#6019369 - 25/09/2013 17:24
Re: Moneybookers - Skrill [30]
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/10/2010
|
Oni mają jakiś strajk polskich pracowników w skrill? ktoś wie? Od niedzieli czekam reaktywacje konta i ciszaa. W niedziele wysłałem emaila na security@ wczoraj na help@ ... i cisza.
|
Do góry
|
|
|
|
#6020709 - 26/09/2013 20:11
[Re: Vamos_Rafa]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
Oni mają jakiś strajk polskich pracowników w skrill? Oni raczej nie mieli polskich pracowników Pracują tam Bułgarzy, Rumuni, Ukraincy, Serbowie itd. korzystający z translatora w przypadku kontaktu po polsku. Polaka w MB jeszcze nie spotkałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#6027123 - 02/10/2013 04:23
[Re: Pawcias]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
Oni mają jakiś strajk polskich pracowników w skrill? Oni raczej nie mieli polskich pracowników Pracują tam Bułgarzy, Rumuni, Ukraincy, Serbowie itd. korzystający z translatora w przypadku kontaktu po polsku. Polaka w MB jeszcze nie spotkałem. masz racje, sam kiedys tam dzwonilem to rozmawialem z polka, ktora tlumaczyla jakiemus kolesiowi to co ja mowilem, a mi to co on mowil
|
Do góry
|
|
|
|
#6035280 - 09/10/2013 21:52
[Re: Pawcias]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
Tydzień temu robiłem zakupy kartą Skrill w hipermarkecie przy kasie samoobsługowej. Trzy razy transakcja odrzucona - komunikat błędny numer karty . Idę do normalnej kasy, a tam brak środków. Wracam do samoobslugowej z mniejszą ilością zakupów, czując że znowu mi zeszło z konta mimo, że nic nie kupiłem... Transakcja z większą ilością zakupów zdjęła mi środki z karty. Do tej pory środki mam zablokowane. Przerzucam się na gotówkę. Dosyć mam już tych płatności kartą. Najpierw bankomat, póżniej zakupy. Gotówka rządzi Dzisiaj mam podobną sytuację. Idę do sklepu, robię zakupy, płacę kartą Skrill. Transakcja odrzucona. Drugie podejście - transakcja odrzucona. Trzecie - poszło. Za jakiś czas sprawdzam stan konta, a tam zeszło mi 3 razy. Miałem zmusić się do wypłacania gotówki i teraz żałuje, że tego nie zrobiłem. Chyba lepiej raz a dobrze wypłacić z bankomatu, niż bujać się co jakiś czas z tymi odrzuceniami.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|