#5993236 - 03/09/2013 00:51
Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: ginciu]
|
old hand
Meldunek: 06/02/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5993243 - 03/09/2013 00:53
[Re: connor]
|
old hand
Meldunek: 20/07/2013
|
a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów dobra Pindol, kazdy zalatwia sprawy po swojemu, mozna tez isc do kosciola i sie pomodlic o nawrocenie oszusta Ale dobrze sobie pewnie zdajesz sprawę że tacy ludzie jak Ty i inni którzy tutaj dużo krzyczą co jedynie Mikołaja moga opierdoli.ć Nie jestem żaden Pindol ale śmieszy mnie takie pisanie bzdur, jesli się nie ma o tym pojęcie, robiłes kiedyś coś takiego ? czy oszukany ma jakiś papier na to i potrafi udowodnić że ten delikwent wisi mu kase ? bo wbrew pozorom bez tego niczego nie załatwisz nawet u tych bez szyi, na słowo to sobie wiesz co możesz, to teraz sobie wyobraź sytację że Pindol ma twój adres wynajmuje takich ludzi i mówi im że wisisz im 100 tysi albo 500 tysi, wszystko jedno Wytęż umysł i pomyśl jak by to wyglądało, jak by to było takie proste jak tu sie niekórym wydaje. Z Modleniem to może nie jest najlepszy pomysł ale można wyciągnać wnioski na przyszłośc i unikać tego typu problemów z oszustami.
|
Do góry
|
|
|
|
#5993252 - 03/09/2013 00:58
[Re: Fognini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2011
|
a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów dobra Pindol, kazdy zalatwia sprawy po swojemu, mozna tez isc do kosciola i sie pomodlic o nawrocenie oszusta Ale dobrze sobie pewnie zdajesz sprawę że tacy ludzie jak Ty i inni którzy tutaj dużo krzyczą co jedynie Mikołaja moga opierdoli.ć Nie jestem żaden Pindol ale śmieszy mnie takie pisanie bzdur, jesli się nie ma o tym pojęcie, robiłes kiedyś coś takiego ? czy oszukany ma jakiś papier na to i potrafi udowodnić że ten delikwent wisi mu kase ? bo wbrew pozorom bez tego niczego nie załatwisz nawet u tych bez szyi, na słowo to sobie wiesz co możesz, to teraz sobie wyobraź sytację że Pindol ma twój adres wynajmuje takich ludzi i mówi im że wisisz im 100 tysi albo 500 tysi, wszystko jedno Wytęż umysł i pomyśl jak by to wyglądało, jak by to było takie proste jak tu sie niekórym wydaje. Z Modleniem to może nie jest najlepszy pomysł ale można wyciągnać wnioski na przyszłośc i unikać tego typu problemów z oszustami. W sumie jak czytam,coś tam racji masz .+ Sytuacja typu jakby teraz ktoś tego całego pindola uskodził,a psy czytały to forum i ten temat dosc dokladnie od poczatku. Troche wjebanie sie na mine jakby nie było
|
Do góry
|
|
|
|
#5993257 - 03/09/2013 01:06
[Re: vamos rafa]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów dobra Pindol, kazdy zalatwia sprawy po swojemu, mozna tez isc do kosciola i sie pomodlic o nawrocenie oszusta Ale dobrze sobie pewnie zdajesz sprawę że tacy ludzie jak Ty i inni którzy tutaj dużo krzyczą co jedynie Mikołaja moga opierdoli.ć Nie jestem żaden Pindol ale śmieszy mnie takie pisanie bzdur, jesli się nie ma o tym pojęcie, robiłes kiedyś coś takiego ? czy oszukany ma jakiś papier na to i potrafi udowodnić że ten delikwent wisi mu kase ? bo wbrew pozorom bez tego niczego nie załatwisz nawet u tych bez szyi, na słowo to sobie wiesz co możesz, to teraz sobie wyobraź sytację że Pindol ma twój adres wynajmuje takich ludzi i mówi im że wisisz im 100 tysi albo 500 tysi, wszystko jedno Wytęż umysł i pomyśl jak by to wyglądało, jak by to było takie proste jak tu sie niekórym wydaje. Z Modleniem to może nie jest najlepszy pomysł ale można wyciągnać wnioski na przyszłośc i unikać tego typu problemów z oszustami. W sumie jak czytam,coś tam racji masz .+ Sytuacja typu jakby teraz ktoś tego całego pindola uskodził,a psy czytały to forum i ten temat dosc dokladnie od poczatku. Troche wjebanie sie na mine jakby nie było to zaden dowód, wpadają w kominiarach, robią porządek z tą kur.. pindolem, dowodów brak, zeby kogos skazac naprawde trzeba miec mocne dowody np swiadkow
|
Do góry
|
|
|
|
#5993268 - 03/09/2013 01:14
[Re: tronk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
Ale dobrze sobie pewnie zdajesz sprawę że tacy ludzie jak Ty i inni którzy tutaj dużo krzyczą co jedynie Mikołaja moga opierdoli.ć Nie jestem żaden Pindol ale śmieszy mnie takie pisanie bzdur, jesli się nie ma o tym pojęcie, robiłes kiedyś coś takiego ? czy oszukany ma jakiś papier na to i potrafi udowodnić że ten delikwent wisi mu kase ? bo wbrew pozorom bez tego niczego nie załatwisz nawet u tych bez szyi, na słowo to sobie wiesz co możesz, to teraz sobie wyobraź sytację że Pindol ma twój adres wynajmuje takich ludzi i mówi im że wisisz im 100 tysi albo 500 tysi, wszystko jedno Wytęż umysł i pomyśl jak by to wyglądało, jak by to było takie proste jak tu sie niekórym wydaje. Z Modleniem to może nie jest najlepszy pomysł ale można wyciągnać wnioski na przyszłośc i unikać tego typu problemów z oszustami. W sumie jak czytam,coś tam racji masz .+ Sytuacja typu jakby teraz ktoś tego całego pindola uskodził,a psy czytały to forum i ten temat dosc dokladnie od poczatku. Troche wjebanie sie na mine jakby nie było to zaden dowód, wpadają w kominiarach, robią porządek z tą kur.. pindolem, dowodów brak, zeby kogos skazac naprawde trzeba miec mocne dowody np swiadkow to zaden dowód, wpadają w kominiarach, robią porządek z tą kur.. pindolem, dowodów brak, zeby kogos skazac naprawde trzeba miec mocne dowody np swiadkow [/quote] niedawno rozjebali mafie 200 osobową, myślisz że psy to takie debile jak z opowieści na demotach?
|
Do góry
|
|
|
|
#5993270 - 03/09/2013 01:16
|
old hand
Meldunek: 20/07/2013
|
[quote=vamos rafa] to zaden dowód, wpadają w kominiarach, robią porządek z tą kur.. pindolem, dowodów brak, zeby kogos skazac naprawde trzeba miec mocne dowody np swiadkow Wam wam chodzi o jakiegoś gówniarza którzy zrobił kogoś na pare złotówek, czy o porachunkach gangów ? Bo czytając takie rzeczy to nie wiem już o co chodzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#5993278 - 03/09/2013 01:21
|
you'll never walk alone
|
lucmacher@
dla mnie każda pała to pała, i sram na polską policje, czy ta cała prewencja mocna bo uzbrojeni na gołe pięchy co drugi to pizda, sam miałem sprawe za rzekomy rozbój, chcieli mnie wrobic ale dowodów brak, nie karany, opinia kuratora pozytywna i umorzyli mi, o co poszło to nie będe sie tu otwierał, ale tylko na swoim przykładzie napisałem jesli cos zrobiłem to mi to udowodnijcie,dziekuje to wszystko
|
Do góry
|
|
|
|
#5993279 - 03/09/2013 01:21
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
|
lucmacher, w sumie nic nie mam do pindola bo znalazl frajerow i wydymal, ale bez jaj jesli ktos cie dyma na kase i ty bys chcial wg prawa postepowac? przeicez on wg prawa nie postepuje słuchaj, jeśli myślisz mózgiem to masz małe szanse na taką wpadkę jak ten kolo, sory że to napisze ale duża ilosc ludzi to debile i mozna ich doić, robilem w branzy to wiem, http://www.forum-kredytowe.pl/f135/policja-sciga-oszusta-widziales-go-43886.html to moja sprawa, przeczytajcie posta ktorego napisal jakis debil ktory nie wie co to podstawiona osoba
|
Do góry
|
|
|
|
#5993293 - 03/09/2013 01:33
|
Carpal Tunnel
|
lucmacher@
dla mnie każda pała to pała, i sram na polską policje, czy ta cała prewencja mocna bo uzbrojeni na gołe pięchy co drugi to pizda, sam miałem sprawe za rzekomy rozbój, chcieli mnie wrobic ale dowodów brak, nie karany, opinia kuratora pozytywna i umorzyli mi, o co poszło to nie będe sie tu otwierał, ale tylko na swoim przykładzie napisałem jesli cos zrobiłem to mi to udowodnijcie,dziekuje to wszystko @ tronk temat byl taki ze psiarnia 3 miesiace mnie trzymala na wolnosci, wiedzieli gdzie chodzilem (komórka) z dokładnością do 2 metrów, Policja to nie tylko cepy z pałami, lecz także ludzie z IQ > 140 ktorzy siedzą i myślą, kiedyś gadałem z kolesiem ktory mówił że do policji przyjmują całkiem jebniętych ktorymi mozna kierowac i doskonale inteligętnych ktorzy będą kierowali, nie załuję ze wpadlem bo wiele mnie to nauczylo i wiem że więcej takiego bledu nie popelnię, a na czym mamy sie uczyc jak nie na bledach? nawet nie czytam co napisalem bo nie bylem dobry w wypracowań
|
Do góry
|
|
|
|
#5993295 - 03/09/2013 01:34
|
you'll never walk alone
|
no pełno jest naiwniaków, debili, głupców, ale to i tak nie usprawiedliwia zeby kogos rzezbic bo jest frajerem, każdy kto postępuje np jak pindol jest szm.. kur.. itd nie ma zadnych okolicznosci łagodzących jego postępowanie, ja np pozyczoną kase czy co innego staram się oddac w terminie nie mówiąc już by kogos okrasc w ten czy inny sposob.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|