kocham bukmacherkę więc stoję po stronie graczy i nic i nikt tego nie zmieni, sam stoję w rozkroku i nie wiem co przyniesie jutro, na konto nigdy nie wypłacałem więc powinno być ok...
ale czasy i prawo są jakie są, nic na to nie poradzimy, może przyszłośc będzie lepsza ? kto wie, moim zdaniem będzie tylko gorzej...
a wygraną z konkursu dostałem z tego co pamiętam w całości na skrilla z tego co pamiętam
mój dobry przyjaciel jest blisko tego zamieszania z bukmacherką (hazardem) i z tego co wiem będzie sporo wyroków, oczywiście można się odwoływać,
z tego co wiem jak ktoś ma małe kwoty za wygrane to można na miejscu sie dogadac z US czy UC i zapłacic max 3 tys i nawet wpisu do KRK nie ma,zwykłe wykroczenie skarbowe, ale to dla osób co nie obracały dziesiatkami tysięcy złotych oczywiscie...
ogólnie pewnie dostanie po kości jakiś mały procent graczy ale kto zapewni że nie trafi właśnie na ciebie ?
jak na razie rozpiętość kar z tego co wiem od kilkuset do parunastu tysięcy do zapłaty dla kilkunastu ludzi,
jest tu rarę osób w stylu Nirtza związanych z PiSem, jak się na to ta partia zapatruje ? to może być pytanie klucz na kolejne lata bo raczej za PO nic dobrego graczy nie czeka, niestety...