Analiza statystyk tylko i wyłącznie w tym spotkaniu.
Czysta analiza statystyk wskazuje również, że Stirling potrafiło zremisować już u siebie z pierwszym Stranraer i drugim Forfar.
Morton jest trzecie.
Ale to tylko statystyki.
Dokładanie to jest właśnie piękno piłki nożnej i w takiej sytuacji nasuwa się pytanie czy aby napewno w zwycięstwie przyczyniły się aspekty czysto sportowe... zresztą coraz więcej spotkać rozgrywanych jest przy pomocy osób trzecich ja dzięki swojej analizie spotkań narzekać nie mogę a swój typ podałem aby właśnie ktoś go jeszcze raz przeanalizował
Meldunek: 17/02/2005
Originally Posted By: Sensei
Jaka jest dzisiaj pefka dnia?
Livingston - Hearts -1,25 w Azji
Dzisiaj Serca po raz kolejny mają na talerzu wydawałoby się łatwy kąsek. Hearts na 17 spotkań 15 zwycięstw ! Zdobytych bramek średnio ponad 2,5 na mecz ! Straconych zaledwie 0,5 !
Widziałem skróty kilku meczów Livingston i widać, że momentami popełniają katastrofalne błędy w obronie.
W pierwszym meczu gdzie było 5:0 dwie takie szmaty puścili, że głowa mała.
Nie tylko obrona Livingston zasługuje na krytykę, z przodu także niewiele dobrego się dzieje. Aż w 10 z 17 spotkań nie potrafili strzelić ani jednej bramki.
Typ wydaje się do grubszego przyłożenia. Różnica w jakości piłkarskiej po stronie Serc spora. A i około 6000 fanatyków ma ich wspierać, więc znów będą się czuć jak u siebie.
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że goście umocnią się na pozycji lidera.