Co za bezczelność czytajcie ! Ja go trochę postraszyłem
Dnia Czwartek, 19 Czerwca 2014 19:45 info-pl@unibetsupport.com <info-pl@unibetsuppon.nazwa.pl> napisał(a)
Drogi graczu.
Jako lojalny gracz
Unibet możesz skorzystać ze wspaniałej oferty reload bonus 50% do 1000PLN (za wpłatę 2000PLN przysługuje bonus 1000 PLN) za wpłatę za pośrednictwem systemu przelewy24.
Aby zarejestrować się do promocji zaloguj się na
https://www.unibet.com/pl dokonaj depozytu za pomocą systemu przelewy24. Bonus zostanie dopisany do konta w przeciągu 48 godzin.
Dnia 20 czerwiec 2014 o 10:52 Tomasz Szewczyk <tomaszszewczyk13@wp.pl> napisał(a):
Szanowni Państwo
W związku , iż zachodzi podejrzenie popełnienia przestępstwa z art. 286 KK par. 1 § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
, jestem zmuszony zgłosić sprawę odpowiednim organom ścigania.
Z wyrazami szacunku
Tomasz
NAPISAŁ MI TO :
Hehe spoko juz wielu mi grozilo maile rozsylam uzywajac vpn kupionym za paysafecard a jak przelamia vpn to natkna sie na ip z orange free na karte zakupiona w zabce po za tym chyba granie u zagranicznych bukow jest nie legalne chyba i kasy tam miec nie mozna ?

pozdro.