Czy Szachtar bedzie sie spinal...?? Jest po co...??
Jeżeli awans do nastepnej rundy LM jest dla Ciebie nie warty spinania to brak mi słów
I wlasnie odp mi na pytanie.., jest o co, wciaz walka o awans... Thx
Jak dla mnie X2
Man Unt w pierwszym meczu 1:1 z problemami
No nie wiem, kolejny mecz diabełków bez winu???
Gdyby zajmowali miejsce w czołówce z dobrą grą i zwycięstwami to mogę wierzyć że dzisiaj lekko odpuszczą jak to zwykli robić za Fergiego.
Na chwilę obecną sa po wtopach i kiepskiej grze więc będą chcieli się zrehabilitować dobrą grą i moim zdaniem dzisiaj spokojnie pykną Shachtar
spokojnie w LM to można pyknąć Legię, Lecha czy podobnych, i wcale nie chcę twierdzić, że Manchester dziś wygra czy przegra, tylko Szachtar ma o co walczyc, a MU cieniuje okrutnie, ale dalej jak się zepną to takie Leverkusen się przekonało.
dziś wraca Rooney, to duzy plus, bo zaczną w końcu stwarzać zagrożenie.
Inna kwestia, czy oni na pewno się juz przyzwyczaili do tego że nie ma Fergusona, wątpie, Moyes to taki nie wiadomo kto, czy on tam ma posłuch w szatni też bym nie był taki pewien, Rooney z kolegami dziś się nie spina, Szachtar w okolicach remisu, i trenerowi stołek się chwieje, a wcale nie jest powiedziane czy im na tym nie zależy.
taki mecz bez sensu do grania, chyba że w stronę gości, choć kurs żadna rewelacja.,
osobiście uważam że pogranie remisu nie jest głupie, nie grywam x, ale dziś się poważnie zastanawiam.