zapodawac je na tym bo prokuratura na konta mecz.pl wejdzie
uprzejmie donosze - liga hiszpanska: Trendy overowe u konkurencji w meczu Barcy mozna uznac za dosc oczywiste. Poza tym spodziewaja sie undera w meczu Espanyolu z ktorego 8 graczy jeszcze we wtorek mialo wolne przez sraczke, ale praktycznie wszyscy sa w kadrze meczowej. W ostatnim meczu Granady z Gijon przewiduja sporo kartek.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
wieczorne igraszki przy kubku herbaty czas zacząć.. witam "śmietanę"
nember łan :
Łysy mnie działa na nerwa, nie poważam jako trenera, ale FCK koronę znów chce zdobyć..FCM - FCK o1,5;2 @1,95 za dwa..miałem czekać jeszcze trochę, ale nie chce mi się.
uprzejmie donosze - liga hiszpanska: Trendy overowe u konkurencji w meczu Barcy mozna uznac za dosc oczywiste. Poza tym spodziewaja sie undera w meczu Espanyolu z ktorego 8 graczy jeszcze we wtorek mialo wolne przez sraczke, ale praktycznie wszyscy sa w kadrze meczowej. W ostatnim meczu Granady z Gijon przewiduja sporo kartek.
gdzie ginesy kupowałeś ? dzisiaj 2 biedry przeleciałem i dwa lidle i nigdzie nie widziałem, nawet pytałem babek co tam pracuja (na jednej nawet zawiesiłem oko, fajna była) i odpowiedziały że nie widziały ostatnio tego piwa
Siema
Ja na przekór spróbuje under w meczu Barcelony, wszyscy idą w stronę overu, jeśli Barca wygra 3:0 nikt nie będzie chłopaków ganił
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: chudy
siema burbon
gdzie ginesy kupowałeś ? dzisiaj 2 biedry przeleciałem i dwa lidle i nigdzie nie widziałem, nawet pytałem babek co tam pracuja (na jednej nawet zawiesiłem oko, fajna była) i odpowiedziały że nie widziały ostatnio tego piwa
cześć - w Lidlu, ale w maleńkim miasteczku..bronxy jakby po zecie były to tylko kurz by sie został, ale guinness ???
cześć - w Lidlu, ale w maleńkim miasteczku..bronxy jakby po zecie były to tylko kurz by sie został, ale guinness ???
u mnie w Gdyni nie widać, dzwoniłem dziś do kumpla akurat był w lidlu na drugim końcu miasta i też nie znalazł
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: chudy
siema burbon