Zawisza Bydgoszcz - Lech poznan [BTS] 1.85
Unibet (1.81 Betsson)
Jak mnie najlepszy zaklad na to spotkanie, pewnie wstrzymam sie chwile az zlapie > @2 na live obserwujac co graja, ale wstepnie na papierze taki typ mi pasuje.
Zawisza u siebie bardzo mocna.. co pokazuja ostatnie wyniki 6-2-2 (21-7) zdecydowanie stawiaja na ofensywe.
Zawisza Bydgoszcz 0 - 1 Korona Kielce
Zawisza Bydgoszcz 3 - 1 Wisła Kraków
Zawisza Bydgoszcz 3 - 1 Legia Warszawa
Zawisza Bydgoszcz 2 - 0 Widzew Łódź
Zawisza Bydgoszcz 6 - 0 Piast Gliwice
tylko 2 dwoch meczach nie strzelili u siebie bramki (na inauguracje z Jaga (trema, stres, nie zgrana druzyna) i w dziwnym spotkaniu z Korona gdzie sytuacji nie brakowalo.
Lech zapowiada ofensywna gre o pelna pule (szansa na 3 miejsce w tabeli).. pierwszy mecz w poznaniu wygrany przez koziolki 3:2 bardzo interesujacy, wyrownany ze spora iloscia sytuacji dla obu stron.. wynik wysoki, otwarta gra.. dzis w mojej opini podobny mecz bo obie druzyy zdecydowanie lepiej prezentuje sie w grze ofensywnej. Jednym i drugim zdarzaja sie slabe momenty w defensywie.. jakosc nie widze tu gry na "0" z tylu : )
Obie drużyny w piątkowym meczu zagrają osłabione. W zespole gości zabraknie kontuzjowanych Jasmina Burcia, Huberta Wołąkiewicza, Tomasza Kędziory, Kebby Ceesaya i Szymona Drewniaka, a także pauzującego za kartki Bartosza Ślusarskiego. Mało prawdopodobny jest także występ Daylona Claasena i Rafała Murawskiego.
Tymczasem Zawisza będzie musiał sobie poradzić bez Pawła Abbota, Sebastiana Dudka (kontuzje), Andre Micaela (kartki) i Łukasza Nawotczyńskiego (zawieszenie za korupcję).
Szczegolnie brak
Andre Micaela bedzie widoczny bo gosc naprawde robi czystke.
Na moj gust 2:1/1:2 albo wyzej 2:2 , 3:2/2:3