Pisałem Wam kiedyś o kumplu co wygrał 10 kafli na LM plus lisy. Kurna STS do dzisiaj wypłaca mu kasę w ratach
ja w ubiegłym roku w czerwcu wygralem w fortunie za 300 zl (10 kuponów po 30zl) 21560zl. i wyplacili to w tydzien w 2 ratach. oczywiscie dla niedowiarkow mam zdjecie tych 10 kuponow jak by ktos chcial
fortuna pod tym względem jest solidniejsza. ja rok temu ugrałem 5 klocków w fortunie to mi wypłaciła na drugi dzień. W sts kiedyś podobną kasę mi wypłacała tydzień w ratach w zależności od dziennego utargu
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: pacyfista
zmieniaj czerczesov blekote do chuja
Co ten koleś jest przereklamowany to głowa mała W Warszawie jeszcze 2 bramki
on na prezydenta startuje poważnie czy to tylko jaja sobie robi? przeglądam jego profil czasami na fb, szczególnie zdjęciami z dupami [/quote] zalozyl sie, ze w ciagu 48 przejedzie na rowerze z la do vegas na rowerze juz dawno nie jezdzil
300 mil w 48h i odwrotnie z Vegas do LA i w tym problem, bo jakiś Polak zajmujący się jazdą na rowerze dużych dystansów mówił, że ktoś miał rozeznanie i wpakował go w minę. Ponoć o tej porze mega mocne wiatry i bedzie miał non stop pod wiatr.