Ma ktoś jakieś wskazówki i porady, którymi chciałby się podzielić?
Wcześniej zaczęło mi się wydawać, że np. taktyka w tej grze mało znaczy. Znam kogoś na 26 poziomie, który ciągle gra tym samym ustawieniem. Stąd takie błędne przekonanie. Ale ostatnio trochę z tym kombinowałem i rzeczywiście da się walczyć z silniejszymi klubami jeśli się wybierze optymalne ustawienie na przeciwnika.
Zdobywanie tokenów zaś idzie ciężko, jedynym bonusem jest dla mnie możliwość otrzymania 25 dodatkowych za każde doładowanie konta Skype. Są jakieś inne, fajne sposoby (oprócz bulenia za nie) aby ich trochę zdobyć?
Kupując graczy dosyć dużo się ich traci, ostatnio rzadko jakaś aukcja zamyka mi się w <10 rundach. Często bliżej 20 nawet jest. A to podbija też cenę, jaką trzeba zapłacić za zawodnika. Myślę, że może rzeczywiście lepiej jest uzbierać 50 tokenów i kupić jakiegoś mega gracza bez aukcji. Lub brać tych dobrych ale drogo wycenionych (np. ten sam wiek oraz jakość, ale cena znacznie większa). I tak się go później da sprzedać tak więc te ekstra pieniądze nie są stracone tylko "zablokowane".