#627461 - 29/08/2006 19:12
Re: Austria - Red Zac Erste Liga 2006/2007
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Quote:
za co dzieki??? przeciez nie weszlo... hahah
Primo - z czego się śmiejesz? Szczypior trafnie przewidział rozstrzygnięcia 2 z 3 meczów, dobry wynik, zwłaszcza, że kurs na Hartberg był wysoki a Kapfenberg kończył mecz w ÓSEMKĘ, co nie było bez znaczenia przy przegranym typie...
Secundo - nie pisał czy grał single (nie podał też stawek) czy trebla, być może wybrał tę pierwszą opcję, dobrze dobrał stawki i jest na plus.
Tertio - pozdrawiam i mam nadzieję, że to Twój ostatni komentarz w tym "stylu" na forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#627462 - 29/08/2006 19:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
ooo otóż to Prem, dzięki a ogólnie to chciałem pomóc takim jak ty papuga... ale widać że nie ma sensu... nie grałem tych spotkań sam tylko poprostu mała dyskusja na ten temat była i tym postem podsumowałem moje myśli w suchych typach, ale widać to papuga za trudne dla Ciebie ehhh i weś to się człowieku próbuj produkować dla takich panów...
|
Do góry
|
|
|
|
#627463 - 29/08/2006 19:54
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Quote:
ehhh i weś to się człowieku próbuj produkować dla takich panów...
Moze i dla takich nie warto ale... na tym 4um pozostaje wiele innych wartosciowych i normalnych userow ktorzy napewno skorzystali z twoich uwag pozdro Ps niektore posty "czeba" zlewac... Niestety internet ma taka wade iz w jego zyciu udzial moze brac kazdy i nikt tego nie jest w stanie skontrolowac...coz
|
Do góry
|
|
|
|
#627464 - 07/09/2006 09:39
|
old hand
Meldunek: 07/01/2005
|
Witam,co myślicie o meczu Altach -Austria wiedeń?Ja chyba zaryzykuje bo fakt kurs jest ładny ,sądzę że to wstyd że w ciguą tylu kolejek nie posmakowała smaku zwycięstwa ..altach gra słabo w obronie ,jest to okazja to przełamania sie austri Więc chyba postawię na wiedenczyków za trochę większą staweczkę pozdro... Ps. Czekam na wasza opinię
|
Do góry
|
|
|
|
#627465 - 07/09/2006 11:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
Quote:
Witam,co myślicie o meczu Altach -Austria wiedeń?Ja chyba zaryzykuje bo fakt kurs jest ładny ,sądzę że to wstyd że w ciguą tylu kolejek nie posmakowała smaku zwycięstwa ..altach gra słabo w obronie ,jest to okazja to przełamania sie austri Więc chyba postawię na wiedenczyków za trochę większą staweczkę pozdro... Ps. Czekam na wasza opinię
zgadzam sie z Toba w 100% tez czekam bardzo na ten mecz bede grał na Austrie w singlu Bwin płaci 2.20 i pojdzie grubo.Austria Wieden u mnie 10/10
|
Do góry
|
|
|
|
#627466 - 07/09/2006 13:34
|
newbie
Meldunek: 05/01/2006
|
Powiem szczerze, na pierwszy rzut oka wydawało by się rozsądnym rozwiązaniem postawić na czystą (2), ale z drugiej strony drużyna Altach w poprzednim sezonie grając w II lidze na własnym stadionie zdołała przegrać tylko raz (12-5-1). Większość stwierdzi że była to II liga a teraz są w I no i właśnie , dzięki ofensywnej grze na własnym stadionie zdołali wspiąć się do I ligi. Drużyna gra ofensywną piłkę, ale traci też wiele bramek. No cóż jakąś koncepcje trzeba przyjąć by istnieć w I lidze. Pyzatym drużyna A. Wiedeń jakoś dziwnym trafem od 7 kolejek nie potrafi przełamać złej passy i niby czemu miało by się to stać teraz ?? Czytałem wywiad z trenerem A. Wiedeń, który stwierdził, że jeśli się nie przełamią w sobotnim spotkaniu , to niby kiedy ?? na mecz z Legią ?? Jak dla mnie każdy wynik jest tutaj możliwy, ale osobiście NO BET. Mam nadzieje że moja teoria okaże się błędna i trochę osób , które zdecyduje się postawić na Austrie zgranie dodatkowy pieniądz, ale ja osobiście jakoś tego meczu nie czuje i odpuszczam. PS Te opini powinny się znaleźć w dziale T-Mobile Bundesliga, ale to tak na marginesie )
|
Do góry
|
|
|
|
#627469 - 27/10/2006 15:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Karnten - Gratkorn
Under 2.5 @ 1.95
W 2 ostatnich latach te zespoly graly ze soba 5 razy ! Trzykrotnie padal wynik "underowy", a dwukrotnie "overowy" ... Jednak w dzisiejszym pojedynku bardziej skladnialbym sie na undera !!! Druzyna gosci spisuje sie w tym sezonie rewelacyjnie w defensywie, a druzyna Karnten u siebie tez nie daje sobie postrzelac ... Tak wiec typuje wynik 1-1 lub 0-1, ale sprobuje zagrac under po dosc wysokim kursie jak na ten typ zakladow ...
Moj typ:
Under 2.5 @ 1.95
|
Do góry
|
|
|
|
#627470 - 28/10/2006 10:38
|
stranger
Meldunek: 28/10/2006
|
Spotkanie Austriackiej Bundesligi. Austria Wiedeń zmierzy sie dziś na własnym stadionie z ekipą Tirolu Innsburck. Gospodarze są w tym spotkaniu faworytem. Austria która w tym sezonie broni tytułu mistrzowskiego , można smiało powiedziec ze go nie obroni , nieoczkiewanie zajmuje w tabeli ostatnie 10 miejsce. Przed sezonem można było sie spodziewać ze zespół Austri nie ebdize az tak silny jak rok temu ponieważ z klubu odeszło wielu czołowych zawodników, nikt chyba jednak nie spodziewał sie ze drużyna Wiednia po 13 kolejkach bedzie outsiderem tabeli. Dzis jest szansa by wreszcie opuśić ostatnie miejsce Do Wiednia przyjeżdza ekipa Tirolu, ktory zajmuje obecnie w tabeli 4 pozycje. W tym sezonei obie ekipy sptokały sie już w Innsbrucku,mecz zakończyl sie remisem 1-1. W druzynie gości nastąpiła widocznie obniżka formy ponieważ ostatnie dwa mecze ktore zresztą rozegrali przed własna publicznoscia zakończyły sie dwoma porażkami, a rywalami były słabe zespoły. Najpierw była porażka z Ried , druzyna ktora jest jednym z kandydatow do spadku , później Tirol przegrał z beniaminkiem z Altach. W ostanim swoim meczu Austria uległa na wyjeździe Salzburgowi ktory w tym sezonie nie ma i nie ebdzie miał chyba konkurencji w walce o tytuł mistrzowski. Wiedeńczycy mimo iż zajmuja ostatnią pozycje sa jak narazie druzyna ktora nie przgrała jescze przed własna publicznoscia. Jeśli dzis gospodarzom uda sie wygrać możlwie ,ze awansuja nawet na 7 miejsce. Mysle, ze podopiecznych Franka Schinkelsa stać na pokonanie Tirolu na własnym terenie.
Austria - Tirol 1 @ 1.91
|
Do góry
|
|
|
|
#627472 - 04/11/2006 08:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Gratkorn - Hartberg ( Under 2.5 ) @ 2.05 3-0LASK Linz - Leoben 1 @ 1.65 4-0--- Moglo byc tak dobrze ale Gratkorn zdobylo bramke w 91' gry ... Ehh, szkoda ... ale i tak nie jest zle ... Pozdrawiam, Kerogh
|
Do góry
|
|
|
|
#627474 - 24/11/2006 15:30
|
journeyman
Meldunek: 24/11/2004
|
prawdopodobny wałek jest na tym meczu poza tym niektorzy bukmachezry wycofali juz ten mecz w kazdym razie parndorf ma ten mecz wygrac
|
Do góry
|
|
|
|
#627475 - 28/11/2006 01:39
|
veteran
Meldunek: 31/03/2005
|
Schwanenstadt - Hartberg 28.11.2006 godz. 19 Spotkanie dziewiętnastej kolejki austriackiej Bundesligi. Schwanenstadt w tej chwili plasuje się na drugiej pozycji ze stratą siedmiu punktów do lidera Lask Linz i z taką samą przewagą nad trzecim Loeben. Nie ma co ukrywać, że zdecydowanym faworytem tej potyczki jest zespół dzisiejszych gospodarzy. Hartberg - beniaminek swoją drogą - nie może zaliczyć swoich występów do udanych, 4 wygrane, 3 remisy i 11 porażek to wszystko na co było stać ich do tej pory. Swoje przedostatnie miejsce zawdzięczają ostatniemu zwycięstwu nad głównym kandydatem do spadku Kapfenberg SV. Teraz niestety jadą tam gdzie tylko nieliczni mogli zaznać smaku zdobycia punktu, złowrogi bilans domowy 5-2-2 nie rokuje nic dobrego Hartbergowi. Schwanenstadt w ostatnich kolejkach jeszcze bardziej się rozegrał, seria trzech wygranych na pewno mocno podbudowuje morale zespołu. Stratę do pierwszego miejsca można jeszcze odrobić, najprościej właśnie takimi meczami, gdzie przeciwnikiem jest słaby Hartberg z bilansem na wyjeździe 1-2-6.. To nie powinien być duży wysiłek - drużyna gości już nieraz się przekonała, co znaczy grać z drużynami bardzo silnymi u siebie, a taką ma przed sobą w dzisiejszym spotkaniu. Tu powinno się skończyć na mini-pogromie a przynajmniej na gładkim zwycięstwie.. Typ 1 (1.40) STS
|
Do góry
|
|
|
|
|
|