witam mam szybkie pytanie, zagrałem wczraj hokeja ukraińskiego na bet365 mecz Vinnitski Haidamaky v HC Generals Kiev
(Zakłady na handicap) typ: HC Generals Kiev +0.0
( czyli zdarzenie 3 drogowe i typ na czysty win w regulaminowym na gości) wynik 1-3 a oni mi rozliczyli jako przegrany ;/
Wszystkie zawody/mecze (chyba że podano inaczej) - wszystkie rynki przedmeczowe i na żywo
Wszystkie zakłady zawierają dogrywkę/rzuty karne, chyba że podano inaczej. Jeżeli mecz zostanie rozstrzygnięty po serii rzutów karnych, to jeden gol zostanie dodany do wyniku zwycięskiej drużyny i do sumy goli w celach rozliczeniowych. Nie ma to zastosowania dla rynków, które nie wliczają ewentualnej dogrywki/rzutów karnych.
W rynkach 2-drogowych zasady zwrotów będą miały zastosowanie. Stawki na zakłady pojedyncze zostaną zwrócone, a w zakładach akumulowanych selekcja będzie traktowana jako nieobecna/wycofana.
Rynki 3-drogowe zostaną rozliczone na podstawie wyniku w regulaminowym czasie gry,
z wyjątkiem sytuacji, kiedy mecz dobiegnie końca - 3-drogowy rynek, do którego wliczana jest dogrywka/seria rzutów karnych. w szwecji mialbys zwrot, tutaj kapsko