#6435649 - 22/03/2015 17:45
Re: Dyskusje, pytania, uwagi - singiel
[Re: iti]
|
PLAYOFF WINNER 2011
Meldunek: 17/08/2006
|
I tak odpadlismy, ale dzieki za pozytywne podejscie do sprawy. odpadliście?, a czemu?
|
Do góry
|
|
|
|
#6435663 - 22/03/2015 17:52
[Re: mkr]
|
Arka Gdynia!
Meldunek: 09/07/2009
|
I tak odpadlismy, ale dzieki za pozytywne podejscie do sprawy. odpadliście?, a czemu? nie mamy co zagrać
|
Do góry
|
|
|
|
#6435698 - 22/03/2015 18:23
[Re: mkr]
|
addict
Meldunek: 03/06/2011
|
Bedzie problem jak po moim #1 kolega z pary podal typy od #3, a ja bym teraz dodal #2? Czy musi zmienic swoje typy na poprawna kolejnosc? Akurat gracie przeciwko mnie i haku, zrobiliście trochę bałaganu w tych typach, zła numeracja, powielenie typów. Ja Wam to uznaję ale tylko dlatego że rywalizujemy w jednej parze i nie chciałbym aby zwycięzca został wyłoniony przez błędy regulaminowe. Mam nadzieję, że mój partner deblowy poprze moje stanowisko nie wiem o co chodzi, podałem typy od #1.. do tego mam pytanie odnośnie spotkania Williams - Halep ? miałem dokładny wynik (2-1) czy zwrot był w tym przypadku ? bo jak tak to przeciwnik powielił moje spotkanie zastępcze?
|
Do góry
|
|
|
|
#6435728 - 22/03/2015 18:37
[Re: mordercadrzew]
|
Arka Gdynia!
Meldunek: 09/07/2009
|
Bedzie problem jak po moim #1 kolega z pary podal typy od #3, a ja bym teraz dodal #2? Czy musi zmienic swoje typy na poprawna kolejnosc? Akurat gracie przeciwko mnie i haku, zrobiliście trochę bałaganu w tych typach, zła numeracja, powielenie typów. Ja Wam to uznaję ale tylko dlatego że rywalizujemy w jednej parze i nie chciałbym aby zwycięzca został wyłoniony przez błędy regulaminowe. Mam nadzieję, że mój partner deblowy poprze moje stanowisko nie wiem o co chodzi, podałem typy od #1.. do tego mam pytanie odnośnie spotkania Williams - Halep ? miałem dokładny wynik (2-1) czy zwrot był w tym przypadku ? bo jak tak to przeciwnik powielił moje spotkanie zastępcze? spokojnie, możesz odetchnąć mowa jest o deblu w temacie singla
|
Do góry
|
|
|
|
#6435740 - 22/03/2015 18:41
[Re: mln]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
Bedzie problem jak po moim #1 kolega z pary podal typy od #3, a ja bym teraz dodal #2? Czy musi zmienic swoje typy na poprawna kolejnosc? Akurat gracie przeciwko mnie i haku, zrobiliście trochę bałaganu w tych typach, zła numeracja, powielenie typów. Ja Wam to uznaję ale tylko dlatego że rywalizujemy w jednej parze i nie chciałbym aby zwycięzca został wyłoniony przez błędy regulaminowe. Mam nadzieję, że mój partner deblowy poprze moje stanowisko nie wiem o co chodzi, podałem typy od #1.. do tego mam pytanie odnośnie spotkania Williams - Halep ? miałem dokładny wynik (2-1) czy zwrot był w tym przypadku ? bo jak tak to przeciwnik powielił moje spotkanie zastępcze? spokojnie, możesz odetchnąć mowa jest o deblu w temacie singla Zinterpretowalem w singlu ten przepis, o ktorym ci pisalem przedwczesnie i nie jestem pewien czy dobrze go odczytalem, bo pozniej pojawil sie kolejny punkt mozliwy do podpiecia pod to
|
Do góry
|
|
|
|
#6435814 - 22/03/2015 19:12
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Licze na wygrana Rogera. Generalnie to kwestia jest jak interpretowac 11 i 12 punkt regulaminu. Zinterpretowalem regulamin i podalem typ i zauwazylem kolejny punkt. Sam nie wiem czy go zmieniac czy nie, bo na final kobiet nie licze w zaden sposob. 11. jak zagrasz Halep, to przeciwnik już tego meczu tyknąć nie może 12. jak zagrasz Halep, to już nie możesz zagrać Halep under, czy Halep HC
|
Do góry
|
|
|
|
#6435822 - 22/03/2015 19:15
[Re: Akhu]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
Licze na wygrana Rogera. Generalnie to kwestia jest jak interpretowac 11 i 12 punkt regulaminu. Zinterpretowalem regulamin i podalem typ i zauwazylem kolejny punkt. Sam nie wiem czy go zmieniac czy nie, bo na final kobiet nie licze w zaden sposob. 11. jak zagrasz Halep, to przeciwnik już tego meczu tyknąć nie może 12. jak zagrasz Halep, to już nie możesz zagrać Halep under, czy Halep HC Sek w tym, ze Mkr wspominal, ze mamy szanse na wygrana, a byly dwa spotkania do typowania, ktore juz sami podali w swoich typach (wygrana Novaka i Halep), wiec ni chu chu nie wiem o co chodzilo.
|
Do góry
|
|
|
|
#6435826 - 22/03/2015 19:16
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Licze na wygrana Rogera. Generalnie to kwestia jest jak interpretowac 11 i 12 punkt regulaminu. Zinterpretowalem regulamin i podalem typ i zauwazylem kolejny punkt. Sam nie wiem czy go zmieniac czy nie, bo na final kobiet nie licze w zaden sposob. 11. jak zagrasz Halep, to przeciwnik już tego meczu tyknąć nie może 12. jak zagrasz Halep, to już nie możesz zagrać Halep under, czy Halep HC Sek w tym, ze Mkr wspominal, ze mamy szanse na wygrana, a byly dwa spotkania do typowania, ktore juz sami podali w swoich typach (wygrana Novaka i Halep), wiec ni chu chu nie wiem o co chodzilo. No wiem, luknąłem na Waszą sytuację, bo mam podobną i ja też nie wiem o co mu chodzi
|
Do góry
|
|
|
|
#6435918 - 22/03/2015 19:44
[Re: mln]
|
PLAYOFF WINNER 2011
Meldunek: 17/08/2006
|
poczytajcie regulamin, wg mnie jesteście jeszcze w grze można konkretniej dotychczas mamy po 1 trafieniu z kursami 1.7, czyli mamy remis 1.7-1.7, w razie remisu wygrywa para, która jako pierwsza podała swój ostatni typ , my pozostałe typy podawaliśmy po Was, jeśli nic juz nie trafimy to będzie remis i Wy wygrywacie. 5. W razie remisu, gracz który wysłał ostatni typ jako pierwszy awansuje do następnej rundy.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|