NIEMCOM NA;LEZY SIE TYTUL MISTZOW SWIATA--to sa slowa szefa swiatowej pilki blatera wiem tenczlowiek jest juz starszy to juz iefunkcjonuje tak jak powinien sklezroza mu walido glowy ALE TO JEST MIEDOPOMYSLENIA zeby guru tak wprost mowil wiem oidezwia sie glosy ze chcial sie podlizac -ale to mozna przyjac roznie
zawsze kibicuje trzem krajom
ARGENTYNIE -WLOCHOM--HOLANDI (wiadomo bialoniebieskich juz nieujrzymy na mistrzostwaach w swietnym stylu skreceni prez blotke sedziego (anemik wygladal tak jakby dopiero przyszedl z zdojenia kangura jakiemus szwabowi
o )pomaranczowych rowniez )
i az sie traci wszystkie chceci zapal do oglandania takiego czegos ze gory wiadomo jaki bedzie wynik
coz argentyna starala sie od poczatku ale po kolejnych niesprawiedliwych gwizdkach tego spalonego slowaka widac bylo bezradnosc kiedy na poczatku drugiej polowy argentin strezelilo brame uwierzylem w sprawiedliwosc ze moze rachunki zostana wyrownane ale to tylko byly zludzenia na moment i zaczelo sie a ten nieodgwizdany karny dla bianco to parodia ale to tylko jeden z wielu skrecikow przez tego typa z gwizdkiem
TERAZ PORA NA TA BARDZO CHAMSKA PUBLICZNOSC NIEZNAJACA GRY FAIR --(dziadek mi powtarzal ze niemcy uwazali sie za narod nad narodami i byli panami ale powiedzial w latach 90 ze zmieniaja sie i naprawde nawet mialem szacunek dla tych typow na swiecie ale to co pokazali dzis to juz przechodzi wszelkie granice -
bramkarz znoszony z boiska po podlym faulu tego smiesznego z germanozowanego klose nauczeni do perfekcji niwidocznych chasmkich fauli ) goscia od mistrzostw znienawidzilem rowniez szwargota podolskiego jest nie dopomyslenia zeby juz miby niemiec mowi i raninasz ojczysty jezyk i taki cham podoski ma smialosc powiedziec
NIECH POLACY TRZYMIA ZANAS W KCIUKI to juz niejest podlosc jak on smie - sprzedal sie za marke to niech mowi w tym jezyku jak jest przeprowadzany wywiad z polskimredaktorem
I TEN GEST KLOSE PO BRAMCE BIJE SIE W SERCE I WZNOSI GEST DO GORY --WYNIKALO Z TEGO ZE JEGO SERCE BIJA DLA NIEMIEC (TO TO JUZ NAPRAWDE PRZESADA SWOJEJ GLUPOTY )
DLA TYCH IDIOTOW MOWIE
PODOLSKI I KLOSE BADZCIE SWOIMI NIECAMI I JUZ NIEWSPOMINAJCIE ZE BYLISCIE PARE LAT TEMU POLAKAMI ZACHOWAJCIE CHOC TROSZLKE HONORU A DUZO JUZ WAM TEGO NIEZOSTALO