#6277614 - 13/07/2014 23:46
Re: QC Piłka Nożna - 13.07 - World Cup Final - Niemcy - Argentyna
[Re: Danielsan]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Brakło Batistuty w Argentynie bo te 2 cipki co zagrały środkowych napastników dzisiaj nie dzwignęli tematu. po stokroć prawda, turniejowo zasłużone MS dla Niemców, ale dziś Argentyna była lepsza To nie łyżwiarstwo, chuja byli lepsi, 2 strzały celne do 7 Niemców, Gówno grali cały turniej, a dziś zagrali na nim najlepsze spotkanie, i przypomnijmy, 2 celne strzały  Z taką bandą powinni wciągać nosem swoich rywali, a mieli 3 dogrywki i się wykrwawili, A w grupie nic lepiej nie grali Brawa dla Niemców 
|
Do góry
|
|
|
|
#6277615 - 13/07/2014 23:47
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2006
|
Niemcy na farcie... uja dzis zagrali, Argentyna postawiła wysoko poprzeczkę która spadła im na łeb.
|
Do góry
|
|
|
|
#6277619 - 13/07/2014 23:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Byłem bardzo słabym uczniem, jednak zdawałem z klasy do klasy. Nauczyciele często ułatwiali mi zdanie, dając mi do zrobienia jakieś zadanie dodatkowe, albo pytając z czegoś po lekcjach (żeby klasa się ze mnie nie śmiała). Nauczycielka od matematyki, pani Jadwiga była dość starą i wymagającą nauczycielką, jeżeli ktoś się nie uczy - nie zdaje. Tego dnia na poprawę czekało sporo osób a ja byłem pierwszy w kolejce. Pani Jadwiga siedziała przy biurku. Patrzyła na mnie swoim mrocznym wzrokiem. Usiadłem po przeciwnej stronie biurka. Ona zadała mi pierwsze pytanie, na które na szczęście znałem odpowiedź. Pani Jadwiga często zakrywała twarz dłońmi, i ciężko wtedy wzdychała. To samo zrobiła i teraz, zdjęła swoje okrągłe okulary, zakryła twarz dłońmi mówiąc "Dobrze.", po czym ciężko westchnęła. Robiła tak bardzo często, jednak teraz lekko się to różniło. Czekam 10 sekund, 15, minutę a ona dalej w bezruchu. >Co się odk***ia? - pomyślałem z niepokojem. >Czy pani mnie słyszy? - nie odpowiedziała. Nie wiem co mi odj***ło, ale postanowiłem sprawdzić puls. Okazało się że nie żyje. Spanikowałem, złapałem ją i schowałem w szafce z przyborami którą zamknąłem na klucz który następnie połknąłem. Następnie sprawdziłem co takiego trzyma w reklamówce z biedronki. Okazało się że to były jej ubrania, oraz berecik. Często robiła pranie w szkole. Szybko się przebrałem, założyłem okulary które zostawiła na biurku oraz berecik żeby nie zauważyli że jestem łysy i poprosiłem następną osobę na poprawę. Głównie byli to dresiarze i k***y które się ze mnie śmiały. Nie przepuściłem do następnej klasy ani jednej osoby. Od tamtej pory żyję jako pani Jadwiga. Mieszkam u niej w domu, pracuję jako wymagająca nauczycielka matematyki. Boję się przyznać mamie do tego co się wtedy stało. 
|
Do góry
|
|
|
|
#6277621 - 13/07/2014 23:50
[Re: fechu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/03/2008
|
księgujcie tę swoją Argentynę Oho, coś przez 90' nie komentowałeś  ano nie było mnie wcześniej, żałuję bo bym kutasy wrzucił Ale jak to? Przecież nie ma bramek to nie ma kutasów. no była jedna, decydująca, taka to jak konkretny murzyński ogór 
|
Do góry
|
|
|
|
#6277624 - 13/07/2014 23:52
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2006
|
Brakło Batistuty w Argentynie bo te 2 cipki co zagrały środkowych napastników dzisiaj nie dzwignęli tematu. po stokroć prawda, turniejowo zasłużone MS dla Niemców, ale dziś Argentyna była lepsza To nie łyżwiarstwo, chuja byli lepsi, 2 strzały celne do 7 Niemców, Gówno grali cały turniej, a dziś zagrali na nim najlepsze spotkanie, i przypomnijmy, 2 celne strzały  Z taką bandą powinni wciągać nosem swoich rywali, a mieli 3 dogrywki i się wykrwawili, A w grupie nic lepiej nie grali Brawa dla Niemców zgadzam sie wygrali lepsi i tyle, temat zamkniety  moze zmienia reguly i beda oceniac styl gry, wtedy liczba goli bedzie nieistotna
|
Do góry
|
|
|
|
#6277626 - 13/07/2014 23:53
[Re: AGASSI]
|
La Furia Roja
Meldunek: 14/03/2004
|
Brakło Batistuty w Argentynie bo te 2 cipki co zagrały środkowych napastników dzisiaj nie dzwignęli tematu. myślę, że Di Maria by wystarczył praktycznie atakowali tylko skrzydłem Lavezziego Angel do PSG !
|
Do góry
|
|
|
|
#6277627 - 13/07/2014 23:53
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
Biczu czytałem przed meczem, ze będzie gwałt na Argentynie, a po pierwszej połowie jakby Argentyna prowadziła dwiema to nie byłoby nic niesprawiedliwego
O setce Palacio nie wspominam.
Niemcy choć domimowali piłka jak Barca, to nie stworzyli nawet dwóch groźnych akcji. Sam Igła miał 4
Więc szanujmy się 7-2 w celnych dla Niemców i 63% posiadania więc to oni byli lepsi. Koniec tematu.
|
Do góry
|
|
|
|
#6277628 - 13/07/2014 23:54
|
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
|
Biczu czytałem przed meczem, ze będzie gwałt na Argentynie, a po pierwszej połowie jakby Argentyna prowadziła dwiema to nie byłoby nic niesprawiedliwego
O setce Palacio nie wspominam.
Niemcy choć domimowali piłka jak Barca, to nie stworzyli nawet dwóch groźnych akcji. Sam Igła miał 4
Więc szanujmy się A niemcy nie mieli zadnej setki i wygrali  Co z Arsenalem ?
|
Do góry
|
|
|
|
#6277632 - 13/07/2014 23:57
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003