Najchętniej poznałbyś opinie kogoś doświadczonego, ale w czym? W wypłatach jestem doświadczony.
Skrill jest bezpieczny, jednocześnie jest wadliwy.
Nie wchodzi w układy z oszukańcami. Blokuje konta gdzie może, w słusznej sprawie.
Wałki w kasynach nie są w interesie Skrill, bez względu na to ile osób złapano za rękę, a ile nie.
Nie wiem w ogóle o czym rozmawiasz, bo to jest trochę nie na temat.
Proceder polega np na tym że ktos zakłada fikcyjne konta i z nich dzieki limitowi przesyła na swoje prawdziwe, zweryfikowane konto. To chyba najczestszy proceder jezeli chodzi o kasyna.
To chyba masz fajnych kolegów. Czyżbyście pomylili bonus z limitem?
Dalej nie kumam procederu i poproszę po polskiemu nie gimbazjalnemu.
Wiem że coś takie funkcjonuje od długich lat, wystarczy poczytać ze zrozumieniem posty niektórych użytkowników którzy się wypowiadają w temacie gry w kasynach.
Jak można zrozumieć niektórego gościa, grającego w kasynie? Przecież to jest chory człowiek.
Pytanie, jak to może wyglądać od strony prawnej i przykłady. Wiem że coś takie funkcjonuje od długich lat, wystarczy poczytać ze zrozumieniem posty niektórych użytkowników którzy się wypowiadają w temacie gry w kasynach.
Pytasz, czy wiesz?
To chyba najczestszy proceder jezeli chodzi o kasyna.
Wiem że coś takie funkcjonuje od długich lat, wystarczy poczytać ze zrozumieniem posty niektórych użytkowników którzy się wypowiadają w temacie gry w kasynach.
To w końcu wiesz, tworzysz tezę, czy pytasz?
wystarczy poczytać ze zrozumieniem posty niektórych użytkowników
Czyli nie wiesz?
Najchętniej poznał bym opinie kogoś naprawdę doświadczonego
Już poznałeś, co dalej?
Jak to teraz wygląda od strony prawnej i przykłady jakiś zatrzymań, wyroków czegokolwiek z potwierdzonego źródła. Siedzę pare lat w kasynach i interesuje się tym tematem a nigdy o takim czymś nie słyszałem a takich osób jest bardzo wiele.
Ty się tych wyroków, zatrzymań, czegokolwiek domagasz, czy raczej próbujesz unikać?
Siedzisz w kasynach on-line, czy naziemnych? W Polsce, czy gdzieś obok?
Powiesz wreszcie coś sensownego na temat, czy zamkniesz dupę?