#633779 - 18/11/2006 09:55
Re: DO PRZODU!!!!!!!!!!!!!!!!
|
newbie
Meldunek: 13/11/2006
|
Quote:
Po raz kolejny muszę poprosić o zamknięcie tego tragicznego i zdecydowanie najgorszego tematu na tym forum widzę że stawek też nie podajesz i buków bo po co ale może i dobrze bo 2- złotówkowiec jesteś jak nic Jak o mnie chodzi to o typowaniu nie masz bladego pojęcia, poza tym kopiujesz typy innych, przeważnie robisz to też nieudolnie - daj sobie na luz z tym typowaniem jest tyle pięknych hobby, nie wiem znaczki, rybki, wędkę sobie kup, wyjedź gdzieś, widać mur i komp nie najlepiej ci służą Ogarnij się stary bo przykro patrzeć, naprawdę, nie wypada żeby publicznie tak się kompromitować. Ja jestem zniesmaczony jak tutaj z czasu zaglądam, a zaglądam tylko po to aby zobaczyć jak można źle typować. Ostatnio coś pisałeś że zmieniasz forum. Miałem nadzieję, że przynajmniej dotrzymasz tego słowa ale widać kolejny kolo co napisał podpuche aby może przypadkiem ktoś napisał nie odchodź Ja ci mówię smaruj stąd ino szybko Jesteś przeciewieństwem powiedzenia - ... Trening czyni mistrza...
Juz ci napisalem ze JESTES benkard.jestes typowym burakiem z ciemcierewa kolo pytowa tam zostales splodzony,wiec spierdalaj stad.
Panowie patrzecie co za burak na tym forum jest i pierdoli temat tak jak on zostal spierdolony na slomie
Nie no gdzie są moderatorzy !! Aż prosi się o bana dla tego człowieka chorego z nienawiści. Dno, dno, dno .... kolega pokazał prawdziwe oblicze. Naprawdę żenada, jak chodzi o typy bo nie warto nawet komentować tej wypowiedzi. Temu jegomościowi już podziękujemy No ale w jakim tonie można pisać z domu wariatów...... 
|
Do góry
|
|
|
|
#633780 - 18/11/2006 10:03
|
enthusiast
Meldunek: 11/08/2006
|
Quote:
Quote:
Po raz kolejny muszę poprosić o zamknięcie tego tragicznego i zdecydowanie najgorszego tematu na tym forum widzę że stawek też nie podajesz i buków bo po co ale może i dobrze bo 2- złotówkowiec jesteś jak nic Jak o mnie chodzi to o typowaniu nie masz bladego pojęcia, poza tym kopiujesz typy innych, przeważnie robisz to też nieudolnie - daj sobie na luz z tym typowaniem jest tyle pięknych hobby, nie wiem znaczki, rybki, wędkę sobie kup, wyjedź gdzieś, widać mur i komp nie najlepiej ci służą Ogarnij się stary bo przykro patrzeć, naprawdę, nie wypada żeby publicznie tak się kompromitować. Ja jestem zniesmaczony jak tutaj z czasu zaglądam, a zaglądam tylko po to aby zobaczyć jak można źle typować. Ostatnio coś pisałeś że zmieniasz forum. Miałem nadzieję, że przynajmniej dotrzymasz tego słowa ale widać kolejny kolo co napisał podpuche aby może przypadkiem ktoś napisał nie odchodź Ja ci mówię smaruj stąd ino szybko Jesteś przeciewieństwem powiedzenia - ... Trening czyni mistrza...
Juz ci napisalem ze JESTES benkard.jestes typowym burakiem z ciemcierewa kolo pytowa tam zostales splodzony,wiec spierdalaj stad.
Panowie patrzecie co za burak na tym forum jest i pierdoli temat tak jak on zostal spierdolony na slomie
Nie no gdzie są moderatorzy !! Aż prosi się o bana dla tego człowieka chorego z nienawiści. Dno, dno, dno .... kolega pokazał prawdziwe oblicze. Naprawdę żenada, jak chodzi o typy bo nie warto nawet komentować tej wypowiedzi. Temu jegomościowi już podziękujemy No ale w jakim tonie można pisać z domu wariatów......
Jesteś typowym burakiem zjebanym 
|
Do góry
|
|
|
|
#633781 - 18/11/2006 10:04
|
enthusiast
|
Quote:
Portsmouth FC-Watford FC 1 1,62 Austria Salzburg-Rapid Wien 1 1,40 Yellow Red KV Mechelen-SK Ronse 1 1,45 Alemannia Aachen-Werder Bremen 2 1,62 Groclin Grodzisk-Gornik Leczna 1 1,65 GKS Belchatow-Pogon Szczecin 1 1,50 Livingston FC-Gretna FC 2 1,95 Airdrie United-St. Johnstone 2 1,70 Msk Zilina-Zts Dubnica 1 1,35
|
Do góry
|
|
|
|
#633782 - 18/11/2006 10:04
|
enthusiast
|
Quote:
Portsmouth FC-Watford FC - suma bramek : -2,5+ 1 1,70 Birmingham City-Wolverhampton Wanderers - suma bramek : -2,5+ 1 1,65
Sunderland AFC-Colchester United - suma bramek : -2,5+ 1 1,75 Arka Gdynia-Wisla Plock - suma bramek : -2,5+ 1 1,65 Sakaryaspor-Mke Ankaragücü - suma bramek : -2,5+ 1 1,70 Aberdeen FC-FC St Mirren - suma bramek : -2,5+ 1 1,70 Cagliari Calcio-Palermo US - suma bramek : -2,5+ 1 1,77 AS Monaco-FC Lorient - suma bramek : -2,5+ 1 1,56 Fc Slovacko-Jablonec 97 - suma bramek : -2,5+ 1 1,50
undery
|
Do góry
|
|
|
|
#633783 - 18/11/2006 10:06
|
newbie
|
Quote:
Quote:
Quote:
Juz ci napisalem ze JESTES benkard.jestes typowym burakiem z ciemcierewa kolo pytowa tam zostales splodzony,wiec spierdalaj stad. Panowie patrzecie co za burak na tym forum jest i pierdoli temat tak jak on zostal spierdolony na slomie
Jesteś typowym burakiem zjebanym
Proszę moderatorów o zbanowanie tego psychicznie chorego kolesi !!
|
Do góry
|
|
|
|
#633784 - 18/11/2006 10:07
|
newbie
|
Widzę że już nie panujesz nad sobą i kopiujesz własne posty, fiu fiu ale musisz mić depreche.....
|
Do góry
|
|
|
|
#633785 - 18/11/2006 10:09
|
enthusiast
|
panowie kto jest za zeby mnie zbanowac przez jednego buraka? napiscie wszyscy co o tym sadzicie i co zrobic z burakiem mistalova? czekam na wasze odpowiedzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#633786 - 18/11/2006 10:12
|
newbie
|
Quote:
panowie kto jest za zeby mnie zbanowac przez jednego buraka?
napiscie wszyscy co o tym sadzicie i co zrobic z burakiem mistalova?
czekam na wasze odpowiedzi
hahahaha no nie teraz to już komprpmitacja najpierw zachowuje się jak neandertalczyk obrażając innych w sposób tak żenujący, że nikt mądry po tym nawet nic nie powinien napisać a teraz się żali jak smarkacz co mu lizaka zabrali.... kompromitacja, kompromitacja na całego. Ogarnij się człowieku bo jest to tragiczne.
|
Do góry
|
|
|
|
#633787 - 18/11/2006 10:14
|
enthusiast
|
Quote:
Quote:
hahahaha no nie teraz to już komprpmitacja najpierw zachowuje się jak neandertalczyk obrażając innych w sposób tak żenujący, że nikt mądry po tym nawet nic nie powinien napisać a teraz się żali jak smarkacz co mu lizaka zabrali.... kompromitacja, kompromitacja na całego. Ogarnij się człowieku bo jest to tragiczne.
Juz ci napisalem ze JESTES bękard.jestes typowym burakiem z ciemcierewa kolo pytowa tam zostales splodzony,wiec spierdalaj stad. Panowie patrzecie co za burak na tym forum jest i pierdoli temat tak jak on zostal spierdolony na slomie
|
Do góry
|
|
|
|
#633788 - 18/11/2006 10:17
|
newbie
|
Quote:
Quote:
Quote:
Juz ci napisalem ze JESTES bękard.jestes typowym burakiem z ciemcierewa kolo pytowa tam zostales splodzony,wiec spierdalaj stad. Panowie patrzecie co za burak na tym forum jest i pierdoli temat tak jak on zostal spierdolony na slomie
Poproszę o jednyny słuszny wymiar kary dla tego kola a więc o BANA !!
|
Do góry
|
|
|
|
#633790 - 18/11/2006 10:20
|
addict
Meldunek: 11/06/2003
|
Quote:
Ban to należy się tobie za prowokacje i zaczepki...sługo bukmacherów...Ludzie dzięki btechowi dużo wygrywaja i to wam nie pasi, nie?...:)
|
Do góry
|
|
|
|
#633791 - 18/11/2006 10:24
|
newbie
|
Quote:
Quote:
Ban to należy się tobie za prowokacje i zaczepki...sługo bukmacherów...Ludzie dzięki btechowi dużo wygrywaja i to wam nie pasi, nie?...:)
dzięki temu btechowi to ludzie wpadają we frustracje a po jego wypowiedziach to BANIK jak nic się należy.
|
Do góry
|
|
|
|
#633792 - 18/11/2006 10:25
|
addict
|
Quote:
Quote:
Quote:
dzięki temu btechowi to ludzie wpadają we frustracje a po jego wypowiedziach to BANIK jak nic się należy.
Niestety tak nie jest, ja po twoich wypowiedziach popadam w frustracje...Banik ci się należy!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#633793 - 18/11/2006 10:31
|
enthusiast
Meldunek: 06/10/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
mistalova spie*** stad jak najszybiciej krytykujesz innych - nikt ci tu nei karze zagladac jak nie cchesz, wiec odpierd*** sie od kolegi, podaje typy prowadzi swoje archiwum gry jesli ktos chce skorzysta jesli nie to nie, a ty tu jestes po co ??? co cie interesuje jak on gra ?? zaloz swoj temat i zobaczymy jaki z ciebie super typer..... nastepny typowy nurak ktoremu nie idzie w bukmacherce ........
|
Do góry
|
|
|
|
#633795 - 18/11/2006 10:39
|
addict
|
Quote:
widzę że skrzyknął kolega kolesi z gimnazjum ale sam przeszedł do defensywy żeby czegoś głupiego znowu nie chlapnąć może to i dobrze o ile następnym krokiem będzie zamknięcie tego żałosnego tematu
Widzę, że zarejestrowałeś się specjalnie aby pomieszać w tym temacie Stary śmierdzisz z daleka  Twój smród czuć już na całym forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#633796 - 18/11/2006 10:42
|
enthusiast
Meldunek: 06/10/2005
|
Quote:
widzę że skrzyknął kolega kolesi z gimnazjum ale sam przeszedł do defensywy żeby czegoś głupiego znowu nie chlapnąć może to i dobrze o ile następnym krokiem będzie zamknięcie tego żałosnego tematu
z gimnazjum ?? uwazaj z kim rozmawiasz gowniarzu, a nastepnym krookiem to powinien byc ban dla ciebie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|