym rezultatem dla obydwu zespolów. A pozatym ani cska u siebie, ani porto na wyjezdzie nie zanotowali jeszcze takie wyniku. Potencjal oby zespolów w moim mniemaniu porowynwalny.
Reasumujac: Cska - Porto X @3 5/10
Cska - Porto 2 @2.44 dnb 2/10
Oba zespoly strzelą ? Tak @2.05 2/10
Over 2.5 @2.65 1/10
Jeszcze dw 1-1 za drobne, a na jakiegos combosa wrzuce... Porto strzeli @1.62.
Zgodza z typem na X w meczu, ale wrzucę tutaj swoje przemyślenia.
CSKA Moscow - FC Porto Obie drużyny walczą o awans do następnej fazy. Przegrana drużyna może, lecz nie musi pożegnać się z dalszą fazą LM. Wg mnie obie drużyny zamurują bramki z myślą nie stracenia pod żadnym pozorem bramki i nastawią się na kontry. Moim zdaniem jest to typowy mecz remisowy z lekkim wskazaniem na portugalczyków, lecz moim typem jest X@3.20.
Reasumując: CSKA Moscow - FC Porto X@3.20 3,5/10 CSKA Moscow - FC Porto X@2.15 1st half 2,5/10 CSKA Moscow - FC Porto X/X@5.00 1,5/10 CSKA Moscow - FC Porto dokładny wynik 0:0@7.50 1,5/10
|
Do góry
|
|
|
|
#663324 - 21/11/2006 17:25
|
enthusiast
Meldunek: 07/04/2006
|
Zgodze sie z tym co napisali koledzy wyzej. Granie underu w meczu CSKA po takim kursie, przy wysokiej stawce jest dla mnie trochę ryzykowne. Lepiej spróbować za mniejsza stawkę zagrac over 2.5 po pięknym kursie 2,80 ! CSKA traci mało bramek .. Porto strzela dużo .. JAk dla mnie dziś padnie wynik overowy i zagrałem juz takowe zdarzenie. Licze, ze defensywa Rosjan będzie lekko rozluźniona i pozwoli sobie strzelić ze dwie brameczki przy czym napastnicy dołożą jakąs bramkę i końcowy wynik będzie dla mnie korzystny Ostatnio CSKA miało dużo szczęscia ze udało im się wyjechać bez straty gola z Londynu, dziś myśle ze tak dobrze nie będzie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|