Francja - Hiszpania równe ekipy wiec biore wyzszy kurs, co do Polski to mam troche obawy bo mecz o nic ale pokazuja na tych mistrzostwach niesamowita chec i zaangazowanie, wiec oby zwyciesko
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: tronk
Francja - Hiszpania równe ekipy wiec biore wyzszy kurs, co do Polski to mam troche obawy bo mecz o nic ale pokazuja na tych mistrzostwach niesamowita chec i zaangazowanie, wiec oby zwyciesko
mi sie Hiszpania nie podoba w tym turnieju
Mnie też nie, męki z Norwegią, Austrią i porażka z Dania
mecze hiszpanów z francuzami to zawsze zacięte pojedynki, po cichu wyczuwam nawet remis po godzinie gry, rowniez pograne, ostatnio 2x tak sie konczylo miedzy tymi zespolami
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: DJ_wAgLiK
Originally Posted By: craax
Originally Posted By: tronk
mi sie Hiszpania nie podoba w tym turnieju
Mnie też nie, męki z Norwegią, Austrią i porażka z Dania
Dania wiadomo klasa, ale meczarnia z Norwegami i Austria nic dobrego nie wroza - Francuzi ich pojada