1.42 Jenkins
Unibet Jenkins poczynił ogromny postęp, znakomity zeszły sezon, to właśnie na szeroko rozumianym hardzie grywa non stop i osiąga te dobre wyniki.
Cecchinat jest ziemniakiem, on nie ma podjazdu z takim rywalem, dziś jego dobre statystyki przy podaniu się skończą.
dla mnie najlepszy typ na to spotkanie to bez kombinowania po prostu zwycięstwo Jenkinsa.
Amanmuradova - Tatishvili 2 1.50 bet365
Akgul miała fart trafiła na Nadję Kichenok, po prostu słaba rywalka i udało się przejść. Ogólnie jest słaba wielokrotnie ją widziałem, ma 2 turnieje w roku gdzie potrafi dzięki warunkom coś osiągnąć a tak to porażka goni porażkę. Zresztą ona zdołała już przegrać w tym roku z Johansson, która na hardzie jest zupełnie nieogarnięta.
Natomiast Tatishvili miała może i trudny sezon, ale to dla niej było takie mocne przetarcie, próbowała sporo w pierwszej części sezonu grać duże turnieje.
Świetne wyniki z początku tego sezonu pokazują, że będzie tylko lepiej, w zeszłym roku też przeszła tu kwalifikacje, zdecydowana faworytka i bardzo przyjemny kurs, spokojnie handi powinna pokryć, myślę, że to będą dwa sety, ale gram bezpiecznie, nie ma co świrować Wink
Pereira - Bychkova 2 2.00 WH
wiem, że kursy na tą drugą poszły w górę, wiem, że ma swoje lata na karku.
ale jednak ona potrafi grać na tej nawierzchni, miewała różne przygody, ale grać potrafi.
Forma wydaje się ok.
a jej rywalka to może i więcej osiągnie w tym sezonie, wejdzie do pierwszej setki rankingu, ale to wszystko będzie dopiero miało miejsce na kortach ziemnych, teraz mamy Australian Open i dziś już powinna zakończyć przygodę, bo na tej nawierzchni jest po prostu słaba.
Eguchi - Piter 1 1.44
Unibet Kasia wygrała w pierwszej rundzie, no fajnie ale to niewiele zmienia w mojej opinii o niej jest słaba, te wyniki choćby całego zeszłego sezonu czy początku tego nie kłamią. Kto widział ją w zeszłym sezonie wie co gra, jest marnie.
Eguchi pokazała w zeszłym sezonie, że na hardzie grać potrafi, postęp wyników jest, no nie wiem w jaki sposób miała by przegrać z Kasią.
z innych spotkań powinna Govortsova ogarnąć, jest po prostu lepsza tu i teraz od Doi. Wydaje mi się, że jest teraz w dobrej formie, więc gram 1.79
Pinnacle