Ta kadra w tym skladzie spokojnie moze obskoczyc jeszcze kolejne igrzyska i po drodze wygrac nam pare medali. Najgrozniejsi beda Francuzi...
Gwarantuje Ci, ze na IO Ruscy, Brazylia i USA beda na 120% przygotowani. Ruskom potrzeba czasu zeby Alekno poskladal ten burdel. USA zawsze najmocniejsi na IO. Brazylia wiadomo, gra u siebie i ma tez kim, ogorami jeszcze nie sa.
Takze prosze nie rozdawac medali IO na rok przed prawie
Gdzie ja rozdalem medale?
Najstarszy w tej kadrze poza Gackiem (a mamy Zatora jako podstawowego libero) jest Nowakowski i bodajze Lomacz, wiec pozycje, gdzie mozna ciagnac nawet i do 35 roku zycia, a oni maja 28 lat. No jeszcze Buszek ma 28 lat, ale na przyjeciu mamy w czym wybierac - Szalpuk juz dobija do kadry A, Sliwka powinien to wkrotce zrobic, kadeci wygrali MS, wiec i oni za jakis czas powinni byc dobrymi zawodnikami (tak - wiem, ze to zalezy od prowadzenia etc, ale potwierdzony potencjal jest). Ruscy moga wrocic do tego co grali przed Alekna wlasnie czyli glowa nie wytrzymujaca, chociaz umiejetnosci sa. No bo nasi wrecz zmietli ich z boiska (powinno byc 3-0, ale chwila dekoncentracji i pewna wygrana w 3, dzisiaj Wlosi ich wrecz zmiazdzyli - meczu nie ogladalem), Brazole w tym skladzie obskocza igrzyska u siebie, ale pozniej juz przebudowa, a kolejnych Lucarellich na horyzoncie nie widac. USA - owszem, uwazam za najgrozniejszego rywala dla nas, bo nam nie leza i maja mloda kadre, ktora tez bedzie dzielic i rzadzic za jakis czas, razem z nami mam nadzieje. Generalnie to majac na mysli medale nie mialem na uwadze IO 2016 tylko ME, MS, ktore sa po drodze w najblizszych 5 latach.