#5988519 - 30/08/2013 04:00
Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: ginciu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5988678 - 30/08/2013 06:20
[Re: simons1986]
|
enthusiast
Meldunek: 05/01/2011
|
Jeśli chodzi o Pindola to w znajomych znaleziono kolejnego powiązanego delikwenta: Damian Misztal, na te dane chciał sprzedać konto bet365 + skrill, nosz kur** mafia Żebyś wiedział, że "mafia" Ze Świdwina to były zbierane chyba wszystkie dane jakie mogły być, dlatego, to że otrzymałeś płatność na przykład od jakiegoś Damiana Misztala to nie znaczy, że to naprawde on. A byłbym ostrożny, bo kiedyś też szukałem pewnego oszusta. Może łatwo znaleźć go na fejsie czy nk i łatwo oskarżyć. To tylko taki przykład z mojej strony. Ten baran z marichuaną w zdjęciu to nie on, ale myslę że CSI mecz.pl szybko zrobi swoje o ile już tam nie dziłają skutecznie na privach A ci oszuści są ku..wsko sprytni, były akcje podszywaniu się, przelewaniu 1 grosza na "weryfikację", jakieś powiązane transakcje, wszystko prawie idealnie zrobione, przejrzeć temat na mecz.pl >>>kupię,sprzedam, wymienię<<< kilkadziesiąt chyba podstron - i taki Świdwin ma tam spore zasługi, javapl, haven, jamajki srajki i 40 innych nicków to jest jedna banda. By nie powiedziedzieć tylko 2-3 ludzi. Od Pindola kupiłem osobiście bilety i byłem zadowolony - "przepuścili na bramkach na stadionie" - bilety były ok, teraz dopiero martwie się co by było gdyby .. Ja tam nic do niego nie mam, więc rzucać kamieniem nie będę. I wcale go nie chronię, ale nie zamierzam być wplątany w jakąś akcję kupowania konta bet365, którym to wydaje mi się pomysłem, delikatnie mówiąc - głupim. Gdyby chodziło o coś poważnego to co innego. Ginciu i tak nic nie zrobi, wiele akcji grubszych było na meczu i wszystkie, albo większość to tylko czcze pisanie na forum. Pomijając to, że uważam, że prawdziwy gracz, który jak wspomniał Korver potrafi z bet365 wyciagnąć kilkanaście tys. złotych przed limitami - na pewno nie ogłasza w internecie, że kupi konto bet365 za 100 zł/ miesięcznie itp. To są bzdury. Konta w taki sposób kupują uzależnieni hazardziści a także jacyś nieudacznicy - a nie gracze którzy poważnie zarabiają pieniądze (zakładam że są tacy). A propos uzależnionych hazardzistów - swój swego oszukał. Sorry za podsumowanie ale generalnie większość tego typu spraw tak można określić.
|
Do góry
|
|
|
|
#5988738 - 30/08/2013 14:13
[Re: eini]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
Jeśli chodzi o Pindola to w znajomych znaleziono kolejnego powiązanego delikwenta: Damian Misztal, na te dane chciał sprzedać konto bet365 + skrill, nosz kur** mafia Żebyś wiedział, że "mafia" Ze Świdwina to były zbierane chyba wszystkie dane jakie mogły być, dlatego, to że otrzymałeś płatność na przykład od jakiegoś Damiana Misztala to nie znaczy, że to naprawde on. A byłbym ostrożny, bo kiedyś też szukałem pewnego oszusta. Może łatwo znaleźć go na fejsie czy nk i łatwo oskarży__,,,ć. To tylko taki przykład z mojej strony. Ten baran z marichuaną w zdjęciu to nie on, ale myslę że CSI mecz.pl szybko zrobi swoje o ile już tam nie dziłają skutecznie na privach A ci oszuści są ku..wsko sprytni, były akcje podszywaniu się, przelewaniu 1 grosza na "weryfikację", jakieś powiązane transakcje, wszystko prawie idealnie zrobione, przejrzeć temat na mecz.pl >>>kupię,sprzedam, wymienię<<< kilkadziesiąt chyba podstron - i taki Świdwin ma tam spore zasługi, javapl, haven, jamajki srajki i 40 innych nicków to jest jedna banda. By nie powiedziedzieć tylko 2-3 ludzi. Od Pindola kupiłem osobiście bilety i byłem zadowolony - "przepuścili na bramkach na stadionie" - bilety były ok, teraz dopiero martwie się co by było gdyby .. Ja tam nic do niego nie mam, więc rzucać kamieniem nie będę. I wcale go nie chronię, ale nie zamierzam być wplątany w jakąś akcję kupowania konta bet365, którym to wydaje mi się pomysłem, delikatnie mówiąc - głupim. Gdyby chodziło o coś poważnego to co innego. Ginciu i tak nic nie zrobi, wiele akcji grubszych było na meczu i wszystkie, albo większość to tylko czcze pisanie na forum. Pomijając to, że uważam, że prawdziwy gracz, który jak wspomniał Korver potrafi z bet365 wyciagnąć kilkanaście tys. złotych przed limitami - na pewno nie ogłasza w internecie, że kupi konto bet365 za 100 zł/ miesięcznie itp. To są bzdury. Konta w taki sposób kupują uzależnieni hazardziści a także jacyś nieudacznicy - a nie gracze którzy poważnie zarabiają pieniądze (zakładam że są tacy). A propos uzależnionych hazardzistów - swój swego oszukał. Sorry za podsumowanie ale generalnie większość tego typu spraw tak można określić. Eh w wielu kwestiach nie moge sie z Toba zgodzic ale nie o to w tym temacie chodzi, krotka pilka czy na te fotce jest Pindol lub mozg calej tej operacji?
|
Do góry
|
|
|
|
#5988740 - 30/08/2013 14:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Pindol Offline Carpal Tunnel Meldunek: 19/03/2012 Postów: 5016 Jeśli jesteś zainteresowany używanymi kontami w becie, to zapraszam na gg: 48327342
|
Do góry
|
|
|
|
#5988749 - 30/08/2013 14:33
[Re: _Korver_]
|
Pooh-Bah
|
Pindol Offline Carpal Tunnel Meldunek: 19/03/2012 Postów: 5016 Jeśli jesteś zainteresowany używanymi kontami w becie, to zapraszam na gg: 48327342 Interes kwitnie
|
Do góry
|
|
|
|
#5988765 - 30/08/2013 15:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
rozumiem, ze jeszcze nikt nie mial okazji go zbanowac? qrwa ja jestem w stanie wiele zrozumiec, ale ze oszusci i wszelkiej masci sciemniacze lataja sobie po forum jakby nigdy nic to juz nie bardzo czy wy sobie jaja robicie z ludzi? ja rozumiem, ze ginciu jest "lekkomyslny" ze dal sie zrobic w chuja jak male dziecko ale na co liczycie? ze pindol wpadnie do niego na priv i napisze "nie chce stracic konta na mecz.pl wiec oddam ci caly hajs"? banowac takich sqrwieli z miejsca a nie ze on wchodzi na forum jakby nigdy nic i sobie kort tenisowy czyta albo privuje to jest zwykla ŻENADA panowie ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5988771 - 30/08/2013 15:23
[Re: bitnap]
|
Pooh-Bah
|
rozumiem, ze jeszcze nikt nie mial okazji go zbanowac? qrwa ja jestem w stanie wiele zrozumiec, ale ze oszusci i wszelkiej masci sciemniacze lataja sobie po forum jakby nigdy nic to juz nie bardzo czy wy sobie jaja robicie z ludzi? ja rozumiem, ze ginciu jest "lekkomyslny" ze dal sie zrobic w chuja jak male dziecko ale na co liczycie? ze pindol wpadnie do niego na priv i napisze "nie chce stracic konta na mecz.pl wiec oddam ci caly hajs"? banowac takich sqrwieli z miejsca a nie ze on wchodzi na forum jakby nigdy nic i sobie kort tenisowy czyta albo privuje to jest zwykla ŻENADA panowie ... Robota na stanowisku Moderator to bardzo ciezka fucha i to jeszcze charytatywnie tak więc nie ma co się dziwić, że chłopoki mają ważniejsze sprawy na głowie
|
Do góry
|
|
|
|
#5988786 - 30/08/2013 15:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2010
|
rozumiem, ze jeszcze nikt nie mial okazji go zbanowac? qrwa ja jestem w stanie wiele zrozumiec, ale ze oszusci i wszelkiej masci sciemniacze lataja sobie po forum jakby nigdy nic to juz nie bardzo czy wy sobie jaja robicie z ludzi? ja rozumiem, ze ginciu jest "lekkomyslny" ze dal sie zrobic w chuja jak male dziecko ale na co liczycie? ze pindol wpadnie do niego na priv i napisze "nie chce stracic konta na mecz.pl wiec oddam ci caly hajs"? banowac takich sqrwieli z miejsca a nie ze on wchodzi na forum jakby nigdy nic i sobie kort tenisowy czyta albo privuje to jest zwykla ŻENADA panowie ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5989101 - 30/08/2013 21:06
[Re: xqwzts]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
ban na kolejnym koncie - strasznie odczuje taką karę... na pewno tym razem nie założy nowego i na pewno już będzie grzeczny w sumie racja, co bedziemy oszustowi zycie utrudniac niech znajduje kolejne ofiary z konta Pindol ps: ze swiezego konta juz tak nienawywija z racji braku pw, malej wiarygodnosci itp ale przeciez to niewazne Pindol wpadaj i czuj sie jak u siebie, jak widzisz sa ludzie ktorym na tobie bardzo zalezy mimo tego ze jestes zwykla szmata
|
Do góry
|
|
|
|
#5989103 - 30/08/2013 21:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2013
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5989110 - 30/08/2013 21:26
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
w sumie racja, co bedziemy oszustowi zycie utrudniac
niech znajduje kolejne ofiary z konta Pindol
Ofiary? oszust chce kupić konto od oszusta i oszukać bukmachera. kto tu jest ofiarą? zbanowanie lewego juzera nic da. szkoda, że uczestnicy tych handelków sobie mózgi pobanowali.
|
Do góry
|
|
|
|
#5989192 - 30/08/2013 23:17
[Re: Llama]
|
Pooh-Bah
|
w sumie racja, co bedziemy oszustowi zycie utrudniac
niech znajduje kolejne ofiary z konta Pindol
Ofiary? oszust chce kupić konto od oszusta i oszukać bukmachera. kto tu jest ofiarą? zbanowanie lewego juzera nic da. szkoda, że uczestnicy tych handelków sobie mózgi pobanowali. Głównym oszustem jest bet365 bo wyklucza z gry tych którzy mają wiedzę aby coś ugrać
|
Do góry
|
|
|
|
|
|