Wypowiem się odnośnie wczorajszej akcji.
Wszyscy, którzy wylewają tutaj żale są niedojrzali emocjonalnie. Jestem w stanie zrozumieć takich ludzi jeżeli mają 10-18 lat . Natomiast jeżeli ktoś z wyżej wymienionych urodził się przed 1995 rokiem to po prostu bardzo mi przykro, że Wasze życie tak właśnie wygląda. Zróbcie rachunek sumienia Panowie i Panie i nie popełniajcie tych samych błędów w przyszłości.
Wszyscy jak jeden mąż powinniście mieć zakaz użytkowania wszelakich for, na których można zamieszczać posty. Giertyszek, Hagii , janko muzyk - bez komentarza. A to co wypisuje Giertyszek to zasługuje na zlinczowanie. Jak można tak po kimś jechać w biały dzień. Nie wstyd Ci chłopie ?
Giertyszek, Hagii, janko muzyk i inni, wiecie co jest prawdziwą siłą faceta ? Siła argumentu, której daleko od jakichkolwiek przejawów agresji ( mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi w tym zdaniu).
Agresja to domena tych wszystkich leszczy, którym ciężko o składne zdania na poziomie.
Bez odbioru , bo i tak Wam nie odpiszę na zaczepki oraz potok wulgaryzmów i wyzwisk.
Pozdrawiam tych normalnych.
Darwin a co to mialo znaczyc:
"sprytne z ta analiza na forum..." podpisane pod cytatem analizy Korvera przez ciebie zaraz po wyslaniu przez niego posta,wyjasnisz?
Nic do Korvera niemam,ogolnie gdyby nie On to dzial siatkarski bylby strasznie ubogi,wiele razy dawal fajne typy ktore mimo ze nie zagralem nigdy to przegladajac wyniki dziwilem sie z jaka latwoscia trafia,cos niesamowitego poprostu.Mam go za goscia ze spora wiedza na temat siatkowki,wykonuje kawal dobrej roboty.
Natomiast...sprawa wczorajszego typu z analiza.Moim daniem jest starsznie smierdzaca i sklaniam sie ku zarzutom giertyszka(celowo pisze z malej litery gdyz uwazam go za flustrata ktory ma na pienku z Korverem juz od jakiegos czasu)
Zagranie,grube zagranie i podanie na forum z analiza ktora zadko az tak Korver wstawia.Niewiem byc moze po zagraniu doczytal nowe fakty o meczu i trzeba bylo ten kurs odpowiedni na gospo podbic.
To ze wkleil kupony o czym niby swiadczyc ma? tak zagral mecz a nastepnie po podbiciu kursu dzieki ludziom ktorzy pograli 2 skontrowal gospo wychodzac z tarapatow.
Sprawa zbicia kursow o ktorej Korver napisal ze paroma tysiacami nieda sie z 4 na 1,6 zjechac,owszem nieda sie dlatego potrzebna byla pomoc forum i analiza:). Zreszta powiedzmy sobie wprost akurat ten puchar nie jest kto wie jak grany,zespoly malo znane wiec zbijac kurs tam niejest wcale taka trudna rzecza.
Moje przemyslenie na temat tej sytuacji a jak bylo naprawde to to niech sobie kazdy sam odpowiednio przemysli...
Prawde tylko Korver zna i zaufani koledzy