Meldunek: 07/07/2009
Originally Posted By: Biszop
Nice raz, to to faktycznie najs wszystko przez czarnuchów
taaaaaa to ich wina.... nota bene poznałem w malii kilku murzynów. byli spoko. za kasę i buty robili wszystko (nie ruchałem ich ) niektorzy, to "płota" siostry przynosili (przywozili)
Podobno Bezdomny odkąd przyjął obywatelstwo Ghany, zmienił nazwisko na Nana Kwaku Bonsan.
I już działa.
Znalazł się ktoś, kto otwarcie mówi, że jest odpowiedzialny za kontuzje Cristiano Ronaldo. To...szaman z Ghany, Nana Kwaku Bonsan, który rzuca klątwy na Portugalczyka by ten nie zdążył wydobrzeć na mistrzostwa.
Największym problemem reprezentacji Portugalii jest fakt, że największa gwiazda zespołu, Cristiano Ronaldo zagra na zbliżających się mistrzostwach. Popularny CR7 od jakiegoś czasu zmaga się z kontuzją kolana i nie wiadomo czy zdoła wydobrzeć na fazę grupową turnieju. Nana Kwaku Bonsam otwarcie przyznaje, że odkąd jego kraj w grudniu ubiegłego roku w wyniku losowania trafił w grupie na Portugalię, rzuca klątwy na napastnika.
- Cztery miesiące temu powiedziałem, że zrobię wszystko, aby wykluczyć go z mistrzostw świata lub uniemożliwić mu występ przeciwko Ghanie. Najlepsze, co mogłem zrobić, to spowodować u niego kontuzję - mówi szaman.