Czyli jak jestem Katalonczykiem, kibicem Barcelony, i ona zakladamy odpada w cweircfinale LM, a w innej parze przechdzi real, to mam zaczac im teraz kibicowac i zyczyc by wygrali LM?
BUhaha. Nie badzcie smieszni
Czyli musze kibicowac Legii aby byc patriota i Polakiem wg niektorych z was.
Jezeli za nich nie trzymam to juz nim nie jestem
Nie jestem kibicem Legii, ani tez innej polskiej druzyny typu Lech, Wisla albo Arka.
Za legia nie przepadam, nie ukrwyam tego, ale znowu nie ma nienawisci albo nie zycze im wszytkiego najgorszego, jestem sceptykiem i realista.
NIgdzie nie mwilem, ze trzymam za Ukraincami, nie pisalem ze im walna z 5 bram, napisalem tylko, ze nie wierze aby awansowali.
I to znaczy, ze nie jestem juz POlakiem?
Nasze druzyny sa po prostu za slabe a i pilkarze olewaja.
Legia jest mistrzem Polski, wywalczyla tytul, choc tu im troche pomogla sama Wisla, przegrywajac wszytko jak leci w zeszlym sezonie, dzieki dobrej grze Legia im odebrala tytul.
Z legii cenie Wdowczyka oraz Fabianskiego, Legia zawsze potrafila wyszkolic dobrych bramkarzy.
Obcokrajowcy?
Dobrych nasciagali, ale oni sie tu wypromuja i wyjada, nie bede tu grac kilka lat, uciekna na zachod, juz przyklad jeden mielismy w zeszlym sezonie
Kiedys myslalem, ze to Wisle sie uda awansowac do LM, niestety zawiodlem sie na nich. I nie bylem to tylko ja.
W tym sezonie z pucharow poodpadaly juz Lech oraz Zaglebie, w kiepskim stylu.
Kibice Lecha tlumacza to, po co nam taki puchar.
Nie wiem czy sie smiac czy plakac, bo jakby przeszli dalej nikt by nie mowil czy im to potrzebne czy nie.