#6456331 - 30/04/2015 12:09
Re: Żałosne [3]
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
to chyba bylo do mnie, nie do Bishopa @sHybki alez wierz sobie w co chcesz, ja szanuje poglady innych ludzi ale tez nie kaz mi nic nie mowic jak widze jak ktos z siebie robi idiote, mam prawo do wyrazenia swojego zdania proponowalbym tylko zastanowic sie czy dobrze wybrales obiekt wiary, bo Jezus oferuje po smierci najczesciej czysciec potem blizej niekoreslone nieba, Allah od razu moze Ci dac 40 dziewic (nie zatsanawiam sie czy dla tych dziewic to wtedy raj czy pieklo) a co do mojej wiary, tak jestem ateista..no moze czasem agnostykiem
|
Do góry
|
|
|
|
#6456335 - 30/04/2015 12:14
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Po co ten spór? przecież nie chcecie chyba powiedzieć, że jest jakis sensowny kandydat? obecny, pisowski czy ten od flaszki, o zakąsce pod pseudonimem ogórek nawet nie ma co wspominać bo ona nawet na zakąske sie nie nadaje.
Od dłuższego czasu leje ciepłym moczem na wybory, jakiekolwiek wybory mnie nie interesują bo nie ma miedzy nimi żadnej różnicy, no mógłbym się z Kukizem w kilku kwestiach zgodzić, jednak alkoholik na jakimkolwiek urzędzie to nieporozumienie, a jakby ktoś chciał go bronić, to z alkoholizmu się nie wychodzi tylko co najwyżej kontroluje, więc dziękuję - nasram. żeby nie było, sram na nich wszystkich, wszyscy siebie warci.
Przy okazji wyborów zawsze jest ta sama śpiewka, a ja tylko żałuję, że nie ma "pustego głosu" bo wtedy może któryś z tych kundli się podrapał i chwilę zastanowił nad tym skąd tyle osób które nie wybrały nikogo, bo że nie pójście na wybory to żadne rozwiazanie, tu musze się zgodzić, tylko mimo wszystko wolę taka opcję od "wyboru lepszego zła" które juz przerabiałem sankcjonując kolejnego debila czy debili. i ja sie podpisze tutaj, wszystko to te same psiaki, Komorowski czy Duda - zaden wybor juz wole Kukiza, nich chlop ma
|
Do góry
|
|
|
|
#6456342 - 30/04/2015 12:39
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2010
|
Po co ten spór? przecież nie chcecie chyba powiedzieć, że jest jakis sensowny kandydat? obecny, pisowski czy ten od flaszki, o zakąsce pod pseudonimem ogórek nawet nie ma co wspominać bo ona nawet na zakąske sie nie nadaje.
Od dłuższego czasu leje ciepłym moczem na wybory, jakiekolwiek wybory mnie nie interesują bo nie ma miedzy nimi żadnej różnicy, no mógłbym się z Kukizem w kilku kwestiach zgodzić, jednak alkoholik na jakimkolwiek urzędzie to nieporozumienie, a jakby ktoś chciał go bronić, to z alkoholizmu się nie wychodzi tylko co najwyżej kontroluje, więc dziękuję - nasram. żeby nie było, sram na nich wszystkich, wszyscy siebie warci.
Przy okazji wyborów zawsze jest ta sama śpiewka, a ja tylko żałuję, że nie ma "pustego głosu" bo wtedy może któryś z tych kundli się podrapał i chwilę zastanowił nad tym skąd tyle osób które nie wybrały nikogo, bo że nie pójście na wybory to żadne rozwiazanie, tu musze się zgodzić, tylko mimo wszystko wolę taka opcję od "wyboru lepszego zła" które juz przerabiałem sankcjonując kolejnego debila czy debili. w dupie masz, niech bedzie jak jest, chociaz syf jest straszny, patologia goni patologie. niech nadal rzadzi PO, PiS, Bul I reszta te hucpy. Nie no z całym szacunkiem ja tego nie akceptuję, tzn nie akceptuję obecnego stanu rzeczy, I po stokroć wolę Korwina czy Kukiza, a w wyborach parlamentarnych Ruch Narodowy czy tam partie JKM. Wszystko, tylko nie to co jest teraz. Wychodzenie z założenia, że nic nie da sie zrobic, ze wszyscy to zlodzieje, jest moim zdaniem tozsame z popieraniem obecnego system, obecnej wladzy etc.
|
Do góry
|
|
|
|
#6460618 - 07/05/2015 14:28
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
daje inny link: http://polska.newsweek.pl/marta-giermasinska-wiceprezes-ze-skierniewic-zrzekla-sie-stanowiska,artykuly,362698,1.html
|
Do góry
|
|
|
|
#6460932 - 07/05/2015 22:06
|
old hand
Meldunek: 27/11/2002
|
To tylko pokazuje nadmiar etatów. Firma na 100% poradzi sobie bez wiceprezesa ( ciekawe czy jest tylko jeden). Jak to ma się do lansowanie staży, pracy za doświadczenie itp. Jak widac doświadczenie mozan zdobywać z pensją wiceprezesa.
Dziś pojawił się kolejny kwiatek. Burmistrz ( pisowski) umarzą podatek przesiębiorcy na drugi dzień przedsiębiorca kupuje nieruchomość od miasta ( czyli pieniądze ma). Nie ma to jak równi i równiejsi. Argument "Bo on inwestuje"
|
Do góry
|
|
|
|
#6469520 - 21/05/2015 17:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#6469522 - 21/05/2015 17:30
[Re: huge]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
drukowanie prawie w kazdym meczu ligowym na rzecz ległej Let the Football win?
|
Do góry
|
|
|
|
#6472069 - 25/05/2015 08:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#6473645 - 27/05/2015 23:19
[Re: hallik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/08/2006
|
Przy okazji wyborów zawsze jest ta sama śpiewka, a ja tylko żałuję, że nie ma "pustego głosu" bo wtedy może któryś z tych kundli się podrapał i chwilę zastanowił nad tym skąd tyle osób które nie wybrały nikogo, bo że nie pójście na wybory to żadne rozwiazanie, tu musze się zgodzić, tylko mimo wszystko wolę taka opcję od "wyboru lepszego zła" które juz przerabiałem sankcjonując kolejnego debila czy debili. w dupie masz, niech bedzie jak jest, chociaz syf jest straszny, patologia goni patologie. niech nadal rzadzi PO, PiS, Bul I reszta te hucpy. Nie no z całym szacunkiem ja tego nie akceptuję, tzn nie akceptuję obecnego stanu rzeczy, I po stokroć wolę Korwina czy Kukiza, a w wyborach parlamentarnych Ruch Narodowy czy tam partie JKM. Wszystko, tylko nie to co jest teraz. Wychodzenie z założenia, że nic nie da sie zrobic, ze wszyscy to zlodzieje, jest moim zdaniem tozsame z popieraniem obecnego system, obecnej wladzy etc. Podpisuję się pod tym co napisałeś hallik obydwiema rękami. Takich co wrzeszczą i plują na wszystkich dookoła, a mimo tego i tak dają się kopać po dupie bez słowa protestu (czyt. bez aktywności wyborczej) jest niestety więcej w tym naszym narodzie. A zapytasz takiego "idealistę" o alternatywne rozwiązanie w stosunku do tego co krytykuje, to już jakby mniej energii. Skoro ktoś uważa, że nie ma z czego wybrać i nie będzie wybierał, to niech stworzy lepszą wg niego opcję jak np. zrobił Kukiz, albo ... morda w kubeł bo nie da się takiego pustego biadolenia czytać/słuchać.
|
Do góry
|
|
|
|
#6474388 - 28/05/2015 22:23
|
old hand
Meldunek: 27/11/2002
|
Pan Piechociński oddaje idealnie charakter formacji PSL.
Bieńkowska pluje mu w twarz a on mówi że pada.
Szkoda że nie powiedział że fajną ksywkę mu Elka wymyśliła.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|