z podniecenie pocą Ci się ręce i popełniasz błedy ortograficznę pisząc. To przez te spocone ręce, mówię Ci!
chudy bzykałeś wczoraj na odlotach?
Gdzie tam, Milan wygrał ale zabrakło jednej bramki żeby mój typ wlazł. Szkoda gadać. A tak apropo na odloty nie chadzam no nocach tylko za dnia. Lubię być pierwszy we wtorki albo pierwszy w środy. Kumasz o co chodzi...
kumam ,rano we wtorki i środy nie ma ligi mistrzów
z LM to nie ma nic wspólnego, tak mi się palnęło wtorki i środy. Chodzi o to po nocach nie szlajam się po przybytkach bo panny już zmęczone i w ogóle jakoś tak mi dziwnie "po kimś" hehe. Pamiętaj, najlepiej uderzać wcześnie, tzz. nie o 7-8 rano tylko tak jak Panna nazwijmy to: zaczyna się umawiać. Ostrzegam umawiać się w godz. 14-18, dlaczego? Już tłumaczę...
spora część ludzi w tych właśnie godź kończy pracę w tym i mężczyźni. Zadasz pewnie teraz pytanie: I co z tego?
-Otóż to że po pierwsze Panny mają wtedy urwanie głowy bo Panowie po pracy , szczególnie po wypłacie tak jak u mnie w Gdyni np stoczniowcy walą drzwiami i oknami.
-Po drugie w czasie tym zauważalny u panien jest brak higien. Powód w punkcie powyrzej.
Po trzecie tracisz w tym momencie dyskrecję. Pomyśl taką sytuację że mijasz się w progu z poprzednim klientem i w głowie rodzą Ci się dziwne myśli.
Teraz kumacie?