Auckland, semifinal
Ferrer (1) - SockNie ogladalem meczu Ferrera Rosolem. Ale pewnie i tak nie bylo co ogladac. Rosol za cienki na pittbula. Za to obejrzalem mecz Sock z Andersonem. Anderson powinien tu byc a nie skarpeciarz. Jakim cudem Kevin sie łamał w 2 i 3 secie... Pierwszy set to bułka z masłem dla zawodnika z RPA, a potem dramat. U niego brak serwisu to brak punktów. Jack nie grał lepiej, poprostu jakby serwis zaczął działać w drugim i trzecim secie.
h2h dla Dzika. Wygrał w tamtym roku w Sztokholmie 2-1. Myślę, że Ferru może przegrać znowu seta, a potem na pełnejjj ! Oby tak było bo i kurs lepszy.
Dla mnie Ferru i OVERRR gemowy!
Bautista-Agut (8) - Tsonga (2)Widziałem mecz Aguta z Isnerem, a na Tsongę zasnąłem
Zamiast Aguta powinien być tu hools CAR Panthers (Isner). W pierwszym secie Isner miał set pointa i serwował... przegrał gema, a potem głowa dymiła! Drugi set to już świetny serwis Amerykanina. W trecim to samo co w pierwszym głowa nie wytrzymała!
Tsonga jak będzie serwował regularnie to izii dwa sety dla niego. Z resztą w h2h prowadzi 2-0. Wygrywał w zeszłym roku 2x 2-0.
Tsonga 2-0 dla mnie
Finał Ferru-Tsonga i tutaj wygrywa Francuz. pozdr