#610588 - 18/07/2006 07:38
Re:Gamebookers [25]
|
old hand
Meldunek: 10/07/2006
|
Quote:
Heyka, otrzymałem bonusa cameback 80 PLN. Czy po wpłacie np. MB, bonus dopisują ok północy bez żadnego kontaktu, czy też trzeba wysłać jakiegos maila ? Pzdr, dzięki za odpowiedź.
Jak tylko dokonasz wpłaty,automatycznie bonus zostanie dopisany do twojego konta.
|
Do góry
|
|
|
|
#610590 - 18/07/2006 07:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Quote:
ooooo, widze ze posty terrorista z nocy o beznadziejnej ofercie Gamebookers miedzy innymi z brakiej lekkiej atletyki i zuzla usuniete i beznadziejnych limitach stawek, a terrorist dostal bana za wyrazenie opinii o bukach, zenada...
niech żyje cenzura na mecz.pl
o co tu chodzi? wczoraj wieczorem zauwazylem post terrorista, dzis z rana widze, ze nie ma sladu tego postu, a terrorist podobno bana dostal za co?? mozna wiedziec
Nigdzie , również w dziale "moderatorskim" ,nie znalazłem żadnej informacji o tym,ze Terrorist został zbanowany.
Dołaczam sie do tych ,którzy upominaja sie o wyjaśnienia w tej sprawie 
|
Do góry
|
|
|
|
#610592 - 18/07/2006 09:19
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Quote:
Quote:
Heyka, otrzymałem bonusa cameback 80 PLN. Czy po wpłacie np. MB, bonus dopisują ok północy bez żadnego kontaktu, czy też trzeba wysłać jakiegos maila ? Pzdr, dzięki za odpowiedź.
Jak tylko dokonasz wpłaty,automatycznie bonus zostanie dopisany do twojego konta.
Ok, dzięki za odpowiedź, rzeczywiscie, wszystko automatycznie zostało dodane.
A co do tych znikających postów , może się wtrącę ... Czemu się tak dziwicie ? Przecież Conrad, jako pracownik GB, za ostatnią "PROMOCJĘ" zgarnął kupę kasy, kilka lub kilkanaście EUR za każdego gracza. Zatem w jego interesie jest dbanie o jak najlepsze zdanie o GB. Jest to jego forum i jak będzie chciał to wykasuje wszystkich. Chore jest to , że nie ma wolności wypowiedzi, ale widocznie każdy Polak, kto ma trochę władzy , dba przede wszystkim tylko o własną ... 
Czekam na skasowanie tego posta bo pewnie uraziłem majestat 
|
Do góry
|
|
|
|
#610593 - 18/07/2006 11:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
ooooo, widze ze posty terrorista z nocy o beznadziejnej ofercie Gamebookers miedzy innymi z brakiej lekkiej atletyki i zuzla usuniete i beznadziejnych limitach stawek, a terrorist dostal bana za wyrazenie opinii o bukach, zenada...
niech żyje cenzura na mecz.pl
o co tu chodzi? wczoraj wieczorem zauwazylem post terrorista, dzis z rana widze, ze nie ma sladu tego postu, a terrorist podobno bana dostal za co?? mozna wiedziec Kazdy ma prawo chyba do wypowiadania sie na forum, po to jest forum. Tematy o bukach sa po to zeby wyrazac opinie o nich, a jak to odczytaja userzy to inna sprawa Prosze o jakies wyjasnienia, bo jak tak ma byc dalej, to polowa z Nas bedzie sie bala kilku zdan mocniejszych napisac bojac sie o wlasna "dupe"
Pozdrawiam
Jak dla mnie niezly SKANDAL ! Terrorist napisał raptem dwa posty, ktore sa niczym przy tym jak niektorzy jada na BAW. Chyba ma prawo miec swoje zdanie na teamt jakiegos buka? Jesli juz nie bedzie pisal na forum to wielka szkoda bowiem jego analizy hokejowe to byla bajka.
tak sie nie robi, trzeba byc fair do wszystkich uzytkownikow tego forum. Kazdy ma inne zdanie, jedni pozytywne, drugie negatywne dlatego zachowania Conrada nie rozumiem. Widocznie przezkadzaja mu rzeczy o ktorych kazdy wie. A co do typow hokejowych to wiem od terrorista, ze juz ich tutaj niestety nie bedzie. Prosic sie chlopak nie bedzie o to aby ktos sie litowal i zdjal mu bana. Podziekowac mozna jednej osobie, Jak tak dalej pojdzie to zadnych wartosciowych graczy na mecz.pl nie bedzie, poza modami oczywiscie:) mi ta usluga jakis czas temu zostala zdjeta nie wiadomo z jakich wzgledow  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#610598 - 18/07/2006 11:30
|
old hand
Meldunek: 21/01/2006
|
HAGIi --> ja doskonale pamietam kiedy straciles uprawnienia moda. Bylo to wtedy, gdy w temacie "Ktorego buka polecasz" osmielilismy sie miec inne zdanie niz Conrad na temat tego czy lepszy jest Betandwin, czy tez Nordicbet. Dziwie sie, ze wtedy po banie nie dostalismy  Conrad nie pierwszy raz udowadnia, ze tylko on ma racje, a jesli ktos ma inne zdanie to w najlepszym wypadku stek wyzwisk, co widac np. w temacie polityka. Jeszcze te teksty: "To ja wybieram buka ktory bedzie sie tutaj reklamowal, a nie odwrotnie". Tylko dzieki komu ten komfort? Zenujace jest to do kwadratu. pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#610600 - 18/07/2006 11:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Forum słuzy chyba do wyrażania swoich subiektywnych ocen. Jeśli terroristowi jeden czy drugi buk się nie podoba, to ma prawo to napisać. Zresztą widziałem ten post i nie było tam nic niezgodnego z regulaminem forum.
Również proszę o wyjaśnienie tej sprawy. No chyba że ma tu być wyłacznie łubu-dubu na cześć BAW i GB.
Pixies ,idąc tym tropem ,to ja powinienem juz dawno byc zbanowany za krytykowanie Betandwin.
Kacpro ,choc młody ,bardzo madrze pisze ("don't have to be old ,to be wise").
To ,ze jestem moderatorem nie oznacza,ze bedę w powyższym przypadku robił dobrą mine do złej gry i udawał ,ze nic wielkiego sie nie stało.
Czasy ,w których mawiano ,że: "To pierdnięcie królowej bierze na siebie rząd radziecki" należą do przeszłości.
Daleki jestem od stawiania jakiegos ultimatum*** ,ale apeluję o to ,by Terroristowi został przywrócony status usera tego forum.
Mam nadzieję ,ze wiecej nie zaistnieje juz przypadek kasowania postów z przyczyn ...."politycznych" 
Takie działania nikomu chluby nie przynoszą ,bo najwiekszą wartością tego forum jest swobodna i nieskrępowana wymiana pogladów i opinii ,oczywiście zgodna z obowiazujacym regulaminem.
*** 1)casus KRAJAN
2)casus Terrorist
3) 
|
Do góry
|
|
|
|
#610602 - 18/07/2006 11:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
jak mówię,zróbmy np liste ,post ,gdzie sie bedą wpisywać ci co mają dośc tego syfu pod groźbą definitywnej prszeprowadzki i tyle,niech zobaczy ilu ludziom sie to już nei podoba.Ja wlasciwie wogóle tutaj nie pisze praktycznie nic,tylko na BettingAdvice,bo tam jest poziom,zero cenzury itp.a tutaj właśnie ch chwial widze skandal bo kasują o baw,go kasują o gb itp,ile można taki syf znosić?jedyne fajne co tu było to sekcja koszykówki gdzie czasmi mogłem coś napsiać i bursztyk miał dobre info zawsze itp,a tak to naprawde nie ma tu nic nadzwyczajnego co zachęca ludzi do bycia tutaj,pozatym,że jest sie wśród polaków i pisze po Polsku co niektórym ułatwia życie
|
Do góry
|
|
|
|
#610603 - 18/07/2006 11:46
|
Meldunek: 16/05/2003
|
No amk, wszystko przed Tobą  ban czeka  Nastały czasy mówienia dobrze albo w ogóle i to jak widac nie tylko w polityce. Wiwat GB  Wiwat Baw Dostanę teraz lizaka ? Apeluję o rozsądek. Do czego dążymy ??
|
Do góry
|
|
|
|
#610604 - 18/07/2006 12:26
|
old hand
Meldunek: 05/01/2004
|
Niezłe jaja, i to odwala je ktoś, kto w temacie polityka wydziera się o większy liberalizm  Gamebookers to jest parodia bukmachera bedąca na poziomie BAW, przy czym o BAW powszechnie wiadomo jaki jest (pograć tam można jak się ma 15 kont), natomiast gamebookers sili się na poważnego buka. Szkoda tylko, że nie potrafi przegrywać większych sum, a jeżeli ktoś wygra na jednym zakładzie ponad 10000zł to mu po prostu ten zakład anulują. Zdecydowanie odradzam, każdy inny buk jest lepszy od tej katastrofy 
|
Do góry
|
|
|
|
#610605 - 18/07/2006 12:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2006
|
Quote:
Niezłe jaja, i to odwala je ktoś, kto w temacie polityka wydziera się o większy liberalizm  Gamebookers to jest parodia bukmachera bedąca na poziomie BAW, przy czym o BAW powszechnie wiadomo jaki jest (pograć tam można jak się ma 15 kont), natomiast gamebookers sili się na poważnego buka. Szkoda tylko, że nie potrafi przegrywać większych sum, a jeżeli ktoś wygra na jednym zakładzie ponad 10000zł to mu po prostu ten zakład anulują. Zdecydowanie odradzam, każdy inny buk jest lepszy od tej katastrofy
ale nie słyszałem żeby komuś nie wypłacili kasy z GB... ja na nich nie narzekam cenie ich za szacunek dla klienta za szybkie wypłaty, fakt nakładaja limity ale kto ich nie nakłada??
|
Do góry
|
|
|
|
|
|