cze
założyłem nowe konto. jak to jest z wypłatami na skrila?
coś weryfikują?
W przypadku Skrilla jedyną weryfikacją jest wcześniejsza wpłata Skrillem na ich konto.
Jeżeli wpłaciłeś Skrillem, coś ugrałeś i chcesz teraz wypłacić, to wypłacasz dowolną kwotę bez żadnych opłat, naprawdę dowolną bo już od 0,01 Euro bez żadnych opłat. Możesz robić dowolną ilość wypłat w dowolnym czasie. Musi to być jednyie to samo konto z którego najpierw wpłaciłeś.
Historia zakładów jest dostępna na stronie za ostatnie 3 miesiące, a ja straciłem backup moich zakładów.
Czy ktoś zwracał się już do nich o udostępnienie starszej historii?
Jak się do nich o to zwrócić - email?
Zamawiałem kiedyś u nich coś takiego mailem. Przysłali mi plik w excelu, ale nie jest to takie zestawienie jak na stronie. Nie pamiętam dokładnie, było to zestawienie wszystkiego co do tej pory grałem, z podziałem na dyscypliny, ale czegoś brakowało i nie pamiętam czego. Możliwe, że nawet nie będzie tam rozbicia na poszczególne zakłady tylko sam bilans zysków i strat od samego początku, ale z podziałem na poszczególne dyscypliny.
Zagadaj do nich mailem, jakieś zestawienie na pewno Ci przyślą. Nie powinno być z tym większego problemu.