Nie chce sie madrzyc, ale ogladalem tu wiele spotkan i Ruscy w zadnym nie zachwycili. 3-1 z Iranem, dopiero w czwartym Iran pekl, trzy klasy gorsi od Serbow byli. Skad pomysl na granie na Ruskich? W dodatku Brazylijczycy sa u siebie.
Niezaleznie od tego jak sie mecz skonczy nie jestem w stanie zrozumiec twojego typow (jakikolwiek by nie byl) w strone Rosji.
A Brazylia zachwycala? Zeby nie bylo - ja jeszcze nic nie zagralem, ale kurs 2.5 przed meczem na Rosje byl dla mnie warty uwagi. Brazylia ledwo 3:2 z cienka Argentyna.. Iran mocniejszy o wiele niz Argentyna. Tak czy owak mecz meczowi nierowny i tyle.
Sa gospodarzem, maja Lucarelliego, ktory na poziomie U23 jest w stanie byc co najmniej liderem, a Ruscy nie maja nikogo. Ciagle mowa o tym 3-2 z Argentyna - tamten mecz tez widzialem i to nie Brazylia stracila punkt tylko Argentyna go wygrala. Ok - doszli przy 14-10 czy ile tam bylo, ale w dalszym ciagu bede sie upieral, ze to byl wypadek przy pracy. Moze nie zachwycili, ale juz z Bulgaria calutki mecz pod kontrola, totalna dominacja z ich strony. A patrzac na sama gre Brazylijczykow (sporo srodka, skrzydla skuteczne) mozna bylo wyciagnac wnioski, ze u siebie beda mocni - a przynajmniej mocniejsi od Ruskich. Nie wiem, gdzie nie spojrzalem tam moglem wyczytac te wnioski, do ktorych sam doszedlem.