aker - mi chodzi głównie o pierdolenie typu że jak Linetty w wyjściowym to z automatu gramy w 10ciu itp gadki.
Rozumiem Twoje realistyczne podejście ale trochę szacunku, do siebie, do narodu który w większości wierzy że wygramy albo że chociaż ułoży się to tak żebyśmy dostali się bez baraży.
Ja podchodzę do tego tak że albo gram naszych albo wcale, nigdy przeciwko nawet jak pewna kasa do wyjęcia, taki mam sentyment, czuję się Polakiem i jestem patriotą.
Polska repra gra ostatnio ładny futbol, może nie przez całe 90 min spotkania ale są napewno lepsi niż 11stki Leo, Majewskiego, Smudy czu Fornalika.
Tu już nie ma liczenia tylko na Lewego, teraz liczymy na cały zespół i nie ma co pierdolić że brak tego czy tamtego to od razu mniejsze szanse.
Czas pokaże..
Absolutnie się z Tobą nie zgodzę.
Leo moim zdaniem jeden z lepszych trenerów jakiego miała polska repra i praktycznie z niczego ukręcił coś.
Mecz z Portugalią na Śląskim na którym byłem osobiście (wówczas też pograłem Portugalię) moim zdaniem najlepszy w wykonaniu naszej repry jaki widziałem.
Co do Twojego obstawiania na naszych to ok całkowicie Cię rozumiem ale też uszanuj kogoś kto gra zgoła inaczej i TYLKO TYLE ALBO AŻ TYLE