#5994204 - 03/09/2013 19:36
Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: ginciu]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5994210 - 03/09/2013 19:49
[Re: simons1986]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych?? mam nieodparte wrażenie, że bez problemu robimy interesa?? sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry Powiem krótko w dupie byłeś i Murzyna widziałeś. Gdybyś choć troszkę ruszył łbem to doszedłbyś do wniosku, że osoby które kupują konta mają o wiele wiecej w głowie niż Ty, a dlaczego? A dlatego, że osoby które kupują konta ogrywają buki i stąd mają limity i podejrzewam że większość osób która została oszukana wrzuca sobie to w koszty działalności i śmiga dalej...a tropienie Pasożyta to tylko odskoczenia od codzienności bynajmniej ja tak robie nie wiem jak reszta dupa mojego murzyna musiała być jakaś bardziej, rzekłbym bardziej oświecona, no ale co ja Ci będę tłumaczył, przecież Ty znany poznański podróżnik tyle już widziałeś, nie jeden "świdnik" jak widać zaliczyłeś, że gdzie mi tam się równać, przepraszam, faktycznie na pewno masz racje, wygłupiłem się, a myślałem, że jak takie deal'e załatwiam z osobami które znam z realnego świata to pewnie jest to najlepszy sposób, no ale Ty mistrzuniu szukając po świecie kremów, widziałeś już tyle, ze ja biedny żuczek faktycznie zamykam się i już siadm cicho w kącie, a Ty dalej kręć wielkie biznesy w wirtualnym świecie, udanych podróży po kraju i świecie życzę i przepraszam najmocniej, żem śmiał wystukać te kilka marnych słów. Bywaj zdrowy:) aha, mam info, w Lidlu ma być promo w przyszłym tygodniu na buty dla podróżników, jak sądze możesz być zainteresowany. O kremach nie mam żadnego info:)
|
Do góry
|
|
|
|
#5994211 - 03/09/2013 19:53
[Re: Biszop]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych?? mam nieodparte wrażenie, że bez problemu robimy interesa?? sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry Powiem krótko w dupie byłeś i Murzyna widziałeś. Gdybyś choć troszkę ruszył łbem to doszedłbyś do wniosku, że osoby które kupują konta mają o wiele wiecej w głowie niż Ty, a dlaczego? A dlatego, że osoby które kupują konta ogrywają buki i stąd mają limity i podejrzewam że większość osób która została oszukana wrzuca sobie to w koszty działalności i śmiga dalej...a tropienie Pasożyta to tylko odskoczenia od codzienności bynajmniej ja tak robie nie wiem jak reszta dupa mojego murzyna musiała być jakaś bardziej, rzekłbym bardziej oświecona, no ale co ja Ci będę tłumaczył, przecież Ty znany poznański podróżnik tyle już widziałeś, nie jeden "świdnik" jak widać zaliczyłeś, że gdzie mi tam się równać, przepraszam, faktycznie na pewno masz racje, wygłupiłem się, a myślałem, że jak takie deal'e załatwiam z osobami które znam z realnego świata to pewnie jest to najlepszy sposób, no ale Ty mistrzuniu szukając po świecie kremów, widziałeś już tyle, ze ja biedny żuczek faktycznie zamykam się i już siadm cicho w kącie, a Ty dalej kręć wielkie biznesy w wirtualnym świecie, udanych podróży po kraju i świecie życzę i przepraszam najmocniej, żem śmiał wystukać te kilka marnych słów. Bywaj zdrowy:) aha, mam info, w Lidlu ma być promo w przyszłym tygodniu na buty dla podróżników, jak sądze możesz być zainteresowany. O kremach nie mam żadnego info:) dziekuje, a jeśli chodzi o biznesy w wirtualnym swiecie jak na razie nie narzekam
|
Do góry
|
|
|
|
#5994212 - 03/09/2013 19:55
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych?? mam nieodparte wrażenie, że bez problemu robimy interesa?? sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry Powiem krótko w dupie byłeś i Murzyna widziałeś. Gdybyś choć troszkę ruszył łbem to doszedłbyś do wniosku, że osoby które kupują konta mają o wiele wiecej w głowie niż Ty, a dlaczego? A dlatego, że osoby które kupują konta ogrywają buki i stąd mają limity i podejrzewam że większość osób która została oszukana wrzuca sobie to w koszty działalności i śmiga dalej...a tropienie Pasożyta to tylko odskoczenia od codzienności bynajmniej ja tak robie nie wiem jak reszta Widzę, że dla niektórych osoba wygrywająca kase u buków to już jest MEGA ZAJEBISTA POSTAĆ!!! Człowiek z takim potencjałem wybija się poza przeciętność Zwróć uwagę, że to że mają limity to w zasadzie wiesz tylko od nich, a może jest tak, że mają pozamykane konta za inne jazdy.,.... bez odbioru
|
Do góry
|
|
|
|
#5994217 - 03/09/2013 20:01
[Re: ginciu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
H&B Odświeżający zapachowy krem do stóp dla mężczyzn, cena: 32,00 zł + FLUID DLA MEZCZYZN, Cena: 39,90zł = mezczyzna w pelnym blasku, gotowy scigac najwiekszych internetowych bandziorow
|
Do góry
|
|
|
|
#5994220 - 03/09/2013 20:03
[Re: bitnap]
|
Pooh-Bah
|
H&B Odświeżający zapachowy krem do stóp dla mężczyzn, cena: 32,00 zł + FLUID DLA MEZCZYZN, Cena: 39,90zł = mezczyzna w pelnym blasku, gotowy scigac najwiekszych internetowych bandziorow
|
Do góry
|
|
|
|
#5994223 - 03/09/2013 20:04
[Re: _Korver_]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5994226 - 03/09/2013 20:11
[Re: Tom182]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
... Proszę admina o usunięcie mojego tematu bo widzę że tu co niektórzy nadal mają mleczko pod nosem. Po czym wpada admin i jeszcze ciupe wali w temacie simons1986 wyluzuj, trochę niepotrzebnie wyskoczyłeś z tym tematem. Z biegiem czasu zniknie on gdzieś w gąszczu i ludzie może zapomną fechnerinho, jak widać mecz.pl nie zapomina
|
Do góry
|
|
|
|
#5994227 - 03/09/2013 20:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/05/2006
|
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych?? mam nieodparte wrażenie, że bez problemu robimy interesa?? sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry Powiem krótko w dupie byłeś i Murzyna widziałeś. Gdybyś choć troszkę ruszył łbem to doszedłbyś do wniosku, że osoby które kupują konta mają o wiele wiecej w głowie niż Ty, a dlaczego? A dlatego, że osoby które kupują konta ogrywają buki i stąd mają limity i podejrzewam że większość osób która została oszukana wrzuca sobie to w koszty działalności i śmiga dalej...a tropienie Pasożyta to tylko odskoczenia od codzienności bynajmniej ja tak robie nie wiem jak reszta dupa mojego murzyna musiała być jakaś bardziej, rzekłbym bardziej oświecona, no ale co ja Ci będę tłumaczył, przecież Ty znany poznański podróżnik tyle już widziałeś, nie jeden "świdnik" jak widać zaliczyłeś, że gdzie mi tam się równać, przepraszam, faktycznie na pewno masz racje, wygłupiłem się, a myślałem, że jak takie deal'e załatwiam z osobami które znam z realnego świata to pewnie jest to najlepszy sposób, no ale Ty mistrzuniu szukając po świecie kremów, widziałeś już tyle, ze ja biedny żuczek faktycznie zamykam się i już siadm cicho w kącie, a Ty dalej kręć wielkie biznesy w wirtualnym świecie, udanych podróży po kraju i świecie życzę i przepraszam najmocniej, żem śmiał wystukać te kilka marnych słów. Bywaj zdrowy:) aha, mam info, w Lidlu ma być promo w przyszłym tygodniu na buty dla podróżników, jak sądze możesz być zainteresowany. O kremach nie mam żadnego info:) dziekuje, a jeśli chodzi o biznesy w wirtualnym swiecie jak na razie nie narzekam nie chcesz moze kupic postaci w warcrafta,147 level,zbroja paladyna,miecz obusieczny(legendarny),86 sztabek złota i 2 oswojone golumy.....cena wywoławcza 420PLN(do negocjacji).Jak to mowia na budowie jakos sie dogadamy
|
Do góry
|
|
|
|
#5994229 - 03/09/2013 20:16
[Re: mgrblokers]
|
Pooh-Bah