Betsson mnie zaczyna konkretnie wqrwiać.
Wczoraj chciałem skontrować mecz ligi mistrzów - potrzebne 300 euro miałem na mb, do meczu 20 minut mysle sobie no problem. Najlepszy kurs znalazłem w betsson i 24hpoker. Robiewpłate do betssona - i co? wcina mi moje pieniądze,pojawia sie jakiś głupawy komunikat że transakcja potrwa troche dłużej, kasa znika z mb nie ma jej też na betsson. Dupa zimna, meczu nie skontrowałem bo kasa na betsson pojawiła sie w trakcie meczu.
No nic , myśle sobie skoro mam juz pieniądze na betsson to cos postawie. POleciały 3 single na betsson za wspomniane 300 uuro. 2 okazały sie wygrane 1 nie. W historii zakładów wszystko ładnie, dwa na zielono jeden na czerwono. Niestety do konta betsson doliczył mi qrwa tylko kase z jednego zakładu. Mecz Lille, mimo ze zakończony klikanaście godzin temu, to jakoś dziwnym trafem nie mam wciąż doliczonej ani stawki zakładu 100 euro, ani wygranej 85 euro. Co jest qrwa amba zżarła? Widze ze w betsson trzeba dokładnie pilnować swoich zakładów
ps. następnym razem nie będe chyba taki głupi i wpłace kase do 24hpoker czy gdziekolwiek indziej...
Banik kiedy moge sie spodziewać że Betsson prawidłowo policzy stan mojego konta?