brawo Mike
Tazen
dzis Liverpool win
Liverpoll - 1,5 gola
Liverpool -2,5 gola
wczoraj trafilem Dortmund i Fulham, grubo sie pomylilem co do Lechii (szacun) a z wszystkich weekendowych typow Liverpool a City to roznica klas a malo ludzi to widzi. City jada na pomocy od sedziow, tolerowaniu spalonych, karnych napoczynajacych rywala albo jak juz na geniuszu Yayi Toure. Oni nic nie graja od 2 miesiecy pamietnej porazki z Chelsea ktora zlamala im kregoslup.
Liverpool gra najlepszy football w lidze tak ja to widze.
Duzo ludzi tego nie widzi i mowi ze City gra superatrakcyjny football a ja sie pytam gdzie np sie podzial Aguero czy Negredo.
Ja tak to widze Liverpool -2 7.20
Liverpool - 1,5 3,80
Liverpool win 2,40
Zobacz mecze City od porazki z Chelsea 0-1
- City-Stoke 1-0 ogromne meczarnie i geniusz Toure ktory wzial sprawy w swoje rece
- odpadniecie z cieniutka Barccelona w lidze mistrzow w tym porazka u siebie 0-2 czas pokazal jak marniutka jest Barcelona
- remis w Norwich 0-0
- wygrana z Hull - nie uznany prawidlowy gol na 1-1 dla Hull i dopiero w 90 minucie dobicie rywala
- wygrana z Fulham - na dzien dobry 2 niesluszne karne ktore wykorzystal Yaya Toure i goscie mogli sobie obserwowac zycie seksualne wazek na stadionie City przez dalsza czesc meczu
- wygrana z United - to nie ejst jakis szczegolny problem dla nikogo w tym sezonie
- remis z marniutkim ostatnio Arsenalem
- wygrana z Southampton po golu z 4 metrowego spalonego i dobiciu zszokowanego rywala jeszcze przed przerwa
Juz nie wspominam o mocno kontrowersyjnej wygranej w Newcastle i pierwszym meczu z Liverpoolem gdzie sedzia nie uznal prawidlowej bramki dla Liverpoolu
Tego az za duzo ewidentnie ktos ciagnie City za uszy a Liverpool ich dzis za nie wytarga
Pozdrawiam