Strona 6 z 13 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 >
Opcje tematu
#662821 - 19/10/2006 11:24 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
MARSHALL213 Offline
addict

Meldunek: 04/10/2006
Quote:

Quote:

Chelsea mietka jak zwykle

Nie wiem skąd to porównanie drużyny piłkarskiej do rośliny i dlaczego miętka, a nie na przykład aloesik?
Ale mniejsza z tym.

Postaram się ocenić siły obu druzyn na poszczególnych pozycjach.
Zacznijmy od bramki:
Quote:

Na boisko wybiegnie amator Hilario

W drugiej bramce będzie stał amator Valdes. Jeśli chodzi o bramkę to siła obu drużyn jest wyrównana.

Jeśli chodzi o obronę to uważam, że przewaga jest po stronie Chelsea. Wprawdzie Barca ma tak doskonałych obrońców jak Carles Puyol i Rafael Márquez, całkiem dobry jest też Giovanni van Bronckhorst to myślę, że jednak lepsi są obrońcy Chelsea tacy jak Paulo Ferreira, John Terry, Ricardo Carvalho, Ashley Cole. Zambrotta jest trochę zagubiony i jest raczej słabym punktem obrony Barcy.

W pomocy widzę lekką przewagę Chelsea. Barca ma wspaniałego Ronaldinho, a Chelsea ma wspaniałego Lamparda, ale z tego co wiem Ronaldinho ma grać raczej w ataku, a więc to trochę osłabia pomoc Barcy. Dobrzy pomocnicy Chelsea to także Michael Essien i Arjen Robben. Kupno Ballacka było pomyłką. W Barcelonie mamy takie gwiazdy jak Edmílson, Xavi i Deco choć ten ostatni nie zachwycił w meczu z Polską .

Jeśli chodzi o atak to tu wygrywa Barca. Dwaj doskonali napastnicy - Messi i Saviola są graczami Barcy. Mają też przeciętnych - Islandczyka i Eto'o (który na szczęście dla Barcy jest kontuzjowany). W Chelsea jest przeciętny Drogba i całkiem dobry Szewczenko. Ale Szewczence dużo brakuje do Savioli i Messiego choć trzeba przyznać, że jest pożyteczny bo potrafi wypracować kolegom dobre sytuacje do strzelenia bramki. Znając Rijkarda to raczej postawi na Messiego i Gudjohnsena. W ataku będzie grał też Ronaldinho. A więc mimo osłabienia ataku brakiem Savioli jednak trzeba powiedzieć, że atak Barcy jest silniejszy dzięki Ronaldinho.

Wychodzi jednak na to że minimalnie Chelsea wygra. Tak jest w teorii, zobaczymy jak będzie w praktyce

Barcelona wczoraj bardzo slaby mecz i zasluzenie przegrała. A co do porownania, chodzilo mi przede wszystkim o efektywnosc gry... Chelsea podobnie jak swego czasu Juve w Serie A wygrywa czesto 1-0

Do góry
Bonus: Unibet
#662822 - 19/10/2006 12:17 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Quote:

nadal nie mogę się zdecydować... coś czuje ze dzisiaj Chelsea wygra 1-0

Brawo

Do góry
#662823 - 30/10/2006 23:00 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
mumin Offline
enthusiast

Meldunek: 24/10/2006
barca-chelsea typ:barca
wymecza ale wygraja. moze z 1:0. jezeli chca wyjasc z grupy to musza wygrac. a chelsea jak gra na camp nou to oddaje w meczu ze 2-3 strzaly na bramke. ronaldinho bez formy ale jakiegos karniaka albo wolnego pocisnie.
levski-werde typ:werder
to jeden z pewniakow. chlopaki s a wsztosie a ten levski w LM to jakas pomylka.

Do góry
#662824 - 31/10/2006 00:17 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Sytuacja w grupie jest ciekawa. Mają awansować Chelsea i Barcelona. The Blues już mogą być pewni awansu, Barca będzie musiała o ten awans mocno powalczyć!
Jedno nie ulega wątpliwości - karty rozdają The Blues, którzy mają komplet zwycięstw!
Pytanie jest takie - czy Chelsea i Barca dogadały się "każdy wygrywa u siebie", czy The Blues postarają się zostawić poważnego rywala do zwycięstwa w LM w grupie.
Może to wydawać się herezją, ale Barca ma szanse grać dalej, tyle że... w pucharze UEFA
Na pierwszy rzut oka Barcy nic nie grozi, bo mają 2 mecze u siebie z Chelsea i Werderem, a jadą do Lewskiego
Problemem Barcy może byc to, iż nie zdołaja oni wygrać z Chelsea czy Werderem, a póki co, maja tyle samo punktow co ci ostatni ( 4 pkt )
Chelsea ma awans zapewniony, więc z Barcą mogą zagrać na luzie
" Jeśli gramy z Barceloną 11 na 11 to wygrywamy " powiedział Mourinho i coś w tym jest!
Gdyby nie kontuzja Cecha, to zagrałbym X2 lub coś w tym stylu, bo forma Chelsea idzie w górę, czego o Barcelonie powiedzieć nie można.
Murinho poza Cechem będzie miał do dyspozycji praktycznie wszystkich. Ma duże pole manewru, bo może uruchomić skrzydła. Ma też kata Barcelony, jakim jest Szewa. No i Drogbę w życiowej formie.
Ma też margines bezpieczeństwa, bo Chelsea może nawet przegrać, a i tak awansuje.
Barcelona jest w gorszej sytuacji. Nie zagra Eto&#8217;o, a pozostali poza Messim są pod formą.
Wygrać z Chelsea będzie trudno, bardzo trudno
Werder jest na fali i jedzie do Lewskiego w roli faworyta. Werder z całą pewnością nie zloży broni i powalczy o 2 miejsce w grupie. Czytam tu, że Bułgarzy to frajerzy. Mieli co prawda szczęści w losowaniu, ale grać potrafią. Mecz z Werderem to dla nich chyba ostatnia szansa wywalczenia choćby punktu i będą walczyć jak lwy. Werder chcąc się liczyć, musi wygrać, ale jak się czegos chce, to różnie bywa, choć atuty i umiejętności są po stronie Niemców
Tu wszyscy wiedzą o co grają i jeśli nie ma porozumienia Chelsea &#8211; Barca, to na Nou Camp widzę X2, a w meczu Lewski &#8211; Werder pomimo wszystko czystą 2

"Jeśli gramy z Barceloną 11 na 11 to wygrywamy" powiedział Mourinho i coś w tym jest
Gdyby nie kontuzja Cecha, to zagrałbym

Do góry
#662825 - 31/10/2006 07:20 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
LM: Levski vs Werder
We wtorkowy wieczór Werder Brema walczyć będzie z Levskim Sofia o kolejne punkty w Lidze Mistrzów.
Obydwa kluby zagrają pod presją zwycięstwa, bowiem tylko taki wynik prolonguje szanse zarówno gospodarzy, jak i gości na awans.

Obecnie w zdecydowanie lepszej sytuacji jest Werder, który z czterema punktami zajmuje trzecie miejsce w grupie A. Co więcej, podopieczni Thomasa Schaafa znajdują się w znakomitej formie. 18 goli zdobytych w czterech kolejkach ligowych, z czego aż 12 w meczach wyjazdowych, musi robić wrażenie.

Dwa tygodnie temu wicemistrz Niemiec pewnie pokonał Levskiego 2:0 i chociaż teraz zagra bez kontuzjowanych Tima Borowskiego, Christiana Schulza, Mohameda Zidana i Patricka Owomoyeli, to pozostaje zdecydowanym faworytem.

Levski ma znacznie większe problemy kadrowe, bowiem w sytuacji, w której musi zdobywać bramki, zabraknie w jego składzie aż trzech napastników - Valeri Domovchiyskiego, Georgi Ivanova i Milan Koprivarova.

Ponadto zabraknie podstawowego bramkarza Georgi Petkova, którego zastąpi ledwie 18-letni Nikolay Mihaylov. Brak doświadczenia na pewno nie będzie pomocny w walce z duetem napastników Miroslav Klose - Aaron Hunt. Duet ten w ostatnim meczu ligowym strzelił dla Werderu cztery gole i jeśli obrońcy gospodarzy nie znajdą sposobu na Klose i Hunta, to trzy punkty pojadą do Bremy.

20:45 Levski Sofia - Werder Brema

Sędzia: Matteo Trefoloni (Włochy)

Levski: Mihaylov - Milanov, Topuzakov, Tomasic, Wagner, Eromoigbe, Borimirov, Telkiyski, Angelov, Bardon, Yovov

Werder: Wiese - Fritz, Mertesacker, Naldo, Wome, Baumann, Diego, Frings, Vranjes, Hunt, Klose

Źródło:
http://anglia.goal.pl/index.php?strona=news&id=71034

Do góry
#662826 - 31/10/2006 07:25 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
LM: Barcelona vs Chelsea
We wtorkowy wieczór na Nou Camp dojdzie do kolejnego szlagieru w tej edycji Ligi Mistrzów. Na przeciw siebie wybiegną bowiem jedenastki Barcelony i Chelsea. Spotkanie będzie jednoczeście rewanżem za mecz z 3. kolejki, kiedy to Chelsea pokonała u siebie Blaugranę 1:0.

Konferencja prasowa przed spotkaniem była prowadzona w bardzo przyjaznej atmosferze. Najpierw Frank Rijkaard w samych superlatywach wypowiadał się o pracy Jose Mourinho, natomiast Portugalczyk odpowiedział tym samym jeśli chodzi o zespół Blaugrany. Na boisku już takiej sympatii nie będą sobie na pewno okazywać już sami zawodnicy bowiem walka w fazie grupowej zaczyna wchodzić w decydującą fazę. O ile Chelsea po trzech kolejkach może pochwalić się kompletem punktów, to Barca ma ich na koncie zaledwie cztery.

Podopieczni Franka Rijkaarda powienni ten mecz poprostu wygrać by myśleć spokojnie o awansie do kolejnej rundy Ligi Mistrzów. W ekipie z Katalonii na pewno wyraźny będzie brak kontuzjowanego nadal Samuela Eto'o. Wśród zawodników z Wysp zabraknie natomiast dwóch kluczowych napastników: Didiera Drogby i Andriya Shevchenki. Jeśli Barca nie wygra tego spotkania, ale Werder pokona ponownie Levskiego Sofia to będzie to dla Katalończyków ciężka sytuacja. My jednak typujemy zwycięstwo Barcy w tym wtorkowym superhicie.

20:45 Barcelona - Chelsea

Sędzia: Stefano Farina (Włochy)

Barcelona: Víctor Valdés - Gianluca Zambrotta, Carles Puyol, Rafael Márquez, Giovanni van Bronckhorst - Xavi Hernández, Edmílson, Deco - Lionel Messi, Eidur Gudjohnsen, Ronaldinho

Chelsea: Hilário - Khalid Boulahrouz, John Terry, Ricardo Carvalho, Ashley Cole - Claude Makelele - Michael Essien, Frank Lampard, Michael Ballack - Andriy Shevchenko, Didier Drogba

Źródło:
http://anglia.goal.pl/index.php?strona=news&id=71017

Do góry
#662827 - 31/10/2006 08:51 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
Toledo Offline
journeyman

Meldunek: 01/08/2006
Witam
Nie zgodze sie z wszystkimi,ktorzy smialo typuja Barce.Rowniez bukmacherzy,ktorzy wystawli kurs 2,0 na Barcelone moim zdaniem sa smiesznie.Kazdy kto sledzi wnikliwe pilke wie,ze dzisiejsza barcelona nie jest to sama druzyna co rok temu.Ronaldinho nie drybluje 2 czy 3 rywali
,nie ma Etoo jest co prawda Messi ale to jest moim zdaniem za malo.Chelsea moim zdaniem w tym sezonie ma niezwykle silna druzyne.Jestem przekonyny ,ze Mourinho zdobedzie po raz 3 lige,jakis puchar i byc moze Lige Mistrzow.Ogladam mecze chelsea i jestem pod wielkim wrazeniem.To w jaki sposob pilkarze sie rozumieja,jak graja po stracie pilki,jak sie ustawiaja jest naprawde godne podziwu.W przeciwienstwie do Barceolny w Chelsea kazdy musi pracowac i w ofensywie i defensywie,nawet Shevczenko czy Robben.
Oprocz podrecznikowej gry w destrukcji maja wielka sile w ataku.Sami powiedzcie Szevczenko,Drogba ktory ma swoj najlepszy sezon od momentu przybycia na Stamford Bridge,Ballack ktory wkomponowal sie juz w druzyne i Essien ,ktory no jest chyba najwartosciowszym pomocnikiem na swieice(gra ofensywna i defensywna na podobnym poziomie) Przciez ostatniego karnego w lidze spowodowal Drogba,ktory byl w swoim polu karnym.W tamtym roku Barca ograla Chelsea bo byla w wielkiej formie.Przedewszystkim Ronaldinho byl genialny.W tym sezonie Ronaldinho moim zdaniem sobie nie pogra.W meczu z Sheffield United Sheva nawet nie znalazl sie na lawce rezerwowych.Ciekawe dlaczego ?
Mysle,ze Mourinho dal mu czas aby sie przygotowal na mecz z Barca.Mourinho to psycholog on wie doskonale ze w zeszlym sezonie Szeva strzelil prawidlowo bramke,ale sedzia jej nie uznal i odpadl razem z Milanem.Teraz z powrotem przyjezdza na Camp Nou z silniejsza druzyna.Podsumowujac Chelsea jest w dobrej formie a moim zdaniem Barca jest zbyt slaba aby ograc zolniezykow Jose Mourinho.Moj typ :X2

Do góry
#662828 - 31/10/2006 09:34 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
W Barcelonie dzis nie powinni wygrac gospodarze, a jesli wygraja to roznica jednego gola, wiec handi na gosci jak znalazl.
Realnie patrzac tak wlasnie to widze, rozumiem ze Barca u siebie z takim rywalem bedzie gryzla ziemie zeby ugrac 3 punkty ale rywal to nie mistrz kraju III swiata tylko mistrz Anglii, mozna ich nie lubic ale docenic potencjal trzeba.
To wszystko w swietle faktow tak mi sie przedstawia,
jednak mozna podejsc do tego z drugiej, mniej sportowej strony, Barca jesli przegra dzisiaj to jest jedna noga w Pucharze UEFA, a to dla takiego klubu wrecz katastrofa,
Katalonczycy potrzebuja LM jak wody bez udzialu w tych rozgrywkach w dalszej czesci sezon 06/07 mozna zaczac spisywac na straty.
Londynczycy awans z grupy maja w kieszeni i zastanawiam sie czy nie poluzuja rywalom, zaraz spadnie na mnie grom uwag na ten temat ale patrzac realnie dzisiejszy mecz ma znaczenie dla jednej strony, druga- Chelsea moze tylko prestizowo podejsc do spotkania tylko po co skoro sa to "tylko" potyczki grupowe i bedzie sie liczyc wyjscie z grupy, a nie kto z kim i jak wygral, cala zabawa zaczyna sie w nastepnym etapie, teraz jest szansa "pomoc" rywalowi ugrac jakies punkty i wysiudac niemiecki Werder ktory ma szanse na wyjscie z grupy jesli Barca dzis nie podola,
z punktu widzenia Londynczykow lepiej puscic dalej Barce ktora jest lepsza druzyna od Niemcow i w dalszej czesci powinna eliminowac trudniejszych rywali.

To czysta teoria bo nie sugeruje ze jest jakis uklad ale sytuacja w grupie i potencjal Londynczykow daja mozliwosci do manipulowania wydarzeniami.

Po za tym ten mecz nie jest wart gry za wieksze stawki, ja zagram handi jesli znajde dobry kurs,
ew mozna pobawic sie w dokladny wynik cos w okolicach 2-1, 1-0, lub w okolicach remisu np 1-1.

Troche to wszystko naciagane ale nie szukalbym tutaj zarobku na sile,
zastanawia mnie jeszcze jedna opcja, ze bedzie czerwona kartka w meczu, idealne do tego scenariusza, zeby Jose mogl powiedziec w przypadku przegranej ze grali w 10 i stad ten wynik

Do góry
#662829 - 31/10/2006 09:36 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
ryzy9 Offline
old hand

Meldunek: 17/01/2006
Witam!!!

Patrzac na dzisiejsze mecze wydaje mi sie,ze dosc pewnym wydaje sie typ na zwyciestwo Werderu Brema!!! Nie bede powtarzal argumentow, ktore juz zostaly przedstawione, tylko powiem krotko, iz druzyna Werderu jest naprawde w duzym gazie, zwyciestwo na Bayernem podnioslo morale plus bramki strzelane na wyjazdach z pewnoscia stawiaja Niemcow w roli faworyta tego spotkania, a biorac pod uwage, iz zostana im mecze z Chelsea i Barca to z kim jak nie dzis 3pkt maja zdobyc!!!
Dla mnie Pewniaczek, pozdrawiam

TYP: Werder Brema

Do góry
#662830 - 31/10/2006 10:05 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
mumin Offline
enthusiast

Quote:

Mysle,ze Mourinho dal mu czas aby sie przygotowal na mecz z Barca.Mourinho to psycholog on wie doskonale ze w zeszlym sezonie Szeva strzelil prawidlowo bramke,ale sedzia jej nie uznal i odpadl razem z Milanem.

jakbys dokladnie ogladal LM w zeszlym sezonie to bys widzial ze ujecie z drugiej kamery pokazalo ze Szeva faulowal Puyola. a poza tym to ciekawa analiza. z jednym wyjatkiem. chelsea gra super u siebie a na wyjazdach cos sie meczy nawet u siebie w lidze. strzela jakies kartofle(Lampard). to barca ma noz na gardle i musi zagrac na maxa a chcelsea ma komfort a jak masz komfort sytuacji to mozesz nieraz odstawic noge.

Do góry
#662831 - 31/10/2006 10:10 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Mnie dzisiaj zaciekawił typ Lewski - Werder (1-0) typ 2 kurs na takie zdarzenia w GB lub Betway wynosi 2.05. Werder jest ostatnio w niesamowitym gazie. W lidze wreszcie strzelił Klose. Ostatnie mecze Werderu na wyjeździe w lidze to jest szok 6-0 z Bochum, 6-1 z Mainz, do tego gładkie 3-1 z Bayernem u siebie. Bremeńczycy mają naprawdę duże szanse awansowac dalej kosztem Barcelony ale warunkiem jest wygrana w Sofii i wydaje mnie się, że nie będzie z tym problemu, a żeby nie było nerwów w końcówce Klose i spółka będą chcieli pyknąć kilka bramek wcześniej. Co do Lewskiego to jest to jedna ze słabszyh drużyn w tej edycji LM i przy tej formie Werderu moim zdaniem nie mają większych szans

Mój typ
Lewski - Werder (1-0) 4/10

Do góry
#662832 - 31/10/2006 13:43 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
Toledo Offline
journeyman

Mumin jezeli to byl dla ciebie faul to juz twoj proble.Ilu zagran sie nie gwizdze,gdzie to sa ewidentne faule.Nie wiem jak sedzia mogl zauwazyc ten faul z takiej odleglosci.Moja wersja jest taka Sheva sie urwal Puyolowi a ten udal ze byl faulowany - bo to mu tylko zostalo.Oczywiscie maja noz na gardle ale rowniez nie sa w takiej samej formie.Naprawde brak Samuela Etoo jest widoczny.Jeszcze raz przypominam kluczowa tu jest froma Ronaldinho.Ja szczerze watie czy on jest w stanie powtrzyc taka sama akcje z zeszlego roku,gdzie sie rozpedzil minal 2 rywali i strzelil nie do obrony.To byl wielki sezon Ronaldinho ten jest zupelnie inny.Ponadto chcialbym zwrocic uwage na jeszcze jedna rzecz.Chelsea nie gra tego samego futbolu co rok czy 2 lata temu.Zdecydownie potrafia wiecej zdzialac w ofensywie.Przeciez w meczu z Portsmouth oni stworzyli sobie z conajmniej 10 bramkowych sytuacji.To jest Chelsea,ktora nie tylko gra perfekcyjnie w obronie ale i w ataku.Widac ze to jest po prostu druzyna(J.Mourinho okresla druzyne rodzina).Pamietajmy jeszcze o jednej rzeczy Mourinho to strsznie ambitny menadzer,dazacy zawsze do zwyciestwa.Do tej pory nie byl w stanie wygrac na Camp Nou jest to dla niego tweirdza.Mowiac dla mediow ze on nie pala rewanzem bo prostu stosuje zaslone dymna.Mysle,ze bedzie chcial tu wygrac i moze to uczynic.Patrzac na forme Barcy i Chelsea
jestem przekonany ze najmniej to osiagna tu remis.Naprawde
przyjscie Ballacka oraz Shevy podnioslo poziom sportowy tej druzyny.Wydaje mi sie,ze kilku graczy Barcy od MS nie odnalazlo sie np.Deco.Prawde mowiac to od niego oraz Xaiego najwiecej zalezy dzisiaj beda musieli sie zmierzyc z ciezko pracujaca druga linia.Barca bedzie musiala atakowac.Naprawde popatrzcie na to obiektywnie dlaczego na Barce jest 2,0 to jest dla mnie jakies nieporozumienie.Problem Barcy jest taki,ze rok temu widac bylo w ich grze jakis blask w tym roku tego blasku nie ma.
Naprawe nie potrafie sobie wyobrazic jak Barca zachowa czyste konto skorobeda atakowac.Czy sie uporaja z szybkimi Shevczenka oraz Drogba oraz wlaczajcymi sie w akcje ofensywnymi Ballackiem i Lampardem.Nie potrafie sobie tego wyobrazic.Jestem pewny ze nie raz bedzie miala miejsce taka sytuacja,gdy Barca bedzie konstruowala tak pozycyjny pike odbierze albo Essien lub Makelele do Lamparda lub do Ballacka i prsotopadla pilka do Szevy czy Drogby a wtedy moze byc bramka,bo nie bedzie asekuracji bo jak graja boczni obroncy Barcy kazdy wie.Kiedy Deco powiedzial: Mourinho to urodzony zwyciesca i ta checia zwyciestwa potrafi zarzic swoich pilkarzy.Dzisiaj te slowa beda mialy potwierdzenie na boisku.
Pozdrawiam

Do góry
#662833 - 31/10/2006 13:53 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
Speewayfanatic Offline
member

Meldunek: 13/03/2005
Przyjarzalem sie dziś ofercie i kurys na faworytów dośc niskie. Dlatego warto poszukac jakiegos inego zakladu. Moją uwage przykuł zakład z Bwin Uda się obydwu drużynom strzelić gola? w meczu Levski Sofia - Werder Bremen Mam nadzieje zreszta jest na to spora szansa ze Levski jako gospodarz "wciśnie" honorową bramkę. O Werder jestem spokojny w ostatnim czasie strzelają bardzo dużo goli ale i też często tracą bramki Kurs z Bwin 1.85 na to zdarzeni wydaję sie zachecajacy. Mysle ze warto w to zainwesetowac pare drobnych.

Podsumowując mój typ to :

Levski Sofia - Werder Bremen
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
typ: TAK kurs : 1.85

Do góry
#662834 - 31/10/2006 13:58 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
W druzynie Lewskiego zabraknie tych 3 panow:
Valeri Domovchiyski, Georgi Ivanov i Milan Koprivarov.
Wszyscy trzej to napastnicy.

Do góry
#662835 - 31/10/2006 14:29 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
zurwa Offline
stranger

Meldunek: 15/10/2006
Quote:

Przyjarzalem sie dziś ofercie i kurys na faworytów dośc niskie. Dlatego warto poszukac jakiegos inego zakladu. Moją uwage przykuł zakład z Bwin Uda się obydwu drużynom strzelić gola? w meczu Levski Sofia - Werder Bremen Mam nadzieje zreszta jest na to spora szansa ze Levski jako gospodarz "wciśnie" honorową bramkę. O Werder jestem spokojny w ostatnim czasie strzelają bardzo dużo goli ale i też często tracą bramki Kurs z Bwin 1.85 na to zdarzeni wydaję sie zachecajacy. Mysle ze warto w to zainwesetowac pare drobnych.

Podsumowując mój typ to :

Levski Sofia - Werder Bremen
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
typ: TAK kurs : 1.85

zgadzam sie, ze typy na faworytow za niskie zeby ryzykowac jakis wiekszy hajs i trzeba szukac jakis innych typow, np ilosc bramek, lub strzeli /niestrzeli. Ja wlasnie chcialem zagrac ze levski nie strzeli, wiec z twoim typem Uda się obydwu drużynom strzelić gola?zgodzic sie nie moge. Wiem ze sa faworytem i jedna brameczke nawet u siebie chelsea wcisneli,ale jak patrze na kontuzje w druzynie i to glownie napastnikow to sie upewniam coraz bardziej w moim typie.

Do góry
#662836 - 31/10/2006 14:30 Re: LM - Grupa A - Barcelona,Chelsea,Werder,Lewski
zurwa Offline
stranger

Meldunek: 15/10/2006
gospodarzem nie faworytem pomylilem sie;]

Do góry
#662837 - 31/10/2006 15:39 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
mumin Offline
enthusiast

Quote:

Mumin jezeli to byl dla ciebie faul to juz twoj proble.Ilu zagran sie nie gwizdze,gdzie to sa ewidentne faule.Nie wiem jak sedzia mogl zauwazyc ten faul z takiej odleglosci.Moja wersja jest taka Sheva sie urwal Puyolowi a ten udal ze byl faulowany - bo to mu tylko zostalo.

chlopie czy Ty wiesz ze w meczach pilkarskich jest 4 sedziow? a to sedzia liniowy sygnalizowal faul Szevy. widzial to najlepiej bo stal najblizej. nie chce sie spierac ale denerwuja mnie wlasnie takie glupie historyjki ze Barca wygrala tylko dlatego ze nie uznali bramki Szevy

Do góry
#662838 - 31/10/2006 16:20 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
vegos00 Offline
enthusiast

Meldunek: 23/08/2005
Swoją drogą ciekawe jak Chalsea potraktuje dzisiejszy mecz z Barcą. Jeżeli poważnie to wątpie żeby dzisiaj 3 pkt zostały w kataloni.

Innymi słowy Barca na łasce Murinio

Do góry
#662839 - 31/10/2006 16:27 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa *DELETED*
Roberto116 Offline
old hand

Meldunek: 11/06/2006
Post deleted by Biszop

Do góry
#662840 - 31/10/2006 16:29 Re: Liga Mistrzów - Grupa A - Faza Grupowa
Toledo Offline
journeyman

Quote:

Quote:

Mumin jezeli to byl dla ciebie faul to juz twoj proble.Ilu zagran sie nie gwizdze,gdzie to sa ewidentne faule.Nie wiem jak sedzia mogl zauwazyc ten faul z takiej odleglosci.Moja wersja jest taka Sheva sie urwal Puyolowi a ten udal ze byl faulowany - bo to mu tylko zostalo.

chlopie czy Ty wiesz ze w meczach pilkarskich jest 4 sedziow? a to sedzia liniowy sygnalizowal faul Szevy. widzial to najlepiej bo stal najblizej. nie chce sie spierac ale denerwuja mnie wlasnie takie glupie historyjki ze Barca wygrala tylko dlatego ze nie uznali bramki Szevy

Czlowieku o czym ty mowisz.Spojrz jak sie zachowuje zawodnicy podczas stalych fragmnetow gdzie jeden ciagnie drugiego i gwizdek sedziego milczy.A ty tamta sytuacje okreslasz faulem.I nie doknuj manipulacji ja nie powiedziale,ze tylko dlatego Barca wygrala bo nie uzanali bramki Szevy.Ja twierdze,ze Sheva bedzie koniecznie chial sie odgrysc Barcie,a dr.psychologii Jose Mourinho z penoscia ten fakt wykorzysta.Mozesz byc pewny ze Szeva bedzie dzisiaj niezwykle zdeterminowany.

Do góry
Strona 6 z 13 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 >

Moderator:  Akhu, Biszop