O 20:45 na stadionie San Siro Inter bedzie podejmowal stoleczny klub AS Roma.
Spalletti powołał listę zawodników na jutrzejszy mecz o Superpuchar Włoch przeciwko Interowi Mediolan:
Aquilani, Cassetti, Chivu, Cufre', Curci, De Rossi, Doni, Faty, Ferrari, Mancini, Mexes, Mido, Montella, Okaka, Panucci, Perrotta, Pipolo, Pizarro, Rosi, Taddei, Tonetto, Totti.
Kadra Interu nie jest mi znana na ta chwile dokladnie, tzn nie wiem kto zostal zgloszony do tego meczu ale biorac pod uwage kogo zakupili w letniej przerwie az wlos na glowie staje
Crespo, Ibrahimovic, Grosso czy Vieira.
Juz ten pierwszy budzi moje duze obawy co do wyniku w tym meczu.
"Bulgarskie" dziecko szwedzkiej pilki w tym gronie to przyslowiowy kwiatek do kozucha i mam nadzieje ze nie zalapie sie nawet do skladu bo przy Crespo wypada tak blado ze szkoda pisac.
Ogolnie w dzisiejszym meczu szukalbym overa, powtorzenie wyczynu Romy z zeszlego roku czyli wygrana 2:3 malo realne,
jedyna szansa na korzystny wynik to to ze nowe nabytki Interu nie zdolaja sie wkomponowac dostatecznie do druzyny ale licha to nadzieja:]
Crespo po chwilowym pobycie wrocil do swojego ulubionego miasta, jedynie klub zmienil;-)
Typowy poludniowiec i tu czuje sie o niebo lepiej niz w pochmurnym Londynie, to plus jego umiejetnosci napawaja kazdego rywala strachem.
Z przykroscia musze stwierdzic ze jesli ktos wystawilby kurs na to ze Crespo strzeli glowa gola to biore prawie w ciemno.
Roma tez dokonala kilku wzmocnien lecz nie byly to spektakularne transfery, a raczej wzmocnienie dotychczasowego skladu opartego na zeszlorocznych zawodnikach.
Ogolnie Roma w tym sezonie powinna byc lepsza niz w poprzednim sezonie ale to juz zweryfikuje sezon:)
Dzis kursy wystawione przez buki na ten mecz mowia jasno kto tu jest faworytem i raczej trzeba przyznac im racje.
Wyszukac dobry kurs na over nie jest zbyt latwo, ostatnio korzystam z betway bo ma relatywnie najwyzsze kursy na ten rodzaj zakladu jednak na ten mecz jak do tej pory nie wystawili, poczekam do wieczora i zagram jesli sie pojawi, byle byl wyzszy niz 2, w ostatecznosci mozna zaryzykowac pierwsze 10-15 minut spotaknia i wtedy zagrac jesli wynik bedzie bezbrmkowy.
Na ten moment sportingbet ma 1,909, jak dla mnie za nisko, wole poczekac.
Reasumujac
nter Mediolan - AS Roma over 2,5 kurs jak wyzej
ew.
Inter Milan to lead for between 1 and 40 Minutes kurs 3,60 Zaklad oznacza Inter bedzie prowadzil nie wiecej niz 40 minut w meczu, liczony jest laczny czas prowadzenia w calym spotkaniu.
Tutaj licze na to ze Roma bedzie dlugo sie opierac rywalowi.
Ten typ za mala stawke bo to pierwsze oficjalne mecze obu druzyn.