Sam ciekawy jestem co ta Lechia osiągnie.
Pompują ten balon pompują...
Ciekawe.
Nie oszukujmy się, ten model 'budowania' drużyny nikomu w naszej lidze się nie udał. W Polonii wszystkie gwiazdy ligi, ciekawi zagraniczni zawodnicy i klapa. Lubin ogromne pensje, niby świetni kopacze i klapa. Nawet Legia próbowała sporego zaciągu piłkarzy i wyszła klapa - dopiero jak postawiono u was na mozolne budowanie DRUŻYNY, mieszania młodych z doświadczonymi,
pojawiły się efekty. efekty w postaci fartownego remisu z polamatorami
Miałem na myśli efekty w postaci dwóch mistrzostw i w jakimś stopniu zdominowaniu ligi (może nie pokaźnym, ale jednak). I nie obchodzi mnie, że to może wynikać ze słabości pozostałych, bo wtedy i tak wychodzi że Legia po prostu umiała to wykorzystać. Nie ma co zaklinać rzeczywistości, na dzień dzisiejszy mają budżet z którym są w stanie skupiać się jedynie na pucharach, a czy to wykorzystają to nie wiem. Wisła miała jeszcze lepszą sytuację i nic z tego nie wynikało w sumie.
Inna sprawa, że dzisiejszy mistrz tej ligi może buty czyścić zespołom sprzed kilku/kilkunastu lat.
Zobaczymy co wieczorem pokażą, tymczasem spadam na stadion zobaczyć masakrę Lechii