Zastanawiam się nad zagraniem Steiry przeciwko Johaug. Dzisiaj 3km, więc taki troszkę dluższy sprint, a jak w sprintach biega Tereska wiadomo. Kusi kurs w granicach 2.50
Zastanawiam się nad zagraniem Steiry przeciwko Johaug. Dzisiaj 3km, więc taki troszkę dluższy sprint, a jak w sprintach biega Tereska wiadomo. Kusi kurs w granicach 2.50
Kurwa... A mnie nie wycofali betu na Randall. Tak to jest postawic dzień wcześniej. Kuźwa... @up Steira powinna wciągnąć Tereskę nosem na tym dystansie. Nie wiem skąd taki kurs
#6114037 - 28/12/201319:50Re: Biegi narciarskie - Puchar Świata 2013/2014
[Re: Master of Puppets]
Józef Małolepszy
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2013
Originally Posted By: dziura
Originally Posted By: DJ_wAgLiK
w nordicbet masz 3,2...
Originally Posted By: Master of Puppets
Steira powinna wciągnąć Tereskę nosem na tym dystansie. Nie wiem skąd taki kurs
chyba sobie żarty robicie, albo nie zdajecie sobie sprawy z (nie)mocy Steiry na krótkich dystansach
Jóźwik rozgoryczony gada: Tour de Bjoergen i ukartowane działanie FIS. Popieram Justynę choć TVP straciła dużo. Kto to teraz będzie oglądał? Nawet Norwegowie mogą olać to bo Bjoergen czy Johaug a Norge vs Poland to jednak nie to samo
Jóźwik rozgoryczony gada: Tour de Bjoergen i ukartowane działanie FIS. Popieram Justynę choć TVP straciła dużo. Kto to teraz będzie oglądał? Nawet Norwegowie mogą olać to bo Bjoergen czy Johaug a Norge vs Poland to jednak nie to samo
To teraz pomysl ile stracil Polsat po wypadku Kubicy
#6114106 - 28/12/201320:37Re: Biegi narciarskie - Puchar Świata 2013/2014
[Re: Józef Małolepszy]
Józef Małolepszy
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2013
Originally Posted By: Józef Małolepszy
Originally Posted By: dziura
Originally Posted By: DJ_wAgLiK
w nordicbet masz 3,2...
Originally Posted By: Master of Puppets
Steira powinna wciągnąć Tereskę nosem na tym dystansie. Nie wiem skąd taki kurs
chyba sobie żarty robicie, albo nie zdajecie sobie sprawy z (nie)mocy Steiry na krótkich dystansach