Proszę o pomoc. Zagrałem wczoraj grubo zakład Kanada - Kuba i wtopiłem naprawdę dużo kasy. Według bukmachera u którego grałem(
Bet-at-home) mecz miał rozpocząć się o 23:40 wczoraj. Dokładnie o tej porze odpaliłem livescore i ku mojemu zaskoczeniu mecz był już zakońćzony. Kuba wygrała 3:0(27-25, 25-18, 25-22)
http://www.fivb.org/visweb6/vlivescoreWGP2014.aspx?TournCode=WGP2014b&NoMatch=253 sety trwały 79 minut, to jest godzina i 19 minut.
Stanowisko bahu w tej chwili jest takie, że według oficjalnych raportów mecz rozpoczął się o godzinie 22:40. To jest nie możliwe że zaczął się o tej porze ponieważ godzinę później na livescore widziałem już wynik 3:0
Powołałem się na ich regulamin:
9. Jeśli zakład został zawarty po rozpoczęciu zdarzenia lub jeśli
wkład na zakład przewyższa stan konta gracza, wówczas zakład ulega
unieważnieniu (rozliczony kursem 1,00)
Bet-at-home szytwno trzyma się tego, że spotkanie rozpoczęło się o 22:40 co jest niemożliwe. Według mnie mecz rozpoczął się godzinę wczesniej i wszystkie moje zakłady powinny zostać anulowane i rozliczone po kursie 1 ponieważ zagrałem te wszystkie zakłady już po rozpoczęciu meczu. Zagrałem je o 22:40( za drobne) i ku mojemu wielkiemu pechu o 22:39(bardzo grubo). Anulowali mi tylko te za mniejsze kwoty o 22:39 i trzymają się tego, że mecz się rozpoczął o 22:40. Proszę mi jakoś pomóc znależć na stronie fivb informację, że spotkanie rozpoczeło się o 21:40 a nie jak
Bet-at-home podaje o 22:40. Na stronnie fivb wydaje mi się że mają błąd odnośnie czasu rozpoczęcia tego meczu. Najwyżej do nich napiszę w tej sprawie. Proszę o pomoc