#657519 - 05/09/2006 08:12
Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006
|
enthusiast
Meldunek: 15/03/2006
|
Witam! Betway wystawił na Brazylię kurs 1,28 który przy trzeźwym porównaniu siły obu ekip wydaje mi się troche przeszacowany...Chyba że Brazylia bedzie grać III garniturem... To samo i Walia, Toshack również wystawi część debiutantów..Proszę o jakieś sugiestie z waszej strony, może warto spróbować handi, kurs jest kuszący. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#657522 - 05/09/2006 12:46
Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Quote:
Kurs jest wg mnie prawidlowy, odzwierciedla mniej wiecej to ze na 100 spotkan z Walia, Brazylia wygra okolo 75. Dzis pewnie tez wygra.
Na BA ktos podaje prawdopodobny sklad
Fábio; Cicinho, Alex, Luisao e Marcelo; Dudu Cearense, Júlio Baptista, Ronaldinho e Kaká; Vagner Love e Rafael Sobis. [/quote
sorki za OT ale dziala Ci forum BA mi od jakichs dwoch dni nie i na forum rowniez nie moge wejsc jak mozesz podaj linka dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#657523 - 05/09/2006 12:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#657526 - 05/09/2006 13:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
wchodź przez www.bettingadvice.com ,bez www teraz nie wejdzie. Jaki kurs na brazylie w toto mixie?bo nei działa im stronka akruat teraz
|
Do góry
|
|
|
|
#657527 - 05/09/2006 13:30
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Brazylijska samba kontra wyspiarskie wyrobnictwo, coz z tego wyniknie? Ciezko typowac zwlaszcza ze to mecz czysto towarzyski, Brazylijczycy pokonali Argentyne i to byl mecz o prestiz, o przewodnictwo na kontynencie, a dzisiejszy mecz to takie nie wiadomo co;] Gwiazdy przyjechaly sobie popykac i poczarowac publike;d Tyle ze w moim odczuciu gra jaka preferuja Walijczycy zupelnie nie lezy tancerzom brazylijskiej samby, nie twierdze bynajmniej ze Brazylia polegnie dzis w Londynie ale granie na jakies wysokie wyniki, czy overy powyzej linii 2,5 nie sa tego warte. Brazylia stara sie grac pilka, utrzymywac sie przy niej jak najdluzej, a wyspiarze wiadomo, dlugie pilki, malo samej gry, duzo walki, ostrych wejsc, zniechecania i zabiegania przeciwnika. Czy Roniemu i spolce bedzie sie chcialo srubowac wynik, kosztem zdrowia czy nawet najmniejszych kontuzji?? W sobotnim meczu moze bym to lyknal ale dzis niespecjalnie. Ogolnie o zgrozo! pachnie mi underem (ze to slowo mi przez klawiature przeszlo ) under za 2,20 w betway nie jest to rewelacja ale ja sobie sprobuje za mala stawke. Do tego zagram dokladny wynik 2-0 z kursem 6 . Tu rowniez najnizsza stawka. Mecz towarzyski, wszystko sie moze wydarzyc dlatego nie ma co przesadzac. Typki takie troche pod prad bo wszyscy sie spodziewaja pogromu i solidnego overa, ja gram chyba 3 undera w zyciu wiec reklamacji nie przyjmuje
|
Do góry
|
|
|
|
#657528 - 05/09/2006 13:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
kurde nie znacie kursu z toto mixa na brazylie?w sts było 1.35,w takch sytuacjach toto zazwyczaj miał 1.4..a to juz okazja w miare.Też nei licze na pogrom ani nic takiego,ale wierze,że brazylia wygra z walią,zaduzo mają do pokazania swojej publice,to kraj gdzie tez jest bieda jak u nas,tyle ze u nich nie olewa sie sportu i tym żyje cały kraj,nie wierze,żeby totalnie to olali,na mistrzostwach spiepszyli,byli bz formy,czuli sie zapewnie to zaplacili cene,ale teraz mysle,ze przez jakiś czas bedą chcieli pokazać co naprawde znaczy brazylia
|
Do góry
|
|
|
|
#657531 - 05/09/2006 14:07
|
veteran
Meldunek: 02/05/2005
|
Quote:
na stronie totomixa kurs na Brazylie 1.35
a wczoraj przez kilka godzin byly odwrocone kursy na mecz Walia - Brazylia!!! Kurs na zwyciestwo BNrazylii wynosil 7,40. Tylko ze ja dowiedzialem sie o tym dzis :-(
|
Do góry
|
|
|
|
#657532 - 06/09/2006 04:28
|
Eliminator
Meldunek: 02/12/2003
|
Quote:
Brazylijska samba kontra wyspiarskie wyrobnictwo, coz z tego wyniknie? Ciezko typowac zwlaszcza ze to mecz czysto towarzyski, Brazylijczycy pokonali Argentyne i to byl mecz o prestiz, o przewodnictwo na kontynencie, a dzisiejszy mecz to takie nie wiadomo co;] Gwiazdy przyjechaly sobie popykac i poczarowac publike;d Tyle ze w moim odczuciu gra jaka preferuja Walijczycy zupelnie nie lezy tancerzom brazylijskiej samby, nie twierdze bynajmniej ze Brazylia polegnie dzis w Londynie ale granie na jakies wysokie wyniki, czy overy powyzej linii 2,5 nie sa tego warte. Brazylia stara sie grac pilka, utrzymywac sie przy niej jak najdluzej, a wyspiarze wiadomo, dlugie pilki, malo samej gry, duzo walki, ostrych wejsc, zniechecania i zabiegania przeciwnika. Czy Roniemu i spolce bedzie sie chcialo srubowac wynik, kosztem zdrowia czy nawet najmniejszych kontuzji?? W sobotnim meczu moze bym to lyknal ale dzis niespecjalnie. Ogolnie o zgrozo! pachnie mi underem (ze to slowo mi przez klawiature przeszlo )
under za 2,20 w betway nie jest to rewelacja ale ja sobie sprobuje za mala stawke. Do tego zagram dokladny wynik 2-0 z kursem 6 . Tu rowniez najnizsza stawka. Mecz towarzyski, wszystko sie moze wydarzyc dlatego nie ma co przesadzac. Typki takie troche pod prad bo wszyscy sie spodziewaja pogromu i solidnego overa, ja gram chyba 3 undera w zyciu wiec reklamacji nie przyjmuje
nic tylko
|
Do góry
|
|
|
|
|
|